Şimdi Ara

Köpeğimde tüy dökme pati sıkıntısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Alman spitz köpeğim var 1.5 yaşında çok fazla tüy döküyor vitamin almamı tavsiye ediyor bazıları başka köpek sahipleride bir işe yaramıyor diyor ve aynı zamanda köpeğimde bazen ani olarak arka patisini havaya kaldırıyor ve sekerek yürüyor bir kaç saniyeliğine...
    bilgi verirseniz bu konuda hakkında sevinirim bu daha ilk köpeğim

• Vitamin işe yarayabilir.Mama kalitesi de etkiliyor.Dönemsel de olabilir tüy dökülmesi, deri problemi de olabilir.

Öncelikli olarak vitamin ve daha kaliteli bir mamaya geçmenizde fayda var.Fark görmezseniz veterinere başvurabilirsiniz rahatsızlık olup olmadığıyla ilgili olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C81E767DF

Vitamin işe yarayabilir.Mama kalitesi de etkiliyor.Dönemsel de olabilir tüy dökülmesi, deri problemi de olabilir.

Öncelikli olarak vitamin ve daha kaliteli bir mamaya geçmenizde fayda var.Fark görmezseniz veterinere başvurabilirsiniz rahatsızlık olup olmadığıyla ilgili olarak.
    maması kalitelide mamadan çok bizim yediğimizden yiyor pişmiş et, tavuk kemiği falan o da sorun olabilir çiğ yemesi lazımda hiç alışık olmadığı için çiğ yemeye...
  • Hocam çiğ yemesi de sağlıklı değil.Üzerinde bakteriler zararlı olabilir.Haşlayıp vermek gerekiyor bu tarz yemekleri diye biliyorum.Onun haricinde sizin yediklerinizi de minimum miktarda vermeye çalışın.Sonuç olarak onlarda da baharat mevcut ve onlarda zararlı oluyor.

Mümkün olduğunca maması haricinde bir şey vermeyin.Ben ıslak mama bile vermiyorum.Çok çok nadir.
  • iç parazit aşısı olduğu için problem olmaz diye düşünüyordum çiğ yemesi.

Vermemeye çalışıyorum bende çıldırıyo hayvan sabahları yumurta ve küçük ekmek parçaları veriyoz et yedigimizdede veriyoz biraz çok havlıyo üzerimize çıkıyor :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tadımlık mecburi veriliyor hocam da çok abartmamak lazım
  • somon oil belki işine yarayabilir. veya ayrıca bu videoları izleye bilirsin.

Özkan AYHANyoutube
    Ares Kışlık Tüylerinden Kurtuldu | Köpek Traşı ve Soru Cevap
    https://www.youtube.com/watch?v=lNifHgyjjAI

Özkan AYHANyoutube
    Köpeklerde Tüy Dökülmesi ve Köpeklerde Tüy Problemleri | Köpek Eğitim Videoları
    https://www.youtube.com/watch?v=frmkmr2HtKw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pisco34 -- 14 Ağustos 2019; 20:56:10 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.