Şimdi Ara

Kredi Kartı Bilgileri Geçersiz Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şu PS4'ü aldım alalı adam akıllı ödeme yapamadım . Aylardır kutusunda duruyor dedim indirim varsa bir umut alırım takılırım . Sıfırladım ps4'ü . Kullanıcı ve kredi kartı girişimi yaptıktan sonra psn plus deneyeyim önce dedim bir baktım tak alabildim . Ondan sonra BF4 alayım derken kredi kartı bilgileri geçersiz demeye başladı .
    Sinirden duramıyorum...Gidip Playstation Plus'ı alıyor , oyuna gelince kart bilgileri geçersiz . Bu nedir arkadaş ...

• Almadan once forumu okusaydin kardes bu problem haftalardir var. tr psn den kredi kartiyla alabilirsin diger psn ler icin mecbur psn card ile cuzdana para aktarcan baska yolu yok su anda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sistem tamamen şansa çalışıyor. Ertesi gün tekrar deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismlunal

Almadan once forumu okusaydin kardes bu problem haftalardir var. tr psn den kredi kartiyla alabilirsin diger psn ler icin mecbur psn card ile cuzdana para aktarcan baska yolu yok su anda

Üstadım kredi kartımla binlerce liralık alışveriş yaptım bu nedir ki ? Gerek bu forum gerek diger forumlar okumadıgım denemedigim yontem kalmadı. 3 ayrı kredi kart denedim yok olmuyor arkadaş...
    Satıp Steam'a geçicem kurtulucam .

• quote:

Orijinalden alıntı: berkay_53

Sistem tamamen şansa çalışıyor. Ertesi gün tekrar deneyin.

Fayda etmiyor hemşerim...

• 4 ayrı kartla 2 hafta boyunca denedim.
    İndirimde "Metro Last Light" alamadım.
    Denediğim 4 kart ile de daha önce psn den alışveriş yaptım.
    Arkadaşın dediği gibi, sistem tamamen şansa çalışıyor.
    Adres, türkçe karakter, vs vs gibi çözümlerin hepsi şehir efsanesi.
  • Ne gariptir ki geçen gün hesabımda ekli olan kredi kartıyla Rocket League satın aldım sorunsuz işlem tamamlandı.
    Ama 1-2 gün önce başka bir hesap açıp aynı kredi kartını o hesaba ekleyip oyun almayı denedim eklenmesine rağmen kart bilgileri geçersiz hatası verip durdu ve olmadı.

Paramızla rezil oluyoruz resmen ya oyun alıcam para kazandıracam adamlara ama olmuyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nømad

4 ayrı kartla 2 hafta boyunca denedim.
    İndirimde "Metro Last Light" alamadım.
    Denediğim 4 kart ile de daha önce psn den alışveriş yaptım.
    Arkadaşın dediği gibi, sistem tamamen şansa çalışıyor.
    Adres, türkçe karakter, vs vs gibi çözümlerin hepsi şehir efsanesi.

Aynen öyle üstadım . Ben artık oyun almayı da geçtim . Ps Plus'ı kitleyip oyun almaması beni deli etti .

• quote:

Orijinalden alıntı: Cluptechno

Ne gariptir ki geçen gün hesabımda ekli olan kredi kartıyla Rocket League satın aldım sorunsuz işlem tamamlandı.
    Ama 1-2 gün önce başka bir hesap açıp aynı kredi kartını o hesaba ekleyip oyun almayı denedim eklenmesine rağmen kart bilgileri geçersiz hatası verip durdu ve olmadı.

Paramızla rezil oluyoruz resmen ya oyun alıcam para kazandıracam adamlara ama olmuyor

Hatayı aldıgımın videosunu cekip sonrasında Youtube'a atıcam hocam . Belki o zaman biri halime acır steam oyunu hediye eder laptopdan oynarım . Hayır tam 1,5 senedir bekliyorum şu sorun düzelsin diye .

• TheOrdery kullanıcısına yanıt
    Video çekip YouTube'ye atsan ne olacak ki Sony mi haline acıyıp oyun hediye edecek sanıyorsun? Büyük yanılıyorsun Sony umursamaz bile

Zaten bir çok hata yaşayan kişi ekran görüntüsü, video çekerek Sony'e şikayette bulunmuş kendi forumlarında ve müşteri hizmetlerinde ama adamlar sorun sizde şöyle deneyin böyle yapın düzelir deyip duruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cluptechno

Video çekip YouTube'ye atsan ne olacak ki Sony mi haline acıyıp oyun hediye edecek sanıyorsun? Büyük yanılıyorsun Sony umursamaz bile

Zaten bir çok hata yaşayan kişi ekran görüntüsü, video çekerek Sony'e şikayette bulunmuş kendi forumlarında ve müşteri hizmetlerinde ama adamlar sorun sizde şöyle deneyin böyle yapın düzelir deyip duruyor.

Sony değil oyuncular halime acır . İşin şakasıydı o . Birde Enparayla deneyeceğim hiç kullanmadım su zamana kadar . Haydi hayırlısı .

• Geçen arkadaşın cüzdana para eklerkende aynı sorun oldu. HAdi onu geçtim sonra banada oldu :)

Aynı kredi kartı bilgileri girdik unc 224tl dedim 230 atalım çeker. 10 çektik oldu 20 çektik oldu 200 denedik denemez olaydık olmadı. bilgiler geçersizmiş.

:) neysededim kenarda dursun kart bilgileri silmedik dedim 5-10 gün sonra dene yine deniyor olmuyor. en son pazar günü oldu .çekti aynı kart aynı bilgiler.

bende alırken üst üste 4-5 kere denedim almadı 15 dk sonra tekrar denedim. direk karttan ödeme olarak nu sefer çekti.

Yani kart bilgileirni nasıl girerseniz girin. şans adresi tam girmekmiş çok girmekmiş hikaye ...

adres yerine sadece cadde ismi ni yazıyorum. ilçe il bide posta kodu...

2 senedir öyle alıyorum.

En gerekli olanı sağlam sinir... 1,5-2 senedir sorun çıkarmayançıkarmaya başladı.
  • PS4 işletim sisteminde Türkçe karakterler olmadığı için problem oluyor sanırım. Ben psn sitesine girip kartı orda tanıttım sonra da ps4 üzerinden bu kayıtlı kartla alışveriş yaptım. hiç sorun çıkmadı. Bilgileri kabul etmiyorsa ve isminizde Türkçe karakter varsa denemenizi öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akbulut79

Geçen arkadaşın cüzdana para eklerkende aynı sorun oldu. HAdi onu geçtim sonra banada oldu :)

Aynı kredi kartı bilgileri girdik unc 224tl dedim 230 atalım çeker. 10 çektik oldu 20 çektik oldu 200 denedik denemez olaydık olmadı. bilgiler geçersizmiş.

:) neysededim kenarda dursun kart bilgileri silmedik dedim 5-10 gün sonra dene yine deniyor olmuyor. en son pazar günü oldu .çekti aynı kart aynı bilgiler.

bende alırken üst üste 4-5 kere denedim almadı 15 dk sonra tekrar denedim. direk karttan ödeme olarak nu sefer çekti.

Yani kart bilgileirni nasıl girerseniz girin. şans adresi tam girmekmiş çok girmekmiş hikaye ...

adres yerine sadece cadde ismi ni yazıyorum. ilçe il bide posta kodu...

2 senedir öyle alıyorum.

En gerekli olanı sağlam sinir... 1,5-2 senedir sorun çıkarmayançıkarmaya başladı.

Tamamen aynı fikirdeyiz üstadım . Zamanında 1600 lira verdim cihaza . Sinirlenmekten elim ayağım titriyor . Ne heveslerle aldın cihazı . İlk konsolum bu . Yok konsol söyle iyidie böyle optimizedir . Ulan oyun alamıyorum optimize olsa neye yarar. Keşke xbox one alsaydım . 720p falan ama bu kadar sorun cıkartmazdı sanıyorum .

• quote:

Orijinalden alıntı: onursakin

PS4 işletim sisteminde Türkçe karakterler olmadığı için problem oluyor sanırım. Ben psn sitesine girip kartı orda tanıttım sonra da ps4 üzerinden bu kayıtlı kartla alışveriş yaptım. hiç sorun çıkmadı. Bilgileri kabul etmiyorsa ve isminizde Türkçe karakter varsa denemenizi öneririm.

Yok üstadım 4 ayrı kredi kartıyla denedim çare etmiyor . Türkçe karakter kuralına özellikle dikkat ediyorum . Nafile... İnternetten de aynı şekilde nafile...

• 2 gün evvel nuvo ile uncharted 4 ü aldim tek deneyisde yalniz 189 yerine 197 çekti niyeyse bilmiyorum kredi kartiyla falan alakasi yok banka kartıda oluyor yani . adresleri falan dogru girin olmasi lazim
  • PSN ne zaman düzgün çalıştı ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yürüyen Yetenek

2 gün evvel nuvo ile uncharted 4 ü aldim tek deneyisde yalniz 189 yerine 197 çekti niyeyse bilmiyorum kredi kartiyla falan alakasi yok banka kartıda oluyor yani . adresleri falan dogru girin olmasi lazim

Yok hocam kâr etmiyor . 3 ayrı kredi kartı birde enpara ile deniyorum

• Şu ss yi ibret olsun diye almıştım.
    İnsanları ne hale düşürdü beceriksiz sony.

Kredi Kartı Bilgileri Geçersiz Sorunu
  • Kart bilgilerini silsenizde silmesenizde sonuç olarak kafasına göre çekiyor.

Ben kart bilgilerini silmeme rağmen 5-10 gün önce 30 tl çekip sonradan kart bilgileri geçersiz diyip 5 gün sonra tekrar denememde çekiyorsa sony nin sistemi bozuk kimse yok adresmiş kart mış kart bilgileriymiş gibi mabal anlatmasına gerek yok kafasına göre çalışan bi sistem var.

NOt: Kart bilgileri makinadan silinip tekrardan yüklenmedi.

Ayrıca adres dediğiniz yere sadece cadde ismi bile yazsanız oluyor. :)

Edit :) Güç belada olsa akşama oynuycaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akbulut79 -- 10 Mayıs 2016; 10:07:57 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.