şifrenin hiçbir önemi yok.. önemli olan telefon hattın.. telefon hattını çıkarıp komşulara görürüsen o başka.. :)
peki şey olabilirmi ?? ben başka birisini sifresiyle girmeye çalışmıştım daha önce ve beni ttnet dns lerinden şifrenizi yanlış girdiniz lütfen şifrenizi tekrar kontrol etmem için sifre sayfasına yönlendirmişti.. bir başka seferde aynı işlemi bir başka yerde tekrar denedigimde girebilmiştim..ama kendi hızımda.. hız şifreye işlenmiyor hız telefon hattına şifreleniyor.. şimdi gelelim esas konuya diyelimki benim kotalı 256 hızım var.. kotasız bir arkadaşımın şifresini kendi modemime girip internete bağlandıgımda.. aldığım byte oranlarını benim şifrememi yoksa adsl hattıma mı işleniyor acaba ??
şifre ile giriş yapabilirsiniz ama veriler hız limit kullanılan miktar vs. tel nosuna açılmış olan adsl hatta kaydedilir. Şifre farklı kullanıcılarda çalışır ancak hattın sahibinin sözleşmesindeki hızı vs. kullanır.
telefon numarasına fatura geliyor kullanıcı adına değil.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme