Şimdi Ara

Kredi kartına taksitle alınık İ5 veya AMD fX kasa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Merhaba sevgili dostlar öncelikle belirteyim ıkı farklı sistem için aşağıya foto ekleyeceğim buraya bu fotolarda gözüken sistemlerden aşağı düzeyde sistemleri ve bunlara ayar para istenmeyen üst düzey sistemleri dikkate almam fotolarda ekran yok ben ekranımı ayırmam dıyenler varsa onlarda mesaj atsın ekranın fiyatınıda belirtsin ancak para ve mal kalitesi açısından bu yazdıklarımın altında tekliflerle gelmeyiniz .. Yada ortalama bu sistemin fiyatları dahilinde daha ust duzey sistemlerde kabul edilir hemde zevkle ... ürünlerin sıfır ikinci el olması , garantili garantisiz olması . yakın veya uzak mesafe olması , taksit sayısı ve alışveriş şekline , fiyat ve kalite ilişkisine göre düşünüp kesin olarak bir kasa veya ekranda dahil sistem alacağım pm den ulaşınız ve telefon numaranızı muhakkak bırakınız saygılarımla .. Önemli not: Alışverişde mail order kullanırım ama kredı kartı taksıtı şarttır en az 9 taksıt olmalı , önce malzemeyi görürüm test eder o şekilde alırım sıfır değilse sıfırsa sorun yok ...malzeme gelir paranız hesaba girer ... diğer şehirlerden alışverişe çekinip mesaj atmayalım veya ankaradan bır arkadas bulun ona yollayın malzemenızı cumleten ıyı forumlar bu şartlar dahılınde malzemesını satmak ısteyen arkadaslar bana ulassın ...

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sysleus -- 10 Şubat 2016; 20:55:45 >

• Slm kardeşim hayırlı satılar. Bence böyle formda kredi kartına taksit satma şartıyla uğraşacağınıza vatandan %30 indirimli taksitli alın derim. Butceniz az çok bellidir. Ya da Ram, işlemci gibi malzemeleri formda sıfırına göre uygun fiyatta bulabilirsiniz onları alın peşin olarak kalan parçalarıda vatan gibi yerlerden temin edin derim.

Ben pek görmedim kredi kartına taksitle satış yapanı formdan. Ha birde şimdi aklıma geldi sanırım sanal pazar üzerinden taksitli alabiliyorsunuz. Öylede yapabilirsiniz.

• Acıklamanız ıcın tesekkur ederım yaklaşık 2008 yılından bu yana forumun uyesıyım bu forumda nıce taksıtlı satışlar yapıldı sanalpazar sahıbınden gıbı sıtelerle bu ıs halledılır sorun olmaz tabı su sıralar sanalpazarda sıkıntılar var tabı ama genede olur taksıt dh bu konuda ıyıdır.... Ayrıca vatandan %30 ındırımlı aldıgınız her parça ınanaın ben daha uyguna zaten fıyat aldım toptancıdan alabılen bırıyım parçaları şirketim uzerinden alabılıyorum ve kendıme alırken toptancıdan bıle almıyorum ne yapayım garantısınden bana ne dun aldıgınız ıslemcı bugun bozulsun garantıye gıdıp gelenı en fazla %5 rakamlarında kımse sızı tanımaz o zaman neden sıfırını alayım çok para vereyım ıkıncı el alırım yada sıfır alırım ama yakın ayar bı para verırım baskaları nasıplensın mantıgındayım ... uyarınız ıcın sağolun ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cesiaga

Slm kardeşim hayırlı satılar. Bence böyle formda kredi kartına taksit satma şartıyla uğraşacağınıza vatandan %30 indirimli taksitli alın derim. Butceniz az çok bellidir. Ya da Ram, işlemci gibi malzemeleri formda sıfırına göre uygun fiyatta bulabilirsiniz onları alın peşin olarak kalan parçalarıda vatan gibi yerlerden temin edin derim.

Ben pek görmedim kredi kartına taksitle satış yapanı formdan. Ha birde şimdi aklıma geldi sanırım sanal pazar üzerinden taksitli alabiliyorsunuz. Öylede yapabilirsiniz.

Dostum Vatan %30 indirim nerede yapıyor ben bayadır %30 indirim görmedim?
  • Hafta sonları genelde yapıyordu ama bende bayadır vatana bakmıyorum kaldırdımı %30 indirimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: sysleus

Acıklamanız ıcın tesekkur ederım yaklaşık 2008 yılından bu yana forumun uyesıyım bu forumda nıce taksıtlı satışlar yapıldı sanalpazar sahıbınden gıbı sıtelerle bu ıs halledılır sorun olmaz tabı su sıralar sanalpazarda sıkıntılar var tabı ama genede olur taksıt dh bu konuda ıyıdır.... Ayrıca vatandan %30 ındırımlı aldıgınız her parça ınanaın ben daha uyguna zaten fıyat aldım toptancıdan alabılen bırıyım parçaları şirketim uzerinden alabılıyorum ve kendıme alırken toptancıdan bıle almıyorum ne yapayım garantısınden bana ne dun aldıgınız ıslemcı bugun bozulsun garantıye gıdıp gelenı en fazla %5 rakamlarında kımse sızı tanımaz o zaman neden sıfırını alayım çok para vereyım ıkıncı el alırım yada sıfır alırım ama yakın ayar bı para verırım baskaları nasıplensın mantıgındayım ... uyarınız ıcın sağolun ..

Kardeşim vatanda sanırım %30 indirim kalkmış yanlış yönlendirme olmasın sonra. Hayırlı satışlar. Umarım aradığınız ürünleri güzel fiyattan alırısınız. Hayırlı alışverişler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.