Şimdi Ara

KREDI KARTI VE ININAL[SORUNUN ÇÖZÜMÜ BURDA]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
2
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EDIT: Beyler ininal kart ile sorunsuzca alişverişimi yaptim. Kredi karti uyarisi alanlar bir tane ininal kart edinsin. Hem basit hem kolay. Iyi forumlar herkese :)

Kredi karti ile ilgili acilan
    13891618181. konu farkindayim. Fakat birseyler yapmamiz gerek. Mukemmel indirimler varken oyun satin alamiyoruz.

Bugun ininal karti deniyecem. Deniyeniniz var mi calisacak mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C059A1A87 -- 19 Mart 2016; 18:54:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• PSN TR'ye kayıtlı ininal kartla belirli aralıklarla sorunsuz alışveriş yaptım. Yılbaşı öncesi Uncharted Collection, geçen ay Bloodborne ek pakedi, geçen gün de Arkham Knight sezon pass aldım indirimlerde sorunsuz. Ama sanırım hata verince üst üste tekrar deneyince sorun oluyor. Bir de PC üzerinden almaya çalışınca. Direk PS4 üzerinden aldım ben.
  • C-TRanger kullanıcısına yanıt
    Hocam ininal alip 0'dan hesap acicam olmazsa okkali bir kufredip ps4ü saticam. Sony biktirdi artik

• Fare dağa küsmüş dağın haberi olmamış... Sen kimsin la?

• İninal kullanıyorum, sadece bu haftaki bahar indiriminden 3 oyun ve tema ile avatar aldım. Onlardan önce de fifa 16, bastion, child of light, mad max, lara croft u aldım. Pc, telefon ve ps4 üzerinden aldım hiç bir problem ile karşılaşmadım. Paypal kartla ise hiç alışveriş yapamadım, zırt pırt sorun çıkarttı.
  • Huertas10 kullanıcısına yanıt
    Güzel kardeşim duyarsiz kaldigimiz icin bunlar basimiza gelmiyor mu zaten? Dogru diyorsun. Ben ps4 biraksam sonynin pek umrunda olmaz. Ancak en azindan ben bi pc toplarim keyfime bakarim şu eziyeti cektigimize deymez.

Hadi git kumda oyna şimdi.

• Hocam ad soyad adres kisimlarina ne yaziyorsunuz bilgi verir misin? Birde kredi karti ekleden ekliyoruz degil mi ininali?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ininal kart alıp bende deneyim ozaman yılbaşından önce denemiştim olamamıştı . şimdide son kullanma tarihi geçmiş yeniden alıp deniyim

• quote:

Orijinalden alıntı: murukoruko

Hocam ad soyad adres kisimlarina ne yaziyorsunuz bilgi verir misin? Birde kredi karti ekleden ekliyoruz degil mi ininali?

Evet kredi kartı ekleden giriyorsunız. Ad soyad ve adres kısmı ininal de nasıl ise aynı şekilde girdim.
  • Teşekkurler hocam 0 hesap acip deneyecegim insallah olur.

• Edit: beyler ininali aldim aksam denicem. Konu guncellencek.

• Sony E döşediğim 3 günlük sinir hastalığımın karşılığı;

Sony Türkiye bu psstore deki kredi kartı rezilliğini bize yaşatmaya ne Hakkı'nız var?
    İki gündür sinir hastası yaptınız bizi. 20 kere denedim 10 yıllık kredi kartımı tanıtmak için.
    İngiltere'de arkadaşlarım çatır çatır alıp oynarken bizi burada soktuğunuz duruma bakın.
    Bu ne mantıksız saçma bir durumdur yazık günah değilmi neden kimse bir açıklama yapmıyor yada duruma el atmıyor?
    Bu işi yapamıyorsanız yapacak insanlar gelsin.
    Şurada bir haftasonumuz var gözümüzden döktünüz.
    Bu indirm kaçarsa ve faydalanamazsak bunun hesabını kim verecek?
    Sizi buradan derhal duruma el atmaya çağırıyorum.
    Binlerce kişi muzdarip.
    Bu sorun artık sorun olmaktan çıktı çıbana dönüştü .
    Derhal ilgilenin hemen seviyemizi düşürmeyelim

• İninal oldu diyorsan ben de bir tane edinip deneyeceğim. Yeni hesap açtın mı peki biraz detaylı anlatır mısın?

• şimdi deneme amaçlı net üzerinden 30 tl salladım problemsiz yükledi enparayla
    Bu mesaja eklenen görseller:

• quote:

Orijinalden alıntı: brovazZ

şimdi deneme amaçlı net üzerinden 30 tl salladım problemsiz yükledi enparayla
    Bu mesaja eklenen görseller:

3 gündür uncharted 4 almaya uğraşıyorum enparayla defalarca provizyon çekiyor karttan ama geri yatırmıyor üstüne birde kredi kartı bilginiz hatalı diyor.

Xbox Live gerçekten servis konusunda Sony den çok ilerde ama konsolun kendisi berbat Ne yapılır bu durumda bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SwpnX -- 20 Mart 2016; 15:18:35 >

• kardeşim geçen de makine üzerinden hesaba para eklemeyi denedim o da sorunsuz bir şekilde ekledi 150 küsür lirayı. makine üzerinden denemediysen bir de oradan dene diyeceğim ama onu da denemişsindir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brovazZ

kardeşim geçen de makine üzerinden hesaba para eklemeyi denedim o da sorunsuz bir şekilde ekledi 150 küsür lirayı. makine üzerinden denemediysen bir de oradan dene diyeceğim ama onu da denemişsindir.

Hic bir şekilde olmuyor maalesef.
  • Sony türkiye bitmiş okey dönüyor.

• Psn de kredi kartı sorunu yaşıyorsanız us psn hesabı açın ağrısız acısız sinirsiz 2 dk da alışveriş yaparsınız.

• snakefatih kullanıcısına yanıt
    İyide Us Psn de Türk kredi kartları geçmiyordu değişti mi yoksa malum sitelerden Gift Card şeklinde alıp mı alışveriş yapıyorsun?

Bide tabi Us Psn de türkçe altyazı yada dublaj desteği olan oyunlar yok

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.