Şimdi Ara

Kredi Kartı Yerine...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ben öncelikle şu ürünü alacağım http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/ps4-fifa-14-fifa-14-ps4-oyunu-hemen-kargo-135346482
    Ama şöyle bir sorunum var öncelikle ben 18 yaşımda değilim ve babam kredi kartını vermiyor ve sanal kredi kartına şimdilik pek sıcak bakmıyor .Acaba ben bunu nasıl alabilirim.
    Ben şuan Kastamonu da okuyorum.tabii birtek ptt ve ziraat bankası var(geri kalanları il merkezde) maalesef.Acaba nasıl kredi kartı kullanmadan ve sorunsuz bir şekilde alışveriş yapabilirim zaten pek pahalı şeyler
    almayacağım yine zaten gittigidiyordan alırım yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert449 -- 16 Kasım 2014; 23:37:49 >

• up
  • up lütfen
  • mert449 M kullanıcısına yanıt
    N11 gibi yerlere bak kapıda ödeme olanlar var onda nakit veriyorsun,ayrıca kapıda ödeme olduğun+10 tl alıyor bildiğim kadarıyla.
  • İninal Kart alabilirsiniz ptt den içine nakit para yatırırp alabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emretor23

N11 gibi yerlere bak kapıda ödeme olanlar var onda nakit veriyorsun,ayrıca kapıda ödeme olduğun+10 tl alıyor bildiğim kadarıyla.

teşekkürler peki başka yollar varmı.
    Bir üstteki arkadaşın dediği gibi de yapabilirsin başka çözüm yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: emretor23

Bir üstteki arkadaşın dediği gibi de yapabilirsin başka çözüm yok

Evet ama az önce baktım n11 de kapıda odeme yokmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeuserdem

İninal Kart alabilirsiniz ptt den içine nakit para yatırırp alabilirsin

biraz ayrıntı verebilirmisin.
    Hocam ptt den 5 tl ücret ile kartı alıyorsunuz her ay 1 tl kullanım ücreti alıyor içine para yatırıp istediğiniz gibi kullanıyorsunuz master Card olduğu için. Mc ifadesi geçen her yerde kullanılır tek kötü yanı taksit yoktur ve yatırdığın parayı geri alamazsın

Edit: yaş sınırı 16 dır. Kartı aldıktan sonra internet sitesinden aktif etmen gerekir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Space engineer -- 17 Kasım 2014; 0:07:28 >
  • En basit çözümü nedense kimse yazmamış. Banka kartı açtırıp parayı oraya yatırıp kredi kartıyla alır gibi internetten alışveriş yapabilirsin.
  • ozanunal kullanıcısına yanıt
    En basit çözüm ininal kart hocam kredi kartına gerek yok

• quote:

Hocam ptt den 5 tl ücret ile kartı alıyorsunuz her ay 1 tl kullanım ücreti alıyor içine para yatırıp istediğiniz gibi kullanıyorsunuz master Card olduğu için. Mc ifadesi geçen her yerde kullanılır tek kötü yanı taksit yoktur ve yatırdığın parayı geri alamazsın

Edit: yaş sınırı 16 dır. Kartı aldıktan sonra internet sitesinden aktif etmen gerekir

Hocam çok saolun bunu öğrenmem çok iyi oldu herzaman duyardım ismini ama hiç ayrıntıya girmemiştim.
    ben daha çok nakit verip market avm vs gibi yerlerden alırım ama oyun fiyatları avm lerde biraz uçuk(tabii korsana sonuna kadar hayır).
    saolun hocam iyi akşamlar

• Kredi kartı demedim banka kartı dedim zaten. İninal kart ile aynı şey mantıken. Ama ininal'da internet indirimleri falan varmış o yüzden o daha mantıklı olacaktır.
    Ne demek hocam bende yeni buldum bu yöntemi psnde de çalışıyor kullanabilirsiniz ordada :) iyi akşamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Space engineer -- 17 Kasım 2014; 0:13:26 >
  • quote:

Hocam yoruyorum kusura bakmayın ama 16+ mı bu kartı alabiliyor
    yoksa velimiz gidip amabiliyormu
    16+ alabiliyor direk velinin de yaş tutuyır ise alabilir herhangi bir engelleme yok

• quote:

16+ alabiliyor direk velinin de yaş tutuyır ise alabilir herhangi bir engelleme yok

O zaman en iyi çözüm ininal kart çok saolun Hocam Hayır Dua mı aldınız. onca yıldır neredeydim ben
    Diğer arkadaşlarda çok saolun
  • quote:

Hocam yine ben kusura bakmayın ama bir düzeltme yapayım.kartı almak için herhangi yaş sınırı yok 7 aşındaki biri bile alabilir.

Kusura bakmazsanız son soruhttp://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/ps4-fifa-14-fifa-14-ps4-oyunu-hemen-kargo-135346482
    bu ürün güvenlimidir almalımıyım,uzun zamandır internetten bir şey almıyorum da zaten gg den ilk ürünüm olacak İnşallah.

• paypal
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.