Şimdi Ara

KONYASPOR - FENERBAHÇE (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
250
Cevap
0
Favori
4.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ne var bunda niye bu kadar büyüttünüz kaç senedir fenere el serbest zaten..
  • Şimdi yok morali dağılmışta bilmem neymiş...

Rize de haksız penaltı verilmedi mi bize verildi 1-0 geride başladık. Burada da hakem görmemiş , onların 2. golü de ofsayt miş demekki bize de oluyor başkasına da , geçen sene GS neler yaptı uyduruktan penaltılar bilmem neler. Ha bir tek Fenerbahçe ye hata yapılsa dedikleriniz doğru olurdu.
    TÜRKİYE DE 1 TEK FENERBAHÇE NİN MAÇLARINDA MI HAKEMLER HATA YAPIYOR??? FENERBAHÇE NİN HİÇ Mİ AĞZI YANMADI SÜTTEN?

Yoksa Fenerbahçe 3. senesi çok iyi bir takım, diğer takımların ona yetmişme şansı yok ŞL de mükemmel gidiyor , kadrosu , bütçesi rakipsiz yakalama şansı yok diğer takımların, sırf çekememezlikten mi yapacak başka birşeyiniz kalması gol pozisyonuna ağlayıp duruyorsunu.

Ne ilk hatadır ne son dur.. Fenerbahçe bu maçı gene alacaktı... Fenerbahçe nin haksız yere SEYİRCİSİZ oynayıp , Beşiktaş ın kararı tahkimden dönerken bizim 2 puanımız ve milyon dolarlık bilet gelirimiz giderken neredeydiniz?

Fenerbahçe ile ilgili eleştirelecek hiçbir malzeme yok bunlarla uğraşacaksınız, e sizde haklısınız...

İçinizden bu maçı geri aldırabilecek bir adam var mı? Veya hakemi istifa ettirecek?

Yoksa hepiniz susun.

Maç bitmiştir 3 puan bizim... İçinizde halen konuşacak varsa, gitsin Fifaya, Avrupa insan hakları mahkemesine filan gitsin itiraz etsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antiochos -- 2 Ekim 2005, 0:12:25 >

• quote:

Orjinalden alıntı: musty17

ne var bunda niye bu kadar büyüttünüz kaç senedir fenere el serbest zaten..

Musty gerçekten 17 mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cK1907

quote:

Musty gerçekten 17 mi?

hayır 19 ama 17 de olabilirdi bi sorun mu var yaşla ilgili

• quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

Şimdi yok morali dağılmışta bilmem neymiş...

Rize de haksız penaltı verilmedi mi bize verildi 1-0 geride başladık. Bura dada hakem görmemiş , demekki bize de oluyor başkasına da , geçen sene GS neler yaptı uyduruktan penaltılar bilmem neler. Ha bir tek Fenerbahçe ye hata yapılsa dedikleriniz doğru olurdu.
    TÜRKİYE DE 1 TEK FENERBAHÇE NİN MAÇLARINDA MI HAKEMLER HATA YAPIYOR??? FENERBAHÇE NİN HİÇ Mİ AĞZI YANMADI SÜTTEN?

Yoksa Fenerbahçe 3. senesi çok iyi bir takım, diğer takımların ona yetmişme şansı yok ŞL de mükemmel gidiyor , kadrosu , bütçesi rakipsiz yakalama şansı yok diğer takımların, sırf çekememezlikten mi yapacak başka birşeyiniz kalması gol pozisyonuna ağlayıp duruyorsunu.

Ne ilk hatadır ne son dur.. Fenerbahçe bu maçı gene alacaktı... Fenerbahçe nin haksız yere SEYİRCİSİZ oynayıp , Beşiktaş ın kararı tahkimden dönerken bizim 2 puanımız ve milyon dolarlık bilet gelirimiz giderken neredeydiniz?

Fenerbahçe ile ilgili eleştirelecek hiçbir malzeme yok bunlarla uğraşacaksınız, e sizde haklısınız...

İçinizden bu maçı geri aldırabilecek bir adam var mı? Veya hakemi istifa ettirecek?

Yoksa hepiniz susun.

Maç bitmiştir 3 puan bizim... İçinizde halen konuşacak varsa, gitsin Fifaya, Avrupa insan hakları mahkemesine filan gitsin itiraz etsin

tebrik ederiz kardeş..sizi gsli bjkli arkadaşlarla bi güzel tebrik ederiz..hakkınız olan maçı aldınız başarılar

• quote:

quote:

quote:

Musty gerçekten 17 mi?

Yok öyle içimden geldide bi sorayım dedim saol cevapladığın için.l

• quote:

quote:

quote:

quote:

Musty gerçekten 17 mi?

Yok öyle içimden geldide bi sorayım dedim saol cevapladığın için.l

ok

• Maçı şimdi fener tv den izledim.Yuh ki ne yuh.bırakın eli resmen SMAÇ.hem öyle bir SMAÇ basmış ki anelka kaleciye çarpmışmış ta gol olmuş palavralarına imkan bırakmayan bir SMAÇ.üstelik tüm fenerliler sevinçten havalara uçarken anelka utancından hala kale önünde geriye bakıyor.
    ayrıca konyanın fenerin ilk golünden önce de bir penaltısı katledilmiş.fenerli futbolcu öndere benzettim ama emin değilim koluyla kale önünde soldan gelen ortayı bi güzel yere indirmiş.hakemler herzamanki gibi 5 metreden ele çarpma diyip devam etmiş.

• AYKUT KOCAMAN BÖYLE BIR REZALETEN SONRA TAMAMEN FUTBOLA ILISKISINI KESECEKMIS

KONYANIN BASKANI SÖYLEDI BÖYLE BIR LIK OLAMAZ BOSU BOSUNA MÜCADELE ETMEYELIM DEMIS VE FUTBOLA TAMAMEN ILISKISINI KESMEK ISTEMIS AMA KONYASPOR BASKANI YARIN GÖRÜSELIM DEMIS

KAYNAK :CANLI YAYIN LIG TV KONYSPOR BASKANININ ACIKLAMALARI

• quote:

öndere benzettim ama emin değilim koluyla kale önünde soldan gelen ortayı bi güzel yere indirmiş.hakemler herzamanki gibi 5 metreden ele çarpma diyip devam etmiş

Kardeş iyi izleyin yaa.Tamam kabul hakem maçı katletti ama orda el ne alaka yaa? bu kadarda abartmayalım.Fenerinde verilmeyen bi penaltısı var...
  • quote:

quote:

öndere benzettim ama emin değilim koluyla kale önünde soldan gelen ortayı bi güzel yere indirmiş.hakemler herzamanki gibi 5 metreden ele çarpma diyip devam etmiş

Kardeş iyi izleyin yaa.Tamam kabul hakem maçı katletti ama orda el ne alaka yaa? bu kadarda abartmayalım.Fenerinde verilmeyen bi penaltısı var...

anelkanın penaltı pozisyonunda konyalı oyuncunun anelkanın ayağına bir hamlesi var gibi olsa da hemen geri çekmiş.ceza sahası dışında aynı hamlenin daha ağırına zıplayıp geçen anelka bu dokunuşla lök diye kendini yere bırakmış resmen terbiyesizlik.ayrıca benim söylediğim konyanın verilmeyen penaltısını da yorumlarda izleyin yarın akşam.

• el falan yok ya sayın müslüman anelka hakkıyla atmış golü, kimse itiraz etmesin ya el yokya tamam mı ispatlandı el olmadığı kapanır artık konu.. yuh be hepinize!!! abartmayın diyen arkladaşlara allahtan korkun diyorum başka bişey demiyorum, maradona 1, anelka 2, ... nobreyi de unutmayalım gerçi onda temas yoktu resmen taşıdı eliyle.. elinizi vicdanınıza koyun aynı golü konya atsaydı napardınız anladın sen anladın!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ta4cmj -- 2 Ekim 2005, 0:31:17 >
  • hakem hatası olarak nie algılanmıyor!!!!!baca macı wardı bu gece 9 da basladı.2-0 yenikken 80de hakem barcaya penaltı caldı.penaltı ile uzaktan yakında alakası yoktu pozisyonun.sonra adamlar 2-2ye çewirdi maçı bole olaylar olabiliyor!
  • insan bu kadarmı kıskanç olur ya başdan sona okudum ayıptır beyler
    fenerbahçe maçı 1-0 kazanmadı veya son dakikada berabere kalmadı
    tartıştığınız gol 1,gol onun üzerine 3 tane daha attık verilmeyen bir
    penaltı var konyanın ikinci golü ofsayıt olabilir yapmayın ya
    birkerede ortaya konuşun tebrik etmesini öğrenin
  • quote:

Orjinalden alıntı: ceyceynet

insan bu kadarmı kıskanç olur ya başdan sona okudum ayıptır beyler
    fenerbahçe maçı 1-0 kazanmadı veya son dakikada berabere kalmadı
    tartıştığınız gol 1,gol onun üzerine 3 tane daha attık verilmeyen bir
    penaltı var konyanın ikinci golü ofsayıt olabilir yapmayın ya
    birkerede ortaya konuşun tebrik etmesini öğrenin

biz hakemi tebrik ettik zaten görevini yaptığı için

gerisi hikaye
  • geri dondum iki gunde iki bandan sonra
    ikiside fenerli megalomanlar yuzunden
    surucem pişik taraflarina biraz pudra
    allah askina soyleyin hic dondum mu sozumden?
  • o 1 golü atamasaydın konya çözülecekmi sanıyordun, yazık sana ya, 4 tanede atsan 4 den 1 çıkar 3 kalır diye sonuç çıkaramazsın.. lafa bak ya 4 tane attık hadi birini saymayalım yine 3-2 yapar..
  • bu arada ceyceynetin futbol anlayisinin beslenme cantasi kokan bir ilkokul sinifinin elinde abekus tutan bir ogrencisininkiyle ayni oldugu anlasildi. 4-1=3. helal olsun.kirmizi kurdela takalim.
  • bundan iyi bir yorum düşünemiyorum.içimden geçenleri yazmıssın.
    quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

Şimdi yok morali dağılmışta bilmem neymiş...

Rize de haksız penaltı verilmedi mi bize verildi 1-0 geride başladık. Burada da hakem görmemiş , onların 2. golü de ofsayt miş demekki bize de oluyor başkasına da , geçen sene GS neler yaptı uyduruktan penaltılar bilmem neler. Ha bir tek Fenerbahçe ye hata yapılsa dedikleriniz doğru olurdu.

Yoksa hepiniz susun.

• quote:

Orjinalden alıntı: JeremY

Haksız maç kzanmak iğrenç birşey...
    Haketmeden akzandık hakem yardımıyla kzandık..
    Bu hakemlerle bizi oynamak zorunda bırakan Futbol federasyonu ayzıklar olsun!!!!

Bu eli göremeyceksiniz de neyi göreeceksiniz
    sizin fikrinizi merak ediyordum yanılmamışım...haksızlıklar devam ettigi sürece türk futbolu star şu bu yetiştiremez ...

örnek
    Türk futbolunun en ilkeli, en saygın teknik adamlarından biri olan Konyaspor'un hocası Aykut Kocaman, yaşananlara isyan ederek maç sonrası şok bir şekilde teknik direktörlüğü bıraktığını açıkladı. Maç sırasında saha içinde yaşanan olayların büyümemesi için büyük çaba harcayan Kocaman, karşılaşmanın ardından futbolcularıyla bir toplantı yaptı. Tecrübeli hoca, "Arkadaşlar artık bu sistemden, bu düzenden bıktım. Bu sistem, bu düzen düzelmek için bir kurban istiyor. Dayanacak gücüm kalmadı ve teknik direktörlük hayatımı bu maçla birlikte noktaladım" dedi.
    Aykut Kocaman'ın bu sözleri Konyasporlu futbolcuları adeta şoke etti. Yeşil - Beyazlı oyuncular, gözyaşları içinde hocalarını kararından vazgeçirmek için çaba harcadı ancak Kocaman, "Kararım kesindir. Lütfen ısrar etmeyin" diyerek geri adım atmayacağını söyledi. Konyalı futbolcular, Aykut Kocaman'ın ikna edilememesi halinde, çarşamba günü antrenmana çıkmayacaklarını yönetime bildirdi....

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.