Şimdi Ara

Kripto Borsalarının KYC(Kimlik Onayı) İçin Verdiği Ödüller [ANA KONU] (252. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.129
Cevap
273
Favori
654.126
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 250251252253254
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba. referansla katıldığım blockfi'den bana 10 dolar gelmiş. 1 ay tutarsam 40 dolar daha gelecek mi?

not: parayı bu ay başında yatırmıştım. yani 40 dolarlık kampanya başlamadan para yatırmıştım. kimseyi de davet etmedim. sadece 1 ay tutatsam 40'a tamamlanıyor mu onu merak ediyorum, yoksa çekeceğim parayı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tembel hayvan -- 11 Şubat 2022; 0:7:14 >
  • 10 dolar geldi ama ben 3 şubat öncesi üye olanlardanım. blockfi

• tembel hayvan kullanıcısına yanıt

3 Şubat tarihinde yeni kampanya başladıktan sonra ilk kez $100 yatırım yapıp, 30 gün tutanlara özel hocam o kampanya.

Çekebilirsiniz yani.

• tüh ya 1 günle kaçırdık desenize... neyse bakalım.

• coinbase'e vpn ile falan da giremiyoruz değil mi? ben denedim ama olmuyor.

Hocam VPN ile borsalara girmeye çalışmayın. Hem kendi güvenliğiniz için, hem de hesabınız banlanabilir.

• Phemex’te 0,003 btc ya da 0,04 eth yatırın 10 dolar bonus alın diye bir şey var. Sadece bunları gönderince mi kabul oluyor? Başka birimler göndersek ya da orada alsak kabul değil mi? Bir de bu 10 dolar kaldıraçlı işlem için mi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

“Pozisyon açmak, işlem ücreti ödemek ve zararları karşılamak için 100$'a kadar bonus kazanın. Gerçekleşen herhangi bir kâr geri çekilebilir.”

Vadeli işlem bonusu olarak veriyor.

FTX’den ücretsiz olarak BTC transfer edebilirsiniz.

• bugünkü kampanya biter de 10 dolar bonus almak için blockfi'ye bir gün üye olmaya çalışırsanız tek kelimeyle söyleyeyim, değmez. gönderim için ltc alırken para ödüyorsunuz. ltc göndermeye borsasına göre para ödüyorsunuz. ltc'yi usdt'ye çevirirken komisyon ödüyorsunuz. verilen hediye btc'yi ltc'ye çevirirken komisyon ödüyorsunuz. bonusu aldığınızda usdt'nizi ltc'ye çevirirken yine komisyon ödüyorsunuz. komisyonlar da az değil hiç. üstüne üstlük borsadan para çekmek de 1-2 gün arası sürüyor. bu esnada ltc de değer kaybederse kazandığınız para 5 dolara yaklaşıyor. yani çekilecek dert değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tembel hayvan -- 11 Şubat 2022; 3:2:25 >
  • Arkadaşlar selam Phemex 34$ Futures Bonusu Hala devam edıyormu ?

Referanslı kayıt olursak dahamı ıyı olur tesekkurler kolay gelsın .

Phemex 34$ Futures Bonusu-

-Phemex borsasına üye olun.

-KYC doğrulamanızı yapın.

adresinden 3 parti olarak testleri çözün. 6$, 10$ ve 8$ olarak toplamda 24$ ödülünüz hesabınıza yansıyacak.

adresinden Twitter görevini yerine getirin. 10$ ödülünüz hesabınıza yansıyacak.

Toplamda 26$ olarak verilen ödül çekilebilir değildir. Vadeli işlemler için verilen bu bonusu ilgili bölümde kullanabilirsiniz. Kâr yaparsanız yaptığınız kârı istediğiniz borsaya çekebilirsiniz. İlgili miktarı spot cüzdanınıza aktarırken size vermiş olduğu 34$ bonusu geri alacaktır unutmayın.

Bu aşamayı geçtikten sonra da hesabınıza bir yatırma işlemi yapmanızı isteyecek. 3-5 tane TRX göndererek üstesinden gelebilirsiniz.

**Borsadan çekim işlemlerini günde 3 kez gerçekleştiriyorlar. Phemex, bekleyen tüm para çekme işlemlerini gü

https://phemex.com/tr/bonus

https://phemex.com/tr/learn-crypto

bunun için fee ücreti almayan borsalar ile işlem yapmalısınız mesela ben sadece gelen bitcoini usdtye çevirmek için fee ödedim normalde bunuda ödemeyebilirsin direkt bitcoin olarak kendi borsana çekebilirsin fakat ben bitcoinin oynaklığından etkilenmemek adına yaptım bunuda

• Selamlar, lunarcrush hesabına LUNR alıp göndermek istiyorum, araştırdığım kadarıyla MEXC gibi borsalar üzerinden LUNR/USDT şeklinde alım-satımı yapılabiliyor ve gönderimler için işlem başına 2 LUNR komisyon alıyor site. Yapmayı planladığım şeyler şu şekilde sırasıyla,

1- Coinbase'den referansımla üye olmuş bir hesap üzerinden 100 Dolarlık bir işlem yapıp %10 + %10 luk komisyonu kazanmak

2- Coinbase'den satın aldığım BTC yi XLM ye çevirip MEXC'ye göndermek,

3- MEXC'deki XLM leri USDT, ardından da LUNR'a çevirmek,

4- MEXC'deki LUNR'ı Lunarcrush'a göndermek.

Bu yapmayı planladıklarım arasında şöyle yaparsan daha iyi olur diyeceğiniz bir yöntem var mıdır ve dönüşümler ve gönderimler esnasında çok fazla kayıp yaşayacağım bir durum var mıdır?

• Purael P kullanıcısına yanıt
    İlk mesajda yazıyor CoinBase Ref biz de yok .

• freedom058 kullanıcısına yanıt
    Vadeli işlemlere veriyor o parayı çekemezsiniz long short açabilirsiniz.

• ocak 29 da kayıt olmustum support'a yazdım ama bekleyin dedi hala onaylanmadı

• @tembel hayvan

Hocam üstte arkadaşımız da yazmış. FTX üzerinden BTC veya LTC gönderirken fee ödenmiyor. Sadece BlockFi'a ulaştığında USDT çevirirken fee ödüyorsunuz. Ödül yattığında onu da USDT çevirip borsanıza ERC20 ağı ile ücretsiz çekebilirsiniz. Toplamda ~2,5$ gibi bir masraf çıkıyor. Kalanı da cebe kâr.

@freedom058

Referans getirisi hakkında bilgi sahibi değilim ancak promosyon devam ediyor.

• Wadjet kullanıcısına yanıt

Hocam şimdi 100 dolar yatırsak 1 ay tutak 40 dolar hediye alabiliyor muyuz?

• NEVERDIES kullanıcısına yanıt

Dün öğleden sonra sonlandı hocam. $10 veriyor artık.

• NEVERDIES kullanıcısına yanıt
    Evet 40 dolarlık BTC veriliyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Purael P kullanıcısına yanıt

lunarın cazip çok tarafı kalmadı. seviyeler getirilmiş,(Çaylaktan mastera gidiyor) ve bunları kafasına göre düşürüyor çıkarıyor. Level 3 130 lunar olmama rağmen çaylak diye işlem görüyorum. Sinirim bozuldu cıkacagım

• 
Sayfa: önceki 250251252253254
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.