Şimdi Ara

Kötü gelmesinden korkmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bana görece yetecek bir net yaptım. Ama sanki yanlış kodlamisim veya siralamalar çok kötü gelecekmiş gibi konulardan çok korkuyorum. Bu dönemeçte bunlari nasil yenebilirim? Mesala sinav sonucu aciklandiginda 3-4 optik hatasindan mezuna kalsak çok kötü bir deneyim olmaz mı? Olsa dahi bu olasılığı kafamdan nasıl atabilirim. Kitapcigi bir kere kontrol ettim aslinda bir daha kontrol etmek istiyorum ama etmeye biraz korkuyorum da öyle arada kaldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Loky19 kullanıcısına yanıt
    Kafandan atabilmen için uğraş bulman lazım kral yoksa çok zor adamı yiyip bitiriyor. bende de vardı bundan 1 hafta öncesinde lan aceba matematiği sos2ye mi kodladim diye düşünüyordum. hiçbir faydası yok ama bunun dertsiz başa dert

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • benzer dusunceler bende de var beklentini düşürmek yani en kötüsüne göre bir şeyler düşünmek belki içini rahatlatabilir, odagini baska yöne çevirmekten başka çare yok. inşallah yapmamisizdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinerjistcalisanadam -- 26 Haziran 2024; 4:52:1 >
  • sinerjistcalisanadam kullanıcısına yanıt

Hocam en kötüsünü düşünmek depresyona sürükler. En iyisini düşünmek 1 ayi prens gibi yaşatıp sonra sağlam bir tokat vurur. Ben ortasını ayarlayamiyorum

• terkene T kullanıcısına yanıt

Hocam eğer optik hatasi yapmadıysam iyi bir sıralama. Fakat iyi yaptığım bir sinavda optik yüzünden mezuna kalirsam 1 yil boyunca Allahin her günü optigi kontrol etmeyen kafama nefret yağdırarak uyanma ihtimali korkutuyor..

• Optik hatası yapmamışsındır için rahat olsun. Ben tyt Türkçede çok heyecan yapmıştım panik atak geçirdim resmen Ben o kafayla kodlama hatası yapmadıysam sen de yapmamışsındır.

• Insallah hocam ilginiz icin tesekkurler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kanzi yanlış kodlama falan yok. benim optikte bir sorumu yanlış kabul etmiş günü geçmesine rağmen dilekçe doldurup pttyle yolladım biri aradı sonucunuzu kontrol edin dedi tercihler açıkken baktım 5k geri çekmiş beni 22de

yanlış zaten kodlamazsın sistemsel bir hata olursa da düzeltiyorlar

• trolldetector kullanıcısına yanıt
    valla yanlış kodlama işi saçmalık zaten de ben arada matematiği sos2ye mi kodladim falan diye tribe giriyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.