Şimdi Ara

korsan cd ler zara verirmi (ps2)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • korsan cd ler konsoluma ps2 ye zarar verirmi iilede orjinasl cd mi olması gerekiyorsonuç ne olursa olsun orjinal cd ye para veremem onlara param yetmes

• korsan cd lerin çoğu dandiktir alıp kendin kaliteli bir disc e yazarsan bir şeycik olmaz
  • aynen öyle

oyunun kopya olması değil yani zarar veren

zarar veren medyaların dandik olması
  • eğer baskı cd alırsan bişi olmaz ama mor cd ler zarar veriyor ps2 ye
  • Kaliteli medyaya 4x hızda yazarsan hiçbirşey olmaz. (verbatim,iomega,sony,philips)

Bunlar benim denediklerim.Philips medyayı kullanıyorum şu anda.Hiç sorun olmadı.Oyunlar arkası gümüş-altın olanlardan daha performanslı çalışıyor.Olay sende bitiyor yani.
  • prınco nasıl beyler kalite olarak ben prıncoda yazıyorum ?ama bir sorun var neroda 4 hızda yazdığımda başarılı olamıyor 2 de yazıyorum.arkadaşım bencede güzel bir medyaya yazarsan oyunlarını problem yaşamazsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: gamerr

prınco nasıl beyler kalite olarak ben prıncoda yazıyorum ?ama bir sorun var neroda 4 hızda yazdığımda başarılı olamıyor 2 de yazıyorum.arkadaşım bencede güzel bir medyaya yazarsan oyunlarını problem yaşamazsın

Ne kadar düşük hızda yazarsak o kadar iyi ama benim dvd yazıcı 4x hzıın altını desteklemiyor.İlla 4xte yazmak gerekli.Nette araştırdım en idealide 4x hızmış zaten.

Sorun çıkarıp gözü zorlamıyorsa Princoya yazmanda pek sakınca yok.
  • Kaliteli Mor dvdler zarar vermez makinaya princo pek iyi degil, ps2 icin verbatim oneririm ben 6x de yazdiriyorum sorun yok...
  • verdiğiniz bilgiler için tşk ederim
  • ne demek mor dvdiler dandik
    MCC04 kodlu verbatim kadar kaliteli bir dvd gösterebilir misiniz bana, hemde altı mor
  • DMS nasıl?
  • Adı silver copy olarak gecen ve kopya cd-dvd ler arasında orjınalıne en cok benzeyenden alırsan hıcbırsey olmaz bu cdlerın uzerınde oyunun kapak resmı bulunur ve cdnın altı sarı ıle grı arasındadır
  • valla ben bayadır prınco kullanıyorum,özellikle xbox ta 4 hızda yazıyordum ama ps2 oyunu kopyalamak istediğimde 4 hızda makınada takılmalar yaşadım ki makınam sıfır daha.o yüzden 2 ye döndüm ve sorunsuz şu anda bu arada ben ıomega yıda tavsiye ederim bundan sonra ıomega ile devam edeceğim.verbatim tabiki çok daha iyi ama princo dms ve iomegaya göre baya pahalı bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.