Şimdi Ara

köpek Tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar küçük bir bahçede (dubleks ev) beslemek için bakımı uğraştırıcı olmayacak, çok havlayıp komşuları rahatsız etmeyecek bir köpek tavsiyeniz var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sourcee_

Golden herkeste var farklı birsey istiyorsan DOGO ARGENTİNO havlamayı sevmez.

Adam ilk defa köpek beslicek ben bile Dogo almaya cesaret edemiyorum ilk köpekte Dogo olmaz onun yerine AÇK olabilir
  • Villa tarzi evde oturmama ragmen jack russell terrier bir kızım var pek sevimli namussuz ( jack russell terrierler apartman icin en uygum kopeklerden biridir bana guven veteriner onayli ) ( ben veterinerim
    Suphelenmedigi sinir olmadigi durumlarda havlamiyor .
    Ama cok hareketli 13 saat durmadan oyun oynadi disari ciktik falan yorulmadi hic 5 dakika yatiyor hemem pili sarj oluyor
    ama kopek bakmak cocuk nakmak gibidir kopege oynamak icin en az 2 3 saatini harcaman lazim duzenli disari cikarman lazim ozellikle jack russell terrier bakmak bebek bakmak gibidir internetten jack russell terrier ozelliklerini okuyup bilgi alabilirsin ve jack russell terrier videolarini izleyebilirsin
    yazim hatalari icin kusura bakma tabletteyim de duzgun yazmak biraz zor geldi
    hadi selametle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.