Şimdi Ara

Kral müzik ödülleri :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ödül töreni diil ayar töreniydi sanki herkes birbirine ayar verdi benim aklımda kalanlar

orhan gencebay (harika avcıya-ne biçim isim bu avcının harikası mı olur)
    mor ve ötesi (bunu anlamadım ama bişey kastettiler)
    zeynep kasini midir nedir (kendi çağında mor ve ötesine)

oo daha neler neler
    her seneki gibi bu sene de parayı bastırıp klipleri yayınlatan aldı ödülü

sunucular da zaten naptıklarından bihaber her 4 kelimelerinden birisi evet hayır
    sahneye çıkanlar bob bol ayar verirken sunucular da mal mal etrafa bakındı...

pop denen saçma şarkılardan ne anlıyosak bilmiyom ben sadece gülmek için türk pop müziği dinlerim

(bkz: ismail yk, petek dinçöz)

• gerçekten çok komik bi programdı.hele sunucular ne yapacakalrını bilemeden, organizasyondan bi haber saçma sapan sundular.bi sürü gaf yaptılar.önce adayları gösterelim yok olmadı önce ödülü verecek kişiyi çağıralım aman dur ismi söyleyelim v.s..
    hülya avşarda ne bi ciddiyet ne de bilinç vardı.madem bilmiyosun niye kalkışıyosun bu işe.çok kötü sundular programı.uyum sıfır.
    gerçi ödül alanlar da ayrı bi saçmalık.ibrahim tatalıses ödül almayacaksa gelir miydi oraya.aslında kimin ne alacağı belliydi de neyse.mor ve ötesinin solisti ağaçları seviyor musunuz dedi yaa karşıdan eveeeeet diye bi ses mi bekledi nedir. şarkı söylemeleri istendi onlar da sunucularla tartışmaya başladılar olmadı açıklama yaptılar estrumanlarımız yok diye.aman yaaa saçmalık işte.

• bne en sonunu izledim o da yetti. yılın şarkısını soylemeye cıkmayınca hadi biz başlayalım o zaman dediler
  • yaa harbıden ne sacma programdı oyle...sunucular berbat tek kelıme ıle ıkı kelımeyı bıraraya getırıp konusamadılar...odul alanların bazıları aldıkları odulu haketmedı bence mesela yıldız tılbe (not.harıka bır yorumcu) halk muzıgı dalında odul alması sacma geldı bana...en ıyı soz yada en ıyı pop kadın dalında aday olsaydı odul hakkıydı ama thm dalında bence haketmedı...
  • Sunucu die onları oraya koyanlarda suç zaten.Daha iki kelimeyi bir araya getiremiyorlar çıkmış program sunuyolar.Neyine onların program sunmak ya...Ödüllere bişi diyemicem artık zaten olan oldu ama böle olmamalıydı
  • Böylesine rezil bir uygulamayı 10 senedir yapıyorlar ya ben daha ne diyeyim.Rezil çünkü vakti zamanında PETEK DİNÇÖZ dahi ödül aldı orada sanıyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: 57.ALAY

Böylesine rezil bir uygulamayı 10 senedir yapıyorlar ya ben daha ne diyeyim.Rezil çünkü vakti zamanında PETEK DİNÇÖZ dahi ödül aldı orada sanıyorum

Ay evet, hele o Petek Dinçöz ona nasıl ödül vermişlerdi ya.Bide kendisini assolist gibi tabir etmesi yok mu beni öldürüyo.Şarkı sölemenin yanından geçtiği yok.İki dans edio oldu bitti oluo.Bu nasıl iş ya

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bızım ınsanımız sarkıya degılde sarkıcıya bakarsa daha cok kısı (bk.petek dıncoz..) odul alır arkadaslar.
  • evet , böyle saçma bir uygulamayı hala sürdürüyorlar, yapacaksanız doğru düzgün yapın. Organizasyon 0
    quote:

Böylesine rezil bir uygulamayı 10 senedir yapıyorlar ya ben daha ne diyeyim.Rezil çünkü vakti zamanında PETEK DİNÇÖZ dahi ödül aldı orada sanıyorum

• ben programı izlemedim ama wma 2004 ve roma 2004 ödülleri mükemmeldi en az 5-6 defa izledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KanYeE -- 11 Mayıs 2005, 16:01:36 >
  • quote:

• Hak edenlerde var sanırım.Mesela mor ve ötesi,yalın,yıldız tilbe,gülşen.
  • Gülşenmi ?? söylediklerin isimlerden bence hak etmeyen biri .... evet klip bazında baya pirim yaptı bende olsam bende alırdım...
  • En iyi çıkış yapanı Yalın değil Şakşuka almalıydı.
  • madem Kralın seçtiği adaylardan ve ödül dağıtımından bu kadar şikayet var herşeyiyle daha iyi prestijli bir organizasyon çoktan yapılmalı hatta gelenekselleşmeliydi.kelebek var hürriyetin yaptığı ama ses getirmiyor.

bence müyapın ki en güveniliri.bandrollü satışı 300.000 i geçen 2004 albümleri aşağıda.

ÖDÜL ALAN SANATÇILAR VE MÜZİK YAPIM ŞİRKETLERİ

SANATÇI ALBÜM YAPIMCI

SERDAR ORTAÇ ÇAKRA EMRE GRAFSON 807 bin

YILDIZ TİLBE YILDIZ'DAN TÜRKÜLER AVRUPA MÜZİK

MAHSUN KIRMIZIGÜL SARI SARI BAŞROLDEYİM A1 MÜZİK

İSMAİL YURTSEVEN ŞAPUR ŞUPUR AVRUPA MÜZİK 600bin

GÜLBEN ERGEN UÇACAKSIN SEYHAN MÜZİK

MUSTAFA SANDAL İSTE KOMEDİ SES GÖRÜNTÜ

RAFET EL ROMAN SÜRGÜN EMRE GRAFSON

KIRAÇ KAYIP ŞEHİR TMC MÜZİK

HÜSEYİN YALIN HÜSEYİN YALIN UNİVERSAL

İBRAHİM TATLISES ARAMAM KOMEDİ SES GÖRÜNTÜ

CANDAN ERÇETİN MELEK PASAJ FİLM

KAYAHAN AÇAR KAYAHAN DMC

YILDIZ TİLBE SEVDİĞİME HİÇ PİŞMAN OLMADIM AVRUPA MÜZİK

HANDE YENER AŞK KADIN RUHUNDAN ANLAMIYOR ÜÇÜNCÜ GÖZ

ORHAN GENCEBAY YÜREKTEN OLSUN KERVAN PLAK

ÖZCAN DENİZ SES VE AYRILIK DENİZ PRODÜKSİYON

Sıralama üretim rakamlarına göre hazırlanmıştır.

• tek kelimeyle organizasyon felaketiydi bu kadar iğrenç olamazdı tamer karadağlı zaten bir haber hülya avşar desen samimi olucam diye her zamanki gibi dilini tutamıyorum s*cıyor ödüller haketmediği yere gitti diyemem ve hak ettiler desem olmaz cünkü kim adaydı kim neciydi ilgi alanımın dışında
  • quote:

Orjinalden alıntı: esraguner

gerçekten çok komik bi programdı.hele sunucular ne yapacakalrını bilemeden, organizasyondan bi haber saçma sapan sundular.bi sürü gaf yaptılar.önce adayları gösterelim yok olmadı önce ödülü verecek kişiyi çağıralım aman dur ismi söyleyelim v.s..
    hülya avşarda ne bi ciddiyet ne de bilinç vardı.madem bilmiyosun niye kalkışıyosun bu işe.çok kötü sundular programı.uyum sıfır.
    gerçi ödül alanlar da ayrı bi saçmalık.ibrahim tatalıses ödül almayacaksa gelir miydi oraya.aslında kimin ne alacağı belliydi de neyse.mor ve ötesinin solisti ağaçları seviyor musunuz dedi yaa karşıdan eveeeeet diye bi ses mi bekledi nedir. şarkı söylemeleri istendi onlar da sunucularla tartışmaya başladılar olmadı açıklama yaptılar estrumanlarımız yok diye.aman yaaa saçmalık işte.

katılıyorum sana ..

• quote:

Orjinalden alıntı: HaDeS88

Gülşenmi ?? söylediklerin isimlerden bence hak etmeyen biri .... evet klip bazında baya pirim yaptı bende olsam bende alırdım...

Neden Gülşen yılın şarkısı ödülünü almadı mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: HuZuN_CiCeGi

quote:

Orjinalden alıntı: HaDeS88

Gülşenmi ?? söylediklerin isimlerden bence hak etmeyen biri .... evet klip bazında baya pirim yaptı bende olsam bende alırdım...

Neden Gülşen yılın şarkısı ödülünü almadı mı?

evet aldıda HAK ETTİYİNİ sanmıyorum
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.