Şimdi Ara

Köpeği keskinleştirme yöntemleri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • köpeği keskinleştirme yöntemlerini nelerdir denenmiş olsun

• Keskinleştirme ne demek oluyor?
  • keskinleştirme çok havlamasını sağlayıp bekçi köpeği yapmak oluyor
  • @Teufel
  • Bu konuda bilgim yok ama bekçi köpeği olmaya uygun bir cins alırsanız iç güdüsel olarak koruma odaklı olacağından herhangi bir ekstra gayret içerisine girmenize gerek kalmaz diye düşünüyorum.Onun haricinde koruma köpeği olmayan bir cinsi alıp hayvanın psikolojisini etkileyecek davranışlar kesinlikle doğru değil.
  • Profesyonel bir eğitmenden eğitim aldırın, bunun dışında yapacağınız her şey hayvanın psikolojisini bozmaktan başka bir işe yaramaz
  • Köpeğinizin cinsi nedir?Husky,Golden gibi bir köpekse eğitimin işe yarmayacağı gibi diğer arkadaşların da dediği gibi köpeğin psikolojisini bozmaktan başka bir işe yaramayacaktır.

Doberman,Rottweiler,Alman Çoban gibi bir ırksa zaten eğitime pek ihtiyacı yok.Gereken korumayı içgüdüsel olarak yapacaktır.

4 aylık köpeğime hiçbir koruma,saldırı eğitimi vermedim.Gündüz herkesle oyun oynar,gece eve yaklaşan herkese havlar.Bu içgüdülerin kendini göstermesi 10-12 aylığa kadar sürebiliyor yaptığım araştırmalara göre.Benim köpeğim 3.5 aylıkken falan başladı.Arkadaşımın Akita cinsi bir köpeği var 11 aylık oldu ve yeni yeni bekçilik yapmaya başlıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.