quote:Orjinalden alıntı: rasmus16 ev içinde ag baglantısı yaptıgımız bir bilgisayardan birşeyler indirsek kotadan alırmı acaba? bişey soracam ağındaki bir bilgisayardan bir dosya indirmeden bahsetmiyorsun değilmi? benmi yanlış okyuyorum yoksa...
quote:Orjinalden alıntı: steward quote:Orjinalden alıntı: rasmus16 ev içinde ag baglantısı yaptıgımız bir bilgisayardan birşeyler indirsek kotadan alırmı acaba? bişey soracam ağındaki bir bilgisayardan bir dosya indirmeden bahsetmiyorsun değilmi? benmi yanlış okyuyorum yoksa... yoksa böyle mi sordunda biz anlamadık?
quote:Orjinalden alıntı: KırıkKılıç quote:Orjinalden alıntı: steward quote:Orjinalden alıntı: rasmus16 ev içinde ag baglantısı yaptıgımız bir bilgisayardan birşeyler indirsek kotadan alırmı acaba? bişey soracam ağındaki bir bilgisayardan bir dosya indirmeden bahsetmiyorsun değilmi? benmi yanlış okyuyorum yoksa... yoksa böyle mi sordunda biz anlamadık? walla bende başta onu sordu zannettim. çünkü diğeri çok mantıksız duruyor ama galiba mantıksız olan soruyu sorumuş
kamera şakası filan mı var abiler.. ..hocam ağdaki PC den indir gonul rahatlığıyla neden kotadan yesin ki..ev ağı da parayla olsa yandık
Yani ağdaki bilgisayarda olan bişeyleri diğer bilgisayara yükledin, Eğer böyleyse kota mota yemez boşuna telaş etme...
quote:Orjinalden alıntı: rasmus16 ev içi arkadaslar yokyaw niye kota yesin bilgisayar internete bağlı olmazken bile ağ kurulabildiğine göre ve bu haldeyken kota yiyemiyeceğine göre herkes yanlış anladı seni