Şimdi Ara

Köpek almak ya da sahiplenmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ön bilgi: Arkadaşlar köpek “sahiplenmeyi” çok isterim fakat sahiplenen bir arkadaşım bir kaç sorun yaşadığından dolayı mecbur satın alacağım sanırım. Onun harici Irkını, türünü vs çok önemsemem, dağa vs gittiğimde her türlü köpekle oynar, beslerim. Satın alma konusunda kızmadan önce lütfen hak vermeyi deneyin.

Merhaba,

Çok uzun süredir dağda bayırda köpekleri besliyorum, oyun oynuyorum vs. köpekleri çok severim ve hep bir köpeğim olsun istemişimdir fakat evin içine alamamam dolayısıyla uzun süredir istememe rağmen hiç almadım. Yeni bir eve taşınacağımız için, bir köpek almaya karar verdim ve araştırmaya başladım fakat bir takım sorularım var.

1)Her türlü köpeği sevip beslememe rağmen, ileride apartmanda besleyebilme ihtimalime karşı Golden cinsi bir köpek istiyorum. Sahiplendirme ile almak isterdim fakat arkadaşımın sahiplendiği bir köpek maalesef pek uysal değildi ve sorun yaşattı biraz. Bu nedenle “mecburi” olarak almak durumundayım. Esasen safkanmış, ırkmış pek önemli değildir benim için fakat ileride apartmanda da yaşayabilmesini istiyorum.

2)Sahiplendirme ile alırsam eğer, sizce sorun yaşar mıyım? Özellikle uysallık vs konusunda çok titizim. Saldırgan bir köpek istemiyorum pek açıkçası, köpek almanın sorumluluğu bile fazla zaten.

3)Golden yavrusunun fiyatı nedir? Köpek fiyatları ne alemdedir?

Şimdiden teşekkürler arkadaşlar.

Bu arada Bursa içi sahiplendirecek ya da satan arkadaş varsa bana lütfen PM’den ulaşsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben barınaktan 1 aylık goldene çok benzeyen kırma dişi köpek sahiplendim söyleyeceğim şu ki ilk gün ve 2. gün çok baskı altında oluyorsun köpek daha alışmamış oluyor ailen hep huysuz oluyor derken ilk gün sana sanki köpekle 1 yıldır berabersin gibi algı oluşuyor 2. gün daha rahat oluyorsun 3. gün daha rahat vesayre vesarye köpeğin bakımı hakkında şuanlık beni sadece uğraştıran tuvalet eğitimi gerçekten tuvalet işi çok uğraştırıcı eğer alırsan sana tavsiyem köpek sadece 1 odada bulunsun eğleniyim diye diğer odalara getirirsen oraya bi kakasını yapınca hep oraya yapmak istiyor örneğin çişini odasında yaparken kakasını salonds yapıyor salonun kapısı kapalı oluyo çıkmak için ağlıyo açıyorum kapıyı direk tuvaletini yapıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: chalurs

ben barınaktan 1 aylık goldene çok benzeyen kırma dişi köpek sahiplendim söyleyeceğim şu ki ilk gün ve 2. gün çok baskı altında oluyorsun köpek daha alışmamış oluyor ailen hep huysuz oluyor derken ilk gün sana sanki köpekle 1 yıldır berabersin gibi algı oluşuyor 2. gün daha rahat oluyorsun 3. gün daha rahat vesayre vesarye köpeğin bakımı hakkında şuanlık beni sadece uğraştıran tuvalet eğitimi gerçekten tuvalet işi çok uğraştırıcı eğer alırsan sana tavsiyem köpek sadece 1 odada bulunsun eğleniyim diye diğer odalara getirirsen oraya bi kakasını yapınca hep oraya yapmak istiyor örneğin çişini odasında yaparken kakasını salonds yapıyor salonun kapısı kapalı oluyo çıkmak için ağlıyo açıyorum kapıyı direk tuvaletini yapıyor
    Hocam barınaktan alınca ücret veriyor musunuz? Yavru mu aldınız?

Edit: 1 aylık yazmışsınız en başında zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silent Guardian -- 5 Temmuz 2020; 20:17:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Silent Guardian kullanıcısına yanıt
    hayır ücret vermiyosunuz köpek alacaksanız bile bi uğrayın belki istediğiniz bir cins köpek vardır ben ilk ziyaret ettiğimde aklımda köpek sahiplenmek gibi birşey yoktu ama orda kızımı görünce direk bu benim kızım olmalı dedim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.