Şimdi Ara

Kosu bandi arizasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar voit marka kosu bandimiz var az once motor kapagi acikken baslatmak istedigimde aniden kartindan cat diye bir ses geldi ve su an ekrana goruntu gelmiyor urun calismiyor.servislere para vermeden sorunu bulabilir miyiz.Sigorta atmis diyorlar sigortayo bulabilir miyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Net foto yükleyin,siyahlaşan yer varsa özellikle

• quote:

Orijinalden alıntı: porsche911turbo

Net foto yükleyin,siyahlaşan yer varsa özellikle

Yukledim hocam
     Kosu bandi arizasi Kosu bandi arizasi

• Eger yanlis gormediysem kompru diyot yanmis basit bir sekilde degistirilebilir ama baska bir sorun varmi kartta gormeden ve test etmeden soylemek mumkun degil.Kopru diyotu degistirip bir test edin.

• siyahlaşmış olan dış izole amaçlı bandını çıkarın üzerinde yazanı yada fotosunu ekleyin ölçü aleti ,lehim, havyanız varmı,yüzey montajlı olduğu için sökmeniz biraz zor kartı hırpalamayın bunlar sıcak hava ile kolay sökülür normalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi porsche911turbo -- 17 Ekim 2014; 20:38:59 >
  • quote:

siyahlaşmış olan dış izole amaçlı bandını çıkarın üzerinde yazanı yada fotosunu ekleyin ölçü aleti ,lehim, havyanız varmı,yüzey montajlı olduğu için sökmeniz biraz zor kartı hırpalamayın bunlar sıcak hava ile kolay sökülür normalde.

Ustalarim cok zor okudum ama yazan su
    PEC 810
    UF1004FCT

Teknik islerden sizin kadar anlamiyorum malesef.Bunu sifirdan degistirebilirim lehim var ama acikcasi bilen birinin yapmasini istiyorum.ucretini vererek birine yaptirmak istiyorum yarin kendi kendi servisine parcayi goturup fiyat alacagim.fotograflari yukluyorum.
     Kosu bandi arizasi Kosu bandi arizasi

• Yukaridaki fotoraflar simetri degilmis o yuzden ben yanan parca kopru diyot sandim ama dediginiz parca yanmis buyuk ihtimal ayni elemandan alip degistirmeniz durumunda sorun duzelir buyuk ihyimal.

• ultra fast 400volt(280volt gerçek değerli) 10amper ortak katot diyot ,sorun nasıl oluştu motor kalkışta yük çekerken sıkıştı mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi porsche911turbo -- 17 Ekim 2014; 21:04:22 >
  • quote:

ultra fast 400volt(280volt gerçek değerli) 10amper ortak katot diyot ,sorun nasıl oluştu motor kalkışta yük çekerken sıkıştı mı

Hocam cok garip ama kartin arkasina yani siyah kisma buyuk bir vida sıkısmıs.Prize taktim on off tusuna bastim cit diye bir ses geldi su an ekrana isik gelmiyor bant calismiyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.