Şimdi Ara

Kostümsüz daha güzel olan herolar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Syndra klasik halu farkli olsa suanki klasik halini 1820 den satarlar bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ondan ziyade bence bazı heroların kostümsüz oynanması yasaklanmalı. malum udyr rumble ezreal normal halleriyle kostümleri aralarında uçurum var. bazı herolar kostümlü kostümsüz güzel. lissandra mesela her kostümü ayrı kendisi ayrı güzel. syndra yine aynı şekilde. j4ün kırmızılı bir skini vardı o da çok hoş.

gragasın bütün kostümler güzel diyebilirim. orianna bence sadece kış mucizesi ve yeni çıkan. lb tabiki de karakuzgun. tf yine underworld. ahri yine hepsi güzel olanlardan okullu dahil hepsi hoş. velkoz kostümlü kostümsüz güzel ama bir archlight bambaşka. zed kod adıyla bambaşka oluyor bence.

diana orjinali de hoş ama ay tanrıçası en iyisi hele o pasif efekti bayağı iyi. kod adı leona var bende yine çok beğeniyorum orjinali de hoş.

lulu havuz partisi. graves mafia-havuz. jinx-mafia. braum orjinal veya ejderkatili. vayne belki gönül avcısı belki ışık oku. varus yine kutup okçusu. lucian kod adı muhteşem düz vuruş animasyon sesi yeter. yasuo yeni çıkanı hoş ama kod adının duvarı güzel. veigar bsc veya noel olan. epey yazdım işte bunlar ilk aklıma gelenler.

• quote:

Orijinalden alıntı: calibrane

ondan ziyade bence bazı heroların kostümsüz oynanması yasaklanmalı. malum udyr rumble ezreal normal halleriyle kostümleri aralarında uçurum var. bazı herolar kostümlü kostümsüz güzel. lissandra mesela her kostümü ayrı kendisi ayrı güzel. syndra yine aynı şekilde. j4ün kırmızılı bir skini vardı o da çok hoş.

gragasın bütün kostümler güzel diyebilirim. orianna bence sadece kış mucizesi ve yeni çıkan. lb tabiki de karakuzgun. tf yine underworld. ahri yine hepsi güzel olanlardan okullu dahil hepsi hoş. velkoz kostümlü kostümsüz güzel ama bir archlight bambaşka. zed kod adıyla bambaşka oluyor bence.

diana orjinali de hoş ama ay tanrıçası en iyisi hele o pasif efekti bayağı iyi. kod adı leona var bende yine çok beğeniyorum orjinali de hoş.

lulu havuz partisi. graves mafia-havuz. jinx-mafia. braum orjinal veya ejderkatili. vayne belki gönül avcısı belki ışık oku. varus yine kutup okçusu. lucian kod adı muhteşem düz vuruş animasyon sesi yeter. yasuo yeni çıkanı hoş ama kod adının duvarı güzel. veigar bsc veya noel olan. epey yazdım işte bunlar ilk aklıma gelenler.

Udyr ve rivenı kostümsüz görmek cidden iğrendiriyor beni.

• PagRyze kullanıcısına yanıt
    bi ara cs riven de görmüştüm. bilmiyordum değerli olduğunu millet bunu neden hiç kullanmıyor diyordum. çok hoştu. böyle heroya çok elit bir hava katıyor. mesela bu pax tf falan bence çöp sadece nadir olmasından dolayı bu kadar merak. ama cs riven gerçekten güzelliğiyle değerli skinin nadir olması ayrı bir değerli yapıyor.
  • Thresh lucian

• Azir, Viktor, Gnar, Talon.(SSW Talon hariç)
  • Elise Diana

• Elise.
    Şuan ki kostümler çok anlamsız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karma diyebilirim, arada lotus çiçeği ilide oynuyorum ama normal halide güzel.

(Rework ile gelen normal hali)
  • Kindred

kostümlü hali leş bence.
  • Hocam sen warden sivir görmedin galiba

• Nedense normal ez'in efektleri pulsefire'a göre daha güzel geliyor bana
    Not:Hextech ya da kutudan gelse tabi kullanırım

• ekko
  • Leblanc
  • Jhin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prowind

ekko

Ekkonun sandstorm skini oyunun en güzel skinlerinden.

• Haykıran Bıngıldak kullanıcısına yanıt
    çöp ve leş
  • Liss zed luci

• lissandra
  • Kalista derim

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.