Şimdi Ara

Kripto Borsalarının KYC(Kimlik Onayı) İçin Verdiği Ödüller [ANA KONU] (253. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6.129
Cevap
273
Favori
654.126
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 251252253254255
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Emin misiniz hocam, alttaki arkadaş devam demiş. Nihai karar bittiği yönünde mi? :)

• NEVERDIES kullanıcısına yanıt
    Kripto Borsalarının KYC(Kimlik Onayı) İçin Verdiği Ödüller [ANA KONU]
  • Wadjet kullanıcısına yanıt

teşekkürler hocam Kripto Borsalarının KYC(Kimlik Onayı) İçin Verdiği Ödüller [ANA KONU] 

• Purael P kullanıcısına yanıt
    1. Coinbase ref ödülü Türkiyede kapalı diye biliyorum. Kesin teyit et önce

2. Lunar gönderimi için 0,1 komisyon alıyor 2 adet değil.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • yaniyorsunfuatabi kullanıcısına yanıt
    Dostum öncelikle kusura bakma ama ben master seviyesindeyim ve benim için çok cazip şu an

Rütbe olayı sadece level 3 olup elde tuttuğun lunar sayısı ile direkt bağlantılı değil. 6 yıllık Twitter hesabım var, LunarCrush hesabını takipteyim. Başka kripto hesaplarını da takip edip, retweetlem var. 4 yıllık etheryum cüzdanım var ve ilk transfer zamanım da o kadar eski. Yatırdığım ve kazandığım hiç bir lunarı satmadım. Asıl bunlar çok etkiliyor. Level 3 ve 210 lunarım var. Yeni sistem öncelikle multi hesapları engellemeye ve, uzun zamandır kripto piyasalarını takip edip, işlem yapanlara kazandırmaya yönelik oldu biraz

• raziel82 kullanıcısına yanıt

zaten beni master yapsın demiyorum. Ayrıca benimde zil hesabı baglı ve twitterim da 1 yıllık. içerde 130 lunarım var 2 kez cekim yaptım bugune kadar o da toplassam 30 lunarı geçmez. Anlamadıgım ve sinirlediğim nokta bu. Bari pro olarak gösterseler onu da anlarım. Çaylak nedir?

• yaniyorsunfuatabi kullanıcısına yanıt
    Sistem geldikten sonra hesabı tekrar inceleme talebi gönderdin mi hiç?

evet hatta bugun kendi kendine düştü dün proydum.

Tam olarak ne işe yarıyor bu site? Merak ettim doğrusu, önerir misiniz?

• phemexteki verilen 8 doları 13 yapıp 5 doları spota attım nasıl cekicez bunu alışta yapılmıyor

• Phemexteki ödül nedir arkadaşlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • CengizGurkan kullanıcısına yanıt
    İlk girenler çok güzel kazançlar elde ettiler, şimdi gelirler düştü. Bir de şimdi güncelleme geldi. Eski de olsan, az kazanabilirsin. 2 yıldan eski Twitter hesabın, etheryum cüzdanın olmalı ve 100 lunar alıp 3 seviye olman gerek. Şu an girmek çok mantıklı değil. Yatırımsız zor

• WazirX SAND kampanyasında forumda bir çok arkadaşımız kazanmıştı. Şimdi de yeni üyelere farklı bir kampanya başlatmışlar. Yeni üye olup BICO trade yapan kişiler $20 değerinde BICO alacakmış.

Türkiye'den KYC için sadece pasaport kabul ediliyor, pasaportun arkasının da fotoğrafını istiyorlar. Evet arkasını istiyorlar ama nereyi kast ettiklerini ben anlamadım. Kripto Borsalarının KYC(Kimlik Onayı) İçin Verdiği Ödüller [ANA KONU]  Pasaportu olan, değerlendirmek isteyenler göz atabilir;

Kripto Borsalarının KYC(Kimlik Onayı) İçin Verdiği Ödüller [ANA KONU]
    Kripto Borsalarının KYC(Kimlik Onayı) İçin Verdiği Ödüller [ANA KONU]WazirX: India Ka Bitcoin Exchangetwitter
    “Sign up & earn 💰 We're collaborating with Biconomy to reward new signups. 👉 First 1500 users to buy/deposit BICO will receive $20 worth BICO. 🗓 11th Feb, 9 AM- 16th Feb, 9 PM IST”
    https://twitter.com/WazirXIndia/status/1491796649860947985

Kendim işlem yapamadığım için detaylı bir rehber şuan hazırlayamıyorum ancak klasik olarak;

Üye ol, KYC yap, Düşük ücretli bir kripto yatır, BICO ile trade yap şeklinde yol izlenecek.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• tembel hayvan kullanıcısına yanıt

BLOCKFİ ilk çekim ücretsiz diye biliyorum

Hocam blockfi felan sagolsun nakitim çok az. Minimum bir değeri varsa onu atmam çok daha iyi olur :D Twitter postlarinda ayrıntı sıfır genel yazmışlar bilgileri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aberforth09 -- 11 Şubat 2022; 20:28:12 >
  • Aberforth09 kullanıcısına yanıt
    Hocam miktar belirtmemişler. Sitede kampanya sayfasını bulursam ekleyeceğim.

• WhaleFin halen daha 2 hesabımı onaylamadı 10 gün oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abra 40 dolar yatmış biraz düşmüş gerçi ama olsun. Tether trc20 adresini tanımadı en az fee ile nasıl çekerim yardımcı olur musunuz

İlk 1500 kişi yazıyor. Çoktan dolmuştur bence, boşa KYC ile uğraşmayın :D

• 700 cprx coini saatte max coin exchanges geçti diye çevirmiyor ltc ye ilginç

• 
Sayfa: önceki 251252253254255
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.