Şimdi Ara

Koss SparkPlug vs Sennheiser CX 300 [Sizce hangisi daha iyi ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
3.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Frekans Aralığı: 10-20,000 Hz
    Empedans: 16 Ohm
    Hassasiyet: 112 dB SPL/1mW
    Distorsiyon: <0.3%
    Kablo: Düz, Çift girişli, 1.22m.

- Hidrofilikden üretilen yumuşak ve esnek kulak içi adaptörü ile dış gürültüleri büyük ölçüde yalıtır.

- Beyaz kablosu ile iPod başta olmak üzere birçok MP3 çalar ile uyum sağlar.

Koss SparkPlug elmasepeti fiyati : 36,38 YTL + KDV
    ayrica Stokta Yok

Sennheiser CX 300

3.5mm jak çıkışlı tüm MP3 çalar, CD çalar, müzik seti, DAT cihazları ve diğer ses sistemlerine bağlanabilir.
    - Dış gürültüyü minimuma indiren tasarım
    - Güçlü bas ile zengin ses deneyimi
    - Asimetrik kablo
    - Üç farklı boyutta kulak içi adaptörleri

Renk: Siyah
    Nominal empedans: 16 Ohm
    Ear coupling: intraaural
    Jak: 3.5 mm stereo
    Transducer prensibi: dynamic, open
    Kablo uzunluğu: Asimetrik, L: 170mm, R: 510mm
    Frekans Aralığı (headphones): 18.....21000 Hz
    THD, toplam harmonic distortion: 0,1 %
    Ses Basınç Seviyesi (SPL): 112 dB(1 kHz, 1 Vrms)

cx 300 elmasepeti fiyati : 52,78 YTL / 52.780.000 TL + KDV ayrica buda stokta yok ama koss dan daha önce stokta olmasi büyük ihtimal

Simdi teorik olarak karsilastirirsak Koss SparkPlug daha iyi oldugu belli ama ben ikisinide kullanmis biri var mi acaba diye bir sorim dedim acaba koss sparkplug deneyen oldumu icinizde zaten cx 300 un kalitesi belli bir kulaklik . Bu iki kulaklik karsilastirmasi ile ilgili cevaplarinizi bekliyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apexi -- 11 Şubat 2007; 10:12:25 >

• ben de bekliyorum..
    bi soru da ben eklemek istiyorum..
    PSP için alsam bu kulaklıkları ses düzeyi farkeder mi..
    orjinal kulaklıklar 90 db ayarlı..
    şimdilik ucuz kulaklıklarla idare ediyom ses arttı ama kaliteli bir ses istiom
  • sparkplug'in cx300'le kesinlikle bas edemeyecegi soyleniyor. hatta cogu kullaniciya gore boyle bir kiyaslamanin yapilmasi dahi yanlis cunku cx300 cok cok ustun. ayrica sparkplug'in, koss'un simdiye dek cikardigi en kotu urunlerden biri oldugu da iddia ediliyor. "cikarmis olmak icin cikarilmis bir urun," seklinde yorumlar var. son olarak sparkplug'in 7-15$, cx300'unse (orijinal-genuine) 40-80$ arasinda bir fiyat araligina sahip oldugunu belirteyim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ftt

sparkplug'in cx300'le kesinlikle bas edemeyecegi soyleniyor. hatta cogu kullaniciya gore boyle bir kiyaslamanin yapilmasi dahi yanlis cunku cx300 cok cok ustun. ayrica sparkplug'in, koss'un simdiye dek cikardigi en kotu urunlerden biri oldugu da iddia ediliyor. "cikarmis olmak icin cikarilmis bir urun," seklinde yorumlar var. son olarak sparkplug'in 7-15$, cx300'unse (orijinal-genuine) 40-80$ arasinda bir fiyat araligina sahip oldugunu belirteyim.

sanirim haklisin zaten bende ebay daki yorumlari okudugumda bunu anladim koss daki izolasyon köpükten ve buda bir kac ay sonra deforme oluyormus yeniside hem türkiye bulmak sorun hemde ayri maliyet , tamam 30 db izolasyon ile cx300 üstünde ama kullanim sorunlar var sonucta cx300 ve ep 630 gibi silikon yalitimli kulakliklar cok daha uzun süre kapsüllerini degismeden kullanilabiliyor ayrica her hangi bir durumdada bulunmasi daha da kolay gibi geliyor bana sonucta ben vazgectim kendi adima koss dan ya ep 630 yada cx 300

• eger ılgılenen varda cx300 umu ıkıncı el ılanlarıda gorebılırsınız..
  • www.sanalmarketim.com 3 gün önce aldım cx300 çok hızlı yolladırlar. firma ankarada direkt gidip alabilirsinizde ankaradaysanız.
  • cx300 basları nasıl veriyor?
    Bana ipodun ekolayzırını BASI ARTIRı seçtiğimde gümbür gümbür bas verecek bi kulaklık lazım
    philips she9500 aldım ne yazık ki (eski philips deneyimlerime güvenerek aldım) yüksek basta sesleri cazırt cuzurt bozuyor yani bas veremiyor güya turbo bas var 42 ytl verdim deli oldum.Geri alsalar da geri versem.
  • Cx300 bence müzik dinlemekten gerçek anlamda zevk almak isteyenlerin bu fiyat aralığın da alabileceği en iyi kulaklık. Ee tabi bir de ep630 var sanırım fakat kullanmadığım için yorum yapamıyacağım forum da bir sürü topic var bu iki kulaklıkla ilgili.
  • Bass'lar ne alemde
    Bass'tan haber verin bana

Unutmayın balık bass'tan kokar
  • koss sparkplug ı bilmiyorum ama ep-630 u da cx300 ü de denedim ve ep 630 aldım. cx300 de basslar ep630a göre cılız ancak tizlerde daha iyi bir kulaklık cx300. Görünümleri neredeyse aynı, ikisininde kablolarının çok kaliteli olduğunu söyleyemeyeceğim
  • Bende yine uzun araştırmalarım sonucu cx 300 de karar kıldım ve sanalmarketim.com dan aldım...
  • nasıl kullandımı cx 300 ü,izlenimlerin nedir?
  • Kısa bi zaman içinde aktarıcam izlenimlerimi...
  • ewet benim Koss SparkPlug kulaklığım war. izlenimlerim ise şöyle :

daha önce kulağımı tizle yorduğuma çok üzüldüm... dinlemeyen anlayamaz bas inanılmaz... pek çok kulaklık denedim; neredeyse piyasadaki tüm markaları (neredeyse!?) ama bu kalitede ses veren yok ya da en azından benim için...
    yalıtıma gelince : gerçekten çok ihtiyac duyulası bi özellik... benim gibi öğrenci olup ankaranın taşlı yollarında 40 dk gibi bi süre, sağı solu titreyen otobüsten çıkan kulak tırmalayıcı motor sesini izole etmek inanılmaz tatminkar bir duygu... hem de sesi 30 db arttırıyo.
    ses yüksekliği de çok çok çok iyi. şöyle ki kafanızın 5 te 2 sini kaplayan koca bilgisayar kulaklıkları kadar yüksek... ( yalıtımdan ve sesi kulağın iç kısmına vermesinden kaynaklı ) hatta kutusunda "maximum seviyede dinlemek kulağınıza kalıcı şekilde zarar verebilir" yazıyor. evet bu tüm kulaklıkların kitapçıklarında yazar. ama kutunun üzerinde etikette değil...
    içinden de 2 tane yedek kulak adaptörü (polyesterimsi sünger) çıkıyor...
    unutmadan psp de kullanıyorum (oyundan daha çok müzik dinlemek için) ... acayip de memnunum.... süngeri deforme oluyo falan diyolar ama şahsen benimkinde bişey yok... 4 ay oluyo alalı...

ayrıca resim de koyulmamış ben ekleyeyim buraya... düşünmeden alın son kuruşuna kadar değer... (koss da falan çalışmıyorum babam da çalışmıyo akrabalık da yok )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mephistophelesss -- 17 Ağustos 2008; 23:38:18 >

• koss sparkplug basslar açısından çok üstün bir kulaklık..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.