Şimdi Ara

Kopek alicam lutfen yardim edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar oncelikle merhaba 20 yasinda universite ogrencisiyim yillardir hep kopek alma hayaliyle yasadim fakat ailemin sert tavirlari falan buna engel oldu. Yok ebde kopek beslenmez tuyleri cart curt. Sonunda kanlarına girebilip yinede iznimi alabildim surekli arastiriyorum fakat bi karara varamiyorum. Apartmanda bakilabilcek bakimi kolay cok duy dokmeyen ve komsulari rahatsiz etmeyen cins onerilerinizi alabilirmiyim? Ailemi sinir etmesin lakin kopek konusunda tedirginler ki inaniyorum yavru alinca hemen alisicaklar ama bakimi kolay olsun. En cok istedigim husky idi fakat uluyolarmis ve cok tuy sokuyo jack russel kucuk fakat fiyatlari biraz pahali labrador, dogo hosuma gitti onerileriniz neler :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Ayazmert01

Arkadaslar oncelikle merhaba 20 yasinda universite ogrencisiyim yillardir hep kopek alma hayaliyle yasadim fakat ailemin sert tavirlari falan buna engel oldu. Yok ebde kopek beslenmez tuyleri cart curt. Sonunda kanlarına girebilip yinede iznimi alabildim surekli arastiriyorum fakat bi karara varamiyorum. Apartmanda bakilabilcek bakimi kolay cok duy dokmeyen ve komsulari rahatsiz etmeyen cins onerilerinizi alabilirmiyim? Ailemi sinir etmesin lakin kopek konusunda tedirginler ki inaniyorum yavru alinca hemen alisicaklar ama bakimi kolay olsun. En cok istedigim husky idi fakat uluyolarmis ve cok tuy sokuyo jack russel kucuk fakat fiyatlari biraz pahali labrador, dogo hosuma gitti onerileriniz neler :)

https://www.facebook.com/hay.dost?fref=photo
    https://www.facebook.com/hay.dost/photos/a.640633142715596.1073749372.184501248328790/640633229382254/?type=1&theater 20 Yaşında adamsın hala köpek almak istiyorsun pet shop'tan gir bu sayfalara yavru köpekte var al can kurtar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çakır91 -- 5 Ocak 2015; 12:21:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Çakır91

quote:

Arkadaslar oncelikle merhaba 20 yasinda universite ogrencisiyim yillardir hep kopek alma hayaliyle yasadim fakat ailemin sert tavirlari falan buna engel oldu. Yok ebde kopek beslenmez tuyleri cart curt. Sonunda kanlarına girebilip yinede iznimi alabildim surekli arastiriyorum fakat bi karara varamiyorum. Apartmanda bakilabilcek bakimi kolay cok duy dokmeyen ve komsulari rahatsiz etmeyen cins onerilerinizi alabilirmiyim? Ailemi sinir etmesin lakin kopek konusunda tedirginler ki inaniyorum yavru alinca hemen alisicaklar ama bakimi kolay olsun. En cok istedigim husky idi fakat uluyolarmis ve cok tuy sokuyo jack russel kucuk fakat fiyatlari biraz pahali labrador, dogo hosuma gitti onerileriniz neler :)

https://www.facebook.com/hay.dost?fref=photo
    https://www.facebook.com/hay.dost/photos/a.640633142715596.1073749372.184501248328790/640633229382254/?type=1&theater 20 Yaşında adamsın hala köpek almak istiyorsun pet shop'tan gir bu sayfalara yavru köpekte var al can kurtar.
    Sabret iyice araştır, ücretsiz sahiplendirme olarak cins veya kırma bir köpek al. Hem bir can kurtar, hem hayvan tacirlerine para kazandırmamış ol.

• quote:

Orijinalden alıntı: DnzIrmk

Sabret iyice araştır, ücretsiz sahiplendirme olarak cins veya kırma bir köpek al. Hem bir can kurtar, hem hayvan tacirlerine para kazandırmamış ol.

Alıntıları Göster
    Bir hayvan sahibi olacaksanız öncelikle hayvanları sevmeniz gerekir. Sonuçta onlarda sizin gibi bir canlı. Oturup saatlerce en sevimli yada en güzel cins köpekleri araştıracağınıza barınaklar büyük,küçük,eğitimli,yeni doğmuş çeşit çeşit hayvanlarla dolu. Gidin ve oradan sahiplenin. Ayrıca aileniz bu konuda hala kararsız ise hayvancağızı alıp 1ay-2ay sonra geri sokağa salmayın önce %100 hayvan sahibi olmak istediğinize ailece karar verin lütfen.

• Kopek alip 3 4 ay sonra sokaga atma gibi bi durum kesinlikle olamaz koyde ciftligimiz yasadigimiz sehirde bahceli is yerimiz var. 2 adet kangal 1 adet aksaray malaklisi kopegim var bu soyledigim yerlerde. benim istegim evimde surekli yanimda olabilcek yavrulugundan beri kendim yetistircegim bi dost. Cins olarak ne onerirsiniz tuy dokmeyen cok sorun yaratmayan ve hayvan barinaklarina hic gitmedigim icin soruyorum sagda solda duydugum hep hastalikli falan sorunlu hayvanlar oluyo dediler bana o yuzden bi korkum oldu
  • quote:

Kopek alip 3 4 ay sonra sokaga atma gibi bi durum kesinlikle olamaz koyde ciftligimiz yasadigimiz sehirde bahceli is yerimiz var. 2 adet kangal 1 adet aksaray malaklisi kopegim var bu soyledigim yerlerde. benim istegim evimde surekli yanimda olabilcek yavrulugundan beri kendim yetistircegim bi dost. Cins olarak ne onerirsiniz tuy dokmeyen cok sorun yaratmayan ve hayvan barinaklarina hic gitmedigim icin soruyorum sagda solda duydugum hep hastalikli falan sorunlu hayvanlar oluyo dediler bana o yuzden bi korkum oldu
    arkadaşım sen olayı anlamamışsın sana ne desek boş
  • Anlamadiysam anlat bilmedigimden soruyorum hep disarda baktim kopek ne tuyu ilgilendirdi beni ne kokusu evde bakicam ve ailem bu konuda titiz
  • Ayazmert01 A kullanıcısına yanıt
    köpek sahiplen satın alma dışarda o kadar yardıma muhtaç hayvan var
  • Neden adama bu kadar baskı yapıyorsunuz ki tamam elbette barınaktan köpek sahiplenmek çok iyi ve güzel birşey ama ordan sahiplenmek istemiyorsa üzerine gitmeniz saçma. Hayvansever olmazsa 20 yaşındaki bir insan ailesini ikna etmek için uğraşmaz, küçükken alıp dost gibi buyutmek istiyorum diyor.

Hocam benim sana onerim beagle olacakhttps://www.google.com.tr/search?q=beagle&client=ms-android-htc-rev&espv=1&source=lnms&tbm=isch&sboxchip=G%C3%B6rseller&sa=X&ei=CMerVJSEPITV7AbZ9oDgDg&ved=0CAYQ_AUoAQ&biw=360&bih=511
  • french bulldog,ingiliz bulldog,basset hound,
  • quote:

Orijinalden alıntı: xyunusx666

Bu mesaj silindi.
    Ücretsiz sahiplendirme başlığında ki köpeklere bakın, sondan başlayın çünkü eskiler sahiplendirilmiştir. En son 3 aylık cooker ekledim.
    Tam tersi ücretli alacağınız hayvanların sağlıksız olma ihtimali daha fazladır. Barınakta tüm bakımları yapılmış oluyor hayvanların. Ayrıca satıcılar daha 2 aylık olmadan yavruları annelerinden ayırıyor, sütten kesiyorlar. Bu sebeple bağışıklık sistemi iyi gelişmiyor ve ilerde hastalıklara açık oluyorlar. Bir başka neden, sürekli üretim makinesi gibi kullanılan anneninde sağlıksız olması. Anne hayvanın bu şekilde doğurtma aracı olarak kullanılıp üstünden para kazanılmasının etik boyutunu söylemeye bile gerek yok. Sonuçta bu "adam"lar hayvan taciri, bunun insan tacirliğinden pek farkı yok. Bunlar canlı mal değil.
  • DnzIrmk kullanıcısına yanıt
    hocam foruma sırf bu konu için üye oldumda ücretsiz sahiplendirme başlığı tam olarak ne tarafta baktım bulamadım da
  • bir arkadaşımın öneriside labrador oldu ve cok hoşuma gitti bu köpek hakkında bilginiz varmı ?
    http://forum.donanimhaber.com/m_98118244/tm.htm
  • Labrador alicam arkadaslar kararimi verdim labrador sahipleri bakimi falan nasil anlatirmisiniz ??
    iyi halt edicen. yaza yine sokağa yada barınağa terkedilmiş, petshoptan alınma, yuva arayan bir sürü golden ve labrador bekliyor bizi. geçen yaz ortalık golden doluydu, moda hala devam ediyor. artık pek ilanda paylaşmıyorum bu sitede zaten, hala ne cins köpek nerden alayım diye soran dolu. bugüne kadar ücretsiz sahiplendirme olarak, çok istisna egzotik türler hariç, rastlamadığım tür kalmadı. ama hala insanlar para verip petshoptan, üreticilerden alıyor. ne diyelim, ülke ortalama olarak zaten cahil, ne bekliyoruz ki.. gerçek hayvansever oranı çok az, köpek süs eşyası bir mal, para ver al, sat, at.
  • DnzIrmk kullanıcısına yanıt
    Tamamen yanlis dusunuyosun hakkimda. Genel olarak dediklerinin hepsi fakat kopekleri cok sevipte evde zar zor izin veren ailem icin barinaktan cins olmayan bi kopegi almak ciftlikte bahcede veya is yerimizde disarda beslemek gibi. Cins bi kopek almazsam eve onu evde tutmayip buyuyunce kendi ciftligimze bahceye koyabilirler. Disarda sokakta bulupta sahiplendigimiz iki tane kopegimiz var ciftligimizde onlarin yanina 4. Sunu istemiyorum evde bakmak icin bahceye koyamicaklari bi kopek istiyorum. Sus olarak bakmiyorum kopeklere ben zaten baktigimiz 5 tane kopegimiz var 2 si is yerinde 3 u ciftlikte ve bunlarin 2 si cins degil ön yargiyla yaklasma kesinlikle soylediklerinin hepsi dogru ama evde bakmaya karsi olan ailem icin kendime guzel bi dost alicam
    Ben cins alma demedim ki? ortalık sahipsiz cins köpek dolu, benim sahiplendirme ilanlarımda da genelde cins köpek ilanlarını verdim.
  • Evet yavrumu sonunda eve getirdim ve ilk gecemiz tam bir gazete dusmani :D ilk gece onerileriniz nedir 2 aylik erkek labrador
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.