Şimdi Ara

Korsan Windows'a bedava Windows 10 yok! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: al1yuks3l

quote:

Orijinalden alıntı: BatuhanXxX

Arkadaşlar benim bir sorum var şimdi bende korsan w7 kurulu iken rezervasyon yaptım aslında orjinal lisansım var

Sonra cd bulamadım ve almanca olduğu için Türkçe korsan yükledim

W10 çıkınca ne yapmam gerekiyor yükleme öncesi orjinali mi yuklemeliyim yoksa korsanı yükseltip sonra bizden key mi isteyecek Windows

Elimde iki tane orjinal Windows var ikiside home Edition türkçe olmuyor ama almanca kullanırız olmazsa

Korsanı yükseltirsen deneme sürümü bitince Windows 10 lisansı almanı isteyecektir. Senin anlayacağın lisansın orijinal olmalı. Bildiğim kadarıyla Microsoft, lisansları dille ilişkilendirmiyor. Windows 7 Home Premium'un temiz bir ISO'sunu indirirsen -Türkçe- sorun çıkacağını sanmıyorum.

Windows 8.1 Single Language var yani sadece tek dile ve sadece o dile lisans veriliyor. Ama görünüşe göre windows 10'da bu durum kalkmış gibi.

• Fire.Sword kullanıcısına yanıt
    Sen yakalanmadıgını zannet :) Adamlar sesini çıkarmıyor yoksa isteseler kimseye nefes aldırmazlar.O kmspico programı surekli deneme surumunu guncelliyor.O yuzden sen aktive olmuş sanıyosun.Aktive ettim dediğin aslında deneme surumunu otomatik uzattıgın program.Zaten microsoft deneme surumu diye kendi dağıtıyor windows kopyalarını herkese açık hepsi.

Ama sanırım bu win10'da bunu yapmayacaklar.Buna nasıl çözum bulunacak bilmiyorum.Belki de guncelemesi kapatılmış, oyun gibi cracklenmiş kurcalanmış halde kullanmak zorunda kalacaz.

En iyisi şu ucuza rus sitelerinden falan key almak win7 keyi.Sonra da yukseltmek suya sabuna dokunmadan.

Windows 8.1'i kökune kadar guncelleyip kullansak daha iyi.Sonra duruma göre ilaçlı reçeteli işler yapılırsa geçeriz.Zaten ilk çıkar çıkmaz %100 sorunsuz çıkmaz.6 ay 1 sene oturması lazım ki format attığımıza değer bir işletim sistemi yuklemiş olalım.
  • Ben yakalanmadığımızı mı yazmışım da haberim yok. Microsoft kimlerin korsan kullandığını bilebilir. hatta bazen en çok korsan kullanan ülkeler gibi sıralamalar da açıklanıyor. ama şirket bilgisayarları olmadıktan sonra microsoft ev kullanıcılarıyla uğraşmaz. Ayrıca korsan kullananlar olmasa microsoft zararlı çıkar. Korsan da olsa ne kadar çok windows kullanıcısı olursa microsoft için o kadar iyidir.

Her neyse benim savunmam microsoftun bilip bilmemesi değil bu cracklerin bilgisayara yüklü herhangi bir programdan daha zararlı olmadığı yönündedir. Risk her zaman vardır, bilgisayara virüs bulaşabilir, microsoft kaç kişinin korsan kullandığını bulabilir. Ama bunları crağe yüklemek, crak yüzünden böyle demek bana göre doğru değildir. İran'ın nükleer reaktörlerini kontrol eden bilgisayarlar internete bile bağlı değildi, ayrıca korsan, crakli windows kullandıklarını da sanmıyorum ama microsoftun bile heberi olmayan zeroday denilen açıkların 4 tanesini kullanan stuxnet virüsü bu bilgisayarlara bulaştı ve iran'ın çalışmalarını 2 yıl geriletti.

Ayrıca kırılmayacak sistem yoktur. İsteseler kimseye nefes aldırmazlar demek te doğru değildir. winloader'ın sistesinde yazılmıştı. win7 ile win8 farklı güvenlik protokolü kullanıyordu. Bakalı bayağı oldu daha win8 için crack çıkmamıştı. Ordaki geliştirici Win8 için daha gelişmiş bir etkinleştirme sistemi olduğunu bunu kırmanın da biraz zaman alabileceğini yazmıştı ve bir süre sonra bir değil, birden çok kişi tarafından kırılıp farklı farklı crakler çıktı. windows 10 için de nasıl bir güvenlik şekli gelirse gelsin kırılır. Oyunlar için de DRM diye yeni bir güvenlik önlemi gelmişti mesela. 3dm'in bunu kırması 15 günlerini aldı. Adamlar senelerce belki uğraşıyor bu güvenlik korumlarını geliştirmek için ama kırılması 15 günü alıyor.

Yani kısca demek istediğim virüs bulaşacaksa her şekilde bulaşır, her sistem de kırılır. Ne microsoft buna birşey yapabilir, ne de bunların nedeni cracktir. İnsanlar kendilerini fazla sıkıp virüs bulaşacak diye paranoyak olmasınlar.

Bu arada unutuyordum win7 alıp win10'a yükseltmek pek akıllıaca olmayabilir. Win10 rezerve konusunda microsoft'tan bir yetkili win7 ve win8 anahatlarının win10'u etkinleştirmediğini sadece win7 veya win8 yüklüyken update'ten win10 yükseltenlerin ücretsiz kullanabilceğini yazmıştı. win7 ve win8 sahiplerine win10 için ayrı bir key verilip verilmeyeceği henüz belli değildi.

• Fire.Sword kullanıcısına yanıt
    Genel olarak aynı fikirdeyiz.Kırmaya kırarsın da adamların haberi bir şekilde oluyor yinede hatta adamlar kendi dağıtıyor bir anlamda yol veriyor.Basit kullanıcıya dokunmuyolar aslında parayı da bizlerden kazanmadıkları kanaatindeyim.Şirketlerden carttan curttan kazanıyolardır buyuk şirketler orjinal kullanıyolar genelde.

Diğer konuya gelince yine aynı fikirdeyim yıllardır kullanıyorum bir zararını görmedim.Stabilte sorunu da hiç yaşamadım.Olağanın dışında birşey olmaz guvenilir surumler hariç.Önune gelen yerden indirmemek lazım kendi dağıttığı kopyaları kullanmak en doğrusu.

Bu win10 işine gelince bir hafta kaldı ne yapıcaz bilmiyorum açıkcası.Zaten yanlış bilmiyorsam 1 sene herkese kullandıracaklar.Bir sene kullandıktan sonra sorular başlıyor.Mesela çözumu çıkacak mı,1 sene sonra fahiş fiyat istenirse geri 8.1'e dönebilirmiyiz,dönersek kabak gibi ilk surumunu mu kullanmak zorunda kalırız updateleri yapabilecekmiyiz gibi gibi.Heralde en iyisi win10'a yukseltip 1 sene içinde gelişmelere göre hamle yapmak.Mesele parası da değil 100 150 verdikten sonra ömur boyu sorunsuz kullanacağımı bilsem hiç dusunmem ama bu ucuza satılan keylerde blocklama falan fistan da olabiliyor.Orda da mesele parası değil 30 40 lira riske atılır atılmasına da sonra sıkıntı çıkınca format attığında veriler sıkıntıya giriyor.O kadar şeyi geri yukleyip sistem ayarı yapmak yoruyor.Bakalım bekleyelim görelim o zaman

• sisteme backdoor atmayan aktivator mu var ?
  • 15 senedir PC kullanıyorum, lisanslı da kullandım, lisanssız da.. bankacılık islemide yaptım devlet sitelerinde işlerimi de.. hiçbir sorun yaşadım mı ?? Hayır... sistem kasması çökmesi vs. hiçbirşey bu crackler yüzünden yaşamadım. Bugüne kadar gördüğüm en önemli şey en önemli güvenlik duvarının, virüs programının casus programının kullanıcının kendisi olduğu... ben bir sistemi tıkır tıkır yıllarca kullanabilirken , kullanmayı bilmeyenlerin PClerinde hep virüs gördüm casus yazılım gördüm kasma ağırlaşma gördüm. ve bunların hepsinde birden fazla güvenlik programı yüklüyken hemde... İş Kullananda bitiyor. işi bilirseniz hiçbir güvenlik programına bile ihtiyanız olmayabilir. Kullanmayn deneyimli arkadaşlarım var. Ha tavsiye etmem ama demek istediğim çok fazla deneyim ve tecrübesi olmayan gençlerin bu tarz konuları sanki PClerinde devlet sırları varmış gibi paranoyak bir şekilde koruma gayretine girmeleri. En basitinden "opendns" ile bile virüs programı kurmadan internette ki zararlılardan korunabilirsiniz. çoğu kimse bunu bile bilmez.. Mesele neyi nasıl kullandığınızı biliyormusunuz mesele o... biliyorsan korkacak birşeyin yok demektir. korkuyorsan bilmiyorsun demektir.

• Korsan olanlar düşünsün şükürler olsun W 8.1 kullanıyorum pc ile gelen orijinal sistemi.
  • korsanlara bu var
     Korsan Windows'a bedava Windows 10 yok!
  • Hani korsana windows 10 yoktu ha. Çok bilmişler sizi

doktor bu ne

Korsan Windows'a bedava Windows 10 yok!

Direk yükselltikten sonra otomatik etknileştirilmişti. Sonra sıfırdan kurulum yaptım yine kontrol ettiğimde etkinleştirilmiş olduğunu gördüm.
    Allah'ın zekileri bir laptop almışlar. Laptopla, havadan gelen işletim sistemiyle havalarından geçilmiyor. Görende 100 küsür dolar verip extradan işletim sistemini almış sanacak. sistemle havadan gelen işletim sistemi olmasa hanginiz 100 küsür dolar verip orjinal alacak ha. İki yüzlüler sizi. Siz home sürümünü kullanmaya devam edin bakalım korsan kullananlarda pro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fire.Sword -- 2 Ağustos 2015; 13:20:28 >

• Batuist B kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle. Kullandığım antivirüs programı da öyle ahım şahım birşey değil. Ücretsiz AVG. 4 yıl format atmadığımı biliyorum. Dikkatli kullandıktan sonra hiçbir şey olmuyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.