Şimdi Ara

Kron xc 500 almak istiyorum 700 tl ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Xc 500 Ankara performans bisiklet nakit 700 dedi, ne dersiniz o kadar para deger mi bu bisiklete cevaplarınızı bekliyorum
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• okan_92 O kullanıcısına yanıt
    Kendi sitesinde 435 $ yahu sanki 700 iyi gibi, ama sanki bir gariplik var, bilemedim vallahi.

http://www.kronbikes.com/details.asp?company=Kron-Bisiklet&product=XC-500-V-Fren&productID=6&category=Da%C4%9F%20Bisikletleri&catID=7

2013 müydü 2012 miydi baktığınız model?
  • Fiyat iyi

• performans bisiklet çok tok satıcı maşallah
    4 kişi beraber bisiklet aldık yine de dişe dokunur indirim olmadı

faturanızı almayı unutmayın parayı verince
  • 2013 model 650 bırakırsa aliyim diyorum yoksa almayın diyorum ama performans bisiklet hiç müşteri memnuyeti diye bişey yok pazarlık yok adamlar gayet genis

• Kardeş bi malın ederi bellidir 300,500 her neyse adamın kurtarırı o fiyatsa ve sen senin istediğin fiyata bir mal alamıyorsan hiç memnun olmazsın.
  • Peki öyle ama 700 lira kron bisiklete degermi yani memnun kalirmiyim Ankara'da her yer yüksek rampa bol özellikle oturduğum yer alırsam beni çok yorarmi sadece 1 kere bindim Pro bisiklete oda cararo trek modeli vardı başka hiç denemedim için bilmiyorum fikirleriniz benim için çok onemli

• Bide yakında izmire gitmeyi düşünüyorum ordan. Kron U daha uygun bulabilirniyim en azından pazarlık yapabilecek bir insan olsun müşteri kıymeti bilsin

• quote:

Orijinalden alıntı: okan_92

Peki öyle ama 700 lira kron bisiklete degermi yani memnun kalirmiyim Ankara'da her yer yüksek rampa bol özellikle oturduğum yer alırsam beni çok yorarmi sadece 1 kere bindim Pro bisiklete oda cararo trek modeli vardı başka hiç denemedim için bilmiyorum fikirleriniz benim için çok onemli

700 tl gayet uygun 750 tl ye aldım ben 2 hafta önce pazarlık ile. Bisiklete değer pisman edicek alet değil

• Kron xc 1000 ve altındaki serileri ALMA nedeni istersen açıklarım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Peki öyle ama 700 lira kron bisiklete degermi yani memnun kalirmiyim Ankara'da her yer yüksek rampa bol özellikle oturduğum yer alırsam beni çok yorarmi sadece 1 kere bindim Pro bisiklete oda cararo trek modeli vardı başka hiç denemedim için bilmiyorum fikirleriniz benim için çok onemli

Dağ bisikleti seçip beni yorar mı diyorsun?! Dağ bisikleti en yorucu bisiklet türüdür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdfg945671

Kron xc 1000 ve altındaki serileri ALMA nedeni istersen açıklarım.

Neden?
  • Tamam peki madem yorucu da o kadar gruplar var hepsinin altında dag bisikletleri var yaptıkları tek işte asfalt yolda gitmek onların yaptıkları doğrumu peki

• quote:

Açıklarsanız çok memnun kalirim

• Az yoracak kaliteli 700 tl yi asmayacak bir bisiklet modeli öneren varmı arkadaslar

• Asfalt yolda dişli mtb lastiği hamallıktır doğru

• EyesOnYou-TR kullanıcısına yanıt
    Sorun lastikse kron lastikleri o kadar dişli degil bide sorun sadece lastik olsun lastik degiştiririm baktım olmadı sadece yorup yormamasının sebebi lastikten başka sebepler varmı onu ögrenmek isterim
    @EyesOnYou-TR
  • quote:

quote:

Açıklarsanız çok memnun kalirim

Açıklıyorum Kron markası yani Efor Bisiklet Kron xc 1000 ve altı bisikletlerde "Zoom" marka piyasanın en kötü maşasını kullanıyorlar ve bu maşa çook alt sınıf.

Koydukları viteste Shımano Altus ( Kron xc 500 için)

Amma velakin Carraro CRS 600 diye bir bisiklet var, bu bisikletlerde kaliteli bir Suntour maşa var bu maşa kron maşasından 2-3 kat daha iyi ve Shimano Acera vitesleri var bu Shimano Altustan bir kat daha iyidir.

Size önerim Kron almamanız onun yerine Carraro CRS 600 almanız ( bende kullanmaktayım.)

Bisikletle ilgili bilgili kişilere sorarsanız onlar da açıklarlar

Esenle Kalın

• asdfg945671 A kullanıcısına yanıt
    Kardesim allah senden razı olsun kafam o kadar karışmışti ki anlatamam herkez yarım yarım cevaplar veriyor en guzel cevabı sen verdin allah razı olsun senden hemen carraroya bakacagım bişey daha soracagım bisikleti kaça aldınız ? ve nerden aldınız ankaradan falan mı
  • quote:

Kardesim allah senden razı olsun kafam o kadar karışmışti ki anlatamam herkez yarım yarım cevaplar veriyor en guzel cevabı sen verdin allah razı olsun senden hemen carraroya bakacagım bişey daha soracagım bisikleti kaça aldınız ? ve nerden aldınız ankaradan falan mı

İstanbul Kadıköy Suadiye Star Bisiklet 10 Ay Aylık 77 TL taksitle 770 TL

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.