Şimdi Ara

++++kore mali note 3 acil yardim++++

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
43.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bugun elime kore mali etiketli note 3 dayim getirdi.
    Ancak bu note 3 cok enteresan sekilde gayet orjinal duruyor :)
    Ama sordugumda 800e almis sifir kutusunda ve satici arkadasi belgeleriyle vermis.
    Birde 2 yil garantisinin oldugunu soylemis.
    Ben pek inandirici bulmadigimdan bu konuda bana fikir verebilecek arkadaslar varsa sevinirim.
    Cunku dayim s4 note 3 ve birkac telefon getirip satacak.
    Ben note kullanmadigim icin cihazin orjinal olup olmadigini pek kavrayamiyorum ayrica zaman bulup teknoloji magazasina ugrayamiyorum.
    Tek hatli ve quadrant adli uygulamayla detayli baktigimda cikan sonuclarida asagida bakarak bana yardimci olursaniz sewinirim.

https://store.donanimhaber.com/b8/be/bd/b8bebdaae78dc1ad7c35d2e1d49f543f.jpg

https://store.donanimhaber.com/b3/8d/71/b38d71ab368c8100d30e60657f9affd3.jpg

Cevap verecek arkaslara tesekkur ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhabalar. Sadece bh nlara bakarak cihazin orijinal olup olmadigi maalesef artik anlasilamiyor. Touchwiz in bazi kodlari var. Eğer onlar calisiyorsa ve CPU z antutu vb yerlerde es puanlar alabiliyorsa birde imeisi bir siteden kontrol edilince hangi modele ait olduğu ogrenilebiliyor. Orijinal imeisini de kontrol edip kesibligine öyle karar verilebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: PowerHazard

Merhabalar. Sadece bh nlara bakarak cihazin orijinal olup olmadigi maalesef artik anlasilamiyor. Touchwiz in bazi kodlari var. Eğer onlar calisiyorsa ve CPU z antutu vb yerlerde es puanlar alabiliyorsa birde imeisi bir siteden kontrol edilince hangi modele ait olduğu ogrenilebiliyor. Orijinal imeisini de kontrol edip kesibligine öyle karar verilebilir.

Kusura bakma yanlislikla pm attim 😃

• Cok ilginc antutu benc. Yuklu ve guncelle yazisi cikti guncelledim ama hatali yukleme kaldirip tekrar kurun cikti.
    Kaldir ibaresi yok bunda hahahahaaaaa.
    Antutu testerda yapim bakalim nolcak

• Malesef test yapamiyorum olmuyor.
    Umarim note 3 kullanan arkadaslar varsa cihaz hakkinda bilgi verirlerse sewinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: albright

Malesef test yapamiyorum olmuyor.
    Umarim note 3 kullanan arkadaslar varsa cihaz hakkinda bilgi verirlerse sewinirim.
    dikkatli bakarsan mali400mp grafik islemcisine sahip oldugunu gorursun. ekran da cok dusuk cozunurluklu gorunuyor. mali400mp4 bile degil s3`teki gibi. tek cekirdekli olani. icinde muhtemelen 200 liralik tabletlerde bulunan dandik islemcilerden var. bu cihazlari niye tercih ediyorsunuz anlam veremiyorum. ucuz olsa bir nebze ama su telefonun ederi max 200 lira. pahaliya satmak icin populer telefonlarin tasarimini kopyalayip kore mali diye uyduruyorlar. samsung kore firmasi ya sanki bu cakmalar korede uretildi de samsung muadili izlenimi vermek icin.
  •  ++++kore mali note 3 acil yardim++++

Galiba hakikaten cok guzel bir replika telefonmus.cpu z sonuclarina gore hakikaten guzel replika galiba eger dogruysa.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: positroN

dikkatli bakarsan mali400mp grafik islemcisine sahip oldugunu gorursun. ekran da cok dusuk cozunurluklu gorunuyor. mali400mp4 bile degil s3`teki gibi. tek cekirdekli olani. icinde muhtemelen 200 liralik tabletlerde bulunan dandik islemcilerden var. bu cihazlari niye tercih ediyorsunuz anlam veremiyorum. ucuz olsa bir nebze ama su telefonun ederi max 200 lira. pahaliya satmak icin populer telefonlarin tasarimini kopyalayip kore mali diye uyduruyorlar. samsung kore firmasi ya sanki bu cakmalar korede uretildi de samsung muadili izlenimi vermek icin.

:)
    Arkadasim bilgi icin tesekkurler.
    ben zaten nexus 4 kullaniyorum amacimda cidden bu cihazin dogrulugunu ogrenmekti.
    Note kullanmadigim icin ozellikle sayfada paylastim ki en azindan birileri alirsa yada almaya kalkisirsa burdan bilgilenir.
    Bilgi icin tesekkur ederim.
    Cihaz birebir harika bir replikaymis.

• Imei klon cikti bide hahahaaaaa

• quote:

Orijinalden alıntı: albright

Imei klon cikti bide hahahaaaaa
    hadi ya hahahahahaaaaaaa
  • Cakma 200 liralik tabletlerden farki yok donaniminin

• quote:

Orijinalden alıntı: PwaGG

Cakma 200 liralik tabletlerden farki yok donaniminin
    max ederi 200 tl dir.işlemcisi nispeten diğer çakmalara göre iyi.mtk6575 den iyidir mtk 6572
  • ben bugün aldım bi tane note 3 360 tlye gayet güzel bütün işlemleri norml bi şekilde yapıyorum şimdilik çok memnunum inşallah bi sıkıntı çıkmaz ist fatihten dükkanın adı saydın elektronik ilk defa alışveriş yptım eğer uzun ömürlü olursa kardeşime eeşimede alıcam saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: anilburcu

ben bugün aldım bi tane note 3 360 tlye gayet güzel bütün işlemleri norml bi şekilde yapıyorum şimdilik çok memnunum inşallah bi sıkıntı çıkmaz ist fatihten dükkanın adı saydın elektronik ilk defa alışveriş yptım eğer uzun ömürlü olursa kardeşime eeşimede alıcam saygılar
    Bu donanımhaberde adı anıl, soy ismini unuttum yukarıdaki anılburcu rumuzunu görunce aklıma geldi. dolandırıcı varmış beyler dikkatli olun. birisi 3-4 yere yazmış. Anıl isimli birisi beni dolandırdı diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turker777

Bu donanımhaberde adı anıl, soy ismini unuttum yukarıdaki anılburcu rumuzunu görunce aklıma geldi. dolandırıcı varmış beyler dikkatli olun. birisi 3-4 yere yazmış. Anıl isimli birisi beni dolandırdı diye.

Alıntıları Göster
    kore malı dubai malı 1.sınıf ..A.kalite diye satılan hiç bir cihazı almanızı tavsiye etmiyorum.. ilk olarak sağlık sıkıntıları var..ikinci paranızı resmen çöpe atıyorsunuz.. mutlaka birşeyler eksik. arada uçurumlar var.. ben çin malı diye satılan ilk telefondan tutun tüm kalite telefonları kullandım.. ama beş para etmez.. en son kullanmış olduğum 1.kalite note 3 yaklaşık değeri 500tl.. telefon dokunmatik falan güzel ısıya duyarlı.. abuntuta puanı 15000 orjinali 30000 kamera vga sayılır.. ekran da arasıra donmalar.. şarj süresine hiç deyinmek istemem.. şarj aletine bağlı yaşıyorsunuz.. 10 günlük kullanımdan sonra telefon kumaş pantolonun cebinde ekranı kırıldı..

yani kısacası note 3 yerine orjinal veya yurt dışı orjinal. telefon alın.. örneğin note 3 replika yerine s3 mini orjinal alın hem sağlığınızı hem paranızı çöpe atmayın.

• o antutu programi fake. insanlari kandirmak icin onyuklu geliyor ve uzerinde oynama yapiyorlar.

bir malin cakmasini kullanacaginiza paranizin yetecegi orjinal urun kullanin.

• quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

o antutu programi fake. insanlari kandirmak icin onyuklu geliyor ve uzerinde oynama yapiyorlar.

bir malin cakmasini kullanacaginiza paranizin yetecegi orjinal urun kullanin.
    bende aldım note 3 inanın gerçekle arsın da hiç bir fark yok kamerası haricinde dokunmatiği kalem uygulam yukelmesi on numara gerçeğinde hiç farkı yok 1 sınıf benimkide şans diyelim arkdaşlar bakıyo onlar anlayamaıyo eline bakıyolar orjinal diyorum h. olsun diyolar bence koreliler guzel yapmiş ellrine sağlık
  • inan bende ilk basta anlamamistim ama program yukleyince ve camera cekiminden caktim hemen :D
    ayrica bu cihazlarla fazla konusmamam konusunda da ciddi uyari aldim SAR degerleri bilinmediginden ( aslinda dusuk degil ama degeri net yazsalar millet cekinir diye belirtmiyorlar) kullanmami istemedi arkadasim. dikkatet derim

• S.a arkadaslar ben de aslındq almqyı düşünüyorum. Nette arastırınca 220 350 aralığında hepsinde de aynısı yazıyor karar beremedim bu paraya n alabilirim baska?

Bir de şuan s5 in kore malları çıktı 4 çekirdek işlemci 2 gb ram diyor n dersiniz qlınır mı ? Bu 250 350 aralığında?

• quote:

Orijinalden alıntı: veyiss_18

S.a arkadaslar ben de aslındq almqyı düşünüyorum. Nette arastırınca 220 350 aralığında hepsinde de aynısı yazıyor karar beremedim bu paraya n alabilirim baska?

Bir de şuan s5 in kore malları çıktı 4 çekirdek işlemci 2 gb ram diyor n dersiniz qlınır mı ? Bu 250 350 aralığında?
    800 ona verceğine discovery veya moto g alsaydı.Ne olursa olsun çakma telefon her zaman kötüdür
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.