kardeş elin değmişken altın yüzük ulanmazıda hallediverseydin :)) bide bu adamlar neden film müzik kasetini çıkarmazlar anlama tutluyor belli. gizemli olmasınımı istiyorlar eğer öyleyse vallahi başardılar. kaç gündür müziklerini arıyorum...
kardeş elin değmişken altın yüzük ulanmazıda hallediverseydin :)) bide bu adamlar neden film müzik kasetini çıkarmazlar anlama tutluyor belli. gizemli olmasınımı istiyorlar eğer öyleyse vallahi başardılar. kaç gündür müziklerini arıyorum...
dostum dizi daha yeni biraz daha tutulsun ondan sonra cıkarırlar kasedini
sevgili kardeşlerim bu forumda bulunan istekler sonucu yoğun istek üzerine köpek jenerik müziği ile mapushane içinde adlı şarkılar sınırsız olarak süresi uzatılmıştır isteyenler bana mutlaka pm atsın...
ya pm ne anlamıyorum. ben buraya yeni üye oldum. lütfen benimde anlayacağım dilden konuşurmusunuz? emre bak sen msn ni ver bana . ordan alayım. niye bu kadar kasıyosunuz kendinizi yaw.
aydin_tolmac@mynet.com arkadaşlar biri banada yollasın ya nolur bekliyorum
ya kardeşim hepiniz tv kartı alın istediğinizi kaydedin
sevgili kardeşlerim bana gelen maillerin yoğunluğu sonucu bı foruma link koymak istedim:http://dl1.rapidshare.de/files/1233525/3808733/Koepek_-_Maphushane___inde_Yan_yor_Gazlar.mp3 sitesinden yükleyebilirsiniz...
EMRE MUSLU kardeşim merhaba ben Erzincanda görev yapan bir polis memuruyum.Bana bi yardımcı olursan sevinirim.Ben bunları o verdiğin linkten de indiremedim.Senden ricam Mapushane, Hızma, Tokat Türküsünü bana normal Winanmpta çalabileceğim şekilde Email olarak gönderebilirsen çok sevnirim.Şimdiden çok teşekkürler.Emalim gbelhan@msn.com veya gbelhan@yahoo.com
arkadaşlar sizlere elimden geleceği kadar yardım etmeye çalışıyorum bazı arkadaşların mailine boş mailler gelmiş olabilir bu sorunu çözmek için upload yapmaya çalışacağım yeni direkt link koyacağım siz bu forumu takip edin teşekkürler...
evet arkadaşlar bu köpek dizisinin jenerik müziğidir yüklemek için karşınıza çıkacak olan pencereda free ye tıklayacaksınız sonraki pencerede ise en aşağıda geriye sayım başlayacaktır 0 olduktan sonra zaten köpek diye download linki çıkacak hadi kolay gelsin...
köpek dizisinin mapushane içinde müziğidir yüklemek için karşınıza çıkacak olan pencereda free ye tıklayacaksınız sonraki pencerede ise en aşağıda geriye sayım başlayacaktır 0 olduktan sonra zaten köpek mapushane içinde diye download linki çıkacak hadi kolay gelsin...