Şimdi Ara

Korsan alıp key girmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunun boyutu çok yüksek olduğu için indiremiyorum internetten. Dvd şeklinde korsan olarak alsam, sonra key girsem rgsc'den crackli dosyaları falan düzelterek normal orjinal şekilde oynayabilir miyim oyunu acaba?

• Steam üzerinden olsa yapılıyor fakat RGSC ile ilgili bir bilgim yok.DVD şeklinde korsan alsan zaten gene pahalıya denk gelir.
  • orjinal kutuda al onun yerine
  • Zorrentden indirdim giriş yapınca bidaha indirmeye başladı sizde de aynı sorun olur belki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dvd korsan satan bi yer yok mu istanbulda, bende key almak istiyorum 60 gb çok fazla..

• Oyunun korsan dvd sini bulamazsın.dosyaları torrenttan indirip daha sonra orijinal alırsan tekrar dosya indirmene gerek kalmaz içine atarsın.ama indirdiğin oyun 60.04 gb lık tam sürüm olmalı.(Dediğim olay sadece RGSC programı ve keyi için steam de böyle bir şansın yok).Forumda başka bir arkadaşa yazdığım şeyi buraya kopyalıyorum bilgin olur en azından nasıl yapıldığına dair:

Oyunu tamamiyle indir.Ondan sonra arkadaşın rgsc kurulum dosyasını indirsin ve ön kurulumu yapsın.Rgsc tekrar açıldığından oyunu indirmeye başlayacak.Pause tuşuna basıp programı kapat.

Program files/Rockstar Games/Grand theft auto v klasörünün içindekilerini arkadaşının pc sinde ayrı yere taşı.Programı tekrar açtığınızda oyun inmiş gözükecek.Varsa update kuracak ve oyuna girmiş olacaksınız.Ama dediğim gibi sadece gta v klasörünün içindekileri taşı diğerlerini elleme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaSsErDoDo -- 26 Nisan 2015; 12:55:19 >
  • Korsan dvd en az 20-30 tl tutar onun yerine günlük 5 tl ye hızlandırıcılar var onlardan yap 2-3 saate indirsin pc ye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Roccer kullanıcısına yanıt
    Matematigin 0 herhalde kardes 2 3 saat ne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knife Party -- 26 Nisan 2015; 17:38:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knife Party

Matematigin 0 herhalde kardes 2 3 saat ne

100 mpbs ile saatte 30-35 gb indirebilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kutulu aldım arkadaşlar teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.