Şimdi Ara

Konyaspor ' a Yeni Stadıyla Başarılar !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben susuyorum, video konuşsun. Bu sene ilk 5'te yiz nasipse.

• Videoyu koyamadım değiştir de yok

http://www.vidivodo.com/video/konyaspor-dublaj/80016
  • Video konusamiyor. Stadi yazin gordum cok güzel olmustu, artik ligin kalici takimlarindan biri olmali konya. Her 2-3 yilda bir dusup cikmamali.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Passolig sacmaligi geldigi icin zor dolar. Buyuk kulupler bile dolduramayacak stadlari. Yandaslara para kazandirmak icin boyle bir sistem kurdu adamlar, muz cumhuriyetiyiz resmen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taraftar olarak takıma destek vermek adına kabul etmekten başka çare de yok ama. 42.000 kişilik stad yapması değil onu doldurmak önemli.
  • Dışardan çok güzel ve estetik olmuş bence

• Konya asansör olmaz umarım + İstanbul takımları stad dolduramıyor işi zor Konya'nın
  • Bu kadar stat yapılıyor ama yinede seyirci sorunumuz var

ingiltere de almanya da 2. lig maçları bile dolu geçiyor bizde 3 büyük takımın maçları dışında yarı yarıya
  • inşallah hocam inşallah bu sene bizim senemiz hayırlısıyla
  • hadi bakalım bugün stattayım :)
  • Memleket takımım

İlk 5'e girmek çok zor lakin uefa lisansı bile alamadık yoksa avrupa ligine gidicektik.
    Konyanın geçen sene süper lige çıkışında malum partininde payı var kesin
  • Aksam statdayız.

• quote:

Orijinalden alıntı: StoryBro

Memleket takımım

İlk 5'e girmek çok zor lakin uefa lisansı bile alamadık yoksa avrupa ligine gidicektik.
    Konyanın geçen sene süper lige çıkışında malum partininde payı var kesin

hocam bunu diyosanız eğer ya konyalı değilsiniz ya hiç ilginiz alakanız yok Allah aşkına hakemlerden neler çekti bu takım zar zor ne inançla ne zorlukla çıktı bu lige dediğin ayıptır her sezon hakem hatalarından en az 10 20 puan arası kaybımız oluyor onun üstüne playoff maçlarında 1. tur Konyada buca maçı 2-1 yenilmiştik heralde o maçı bulursan izle bi gece gece delirttin valla beni yav

• Lig tv de konya - Erciyes maçına denk geldim simdi. Takımları görmeden once premier lig maçı zannettim. Zemin görüntü olarak harika. Stadınız hayırlı olsun..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.