Şimdi Ara

Kotalı internet yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TTnetin sitesinde kotalı internet kullanıcıları 61 milyona ulaştıktan sonra faturaları istedikleri kadar download yaptığında daha fazla fiyat gelmiyormuş bu konu hakkında bilgisi olan varmı ?

• **Limitli paketlere abone olan müşterilerimize faturalanacak aylık toplam ücret (aylık ücret + kota aşım ücreti), aynı hızdaki limitsiz paketin aylık ücretinin % 25 fazlasını aşamaz. Yani 1024 Kbps 4 GB ve 6 GB kotalı paketler için aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı 61,25 YTL'yi ve 2048 Kbps 6GB kotalı paket için aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı ise 86,25 YTL'yi geçemez.

http://www.ttnet.net.tr/83.aspx
  • Yani dediğim gibimi oluyor şimdi
  • 1mbit 4gb kotalı birisinin faturası herhangi ekstra bir durum yoksa 61.25ten fazla olamaz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulspruta -- 27 Ocak 2008; 12:47:31 >
  • Kafa karışıyor benim.Şimdi herhangi bir extra durumu geçelim.

Artık ne kadar download yapılırsa yapılsın isterse yüz gb fatura bu fiyatı geçmez değilmi demek istiyorum ?
  • ekim ayında 9 gb download yapmıştım [kotalıyım 4 gb ] hesapladğımda 80 küsur geliyordu ama 61 ytl geldi faturada ttnetin sitesindede yazıyor zaten bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bolshoi Booze

Kafa karışıyor benim.Şimdi herhangi bir extra durumu geçelim.

Artık ne kadar download yapılırsa yapılsın isterse yüz gb fatura bu fiyatı geçmez değilmi demek istiyorum ?

61.25 son
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.