Şimdi Ara

Kron xc 500 almak istiyorum 700 tl ??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    sagolasın kardeşim şimdi bakmaya gidiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: okan_92

Tamam peki madem yorucu da o kadar gruplar var hepsinin altında dag bisikletleri var yaptıkları tek işte asfalt yolda gitmek onların yaptıkları doğrumu peki

Hayır yanlış. Günümüz Türkiye'sinde bilgisiz kişiler bisikletçilere gidince direkt dağ bisikleti öneriliyor. Şehir bisikletinden %50 Yol bisikletinden %100 daha yorucudur. Bu kanıtlanmış birşey. Yaktığınız kaloriler ortada. Boşuna yol bisikletinin lastiği dişli değil incecik kadrosu hafif değil.
  • Crs 600 güzel bisiklettir evet. Kron maşaları kötüdür ama zaten kilitli olucak şehir için. Altus ile acera arasında hiç bi fark hissetmedim ben. Neden crs 600 derseniz maşası, neden kron derseniz kadro kalitesi. Şehirde kullanmak için zaten lastik değişceğinden bisikletle dağ turu yapmayacağınızı varsaydım kadro kalitesi yüzünden xc 500 önerdim. Bu arada bende aynı şekilde iki bisiklet arasında kalmıştım xc 500 aldım

Edit: Az dişli değil. Lastikler dişli, yarı dişli, dişsiz olur mtb bisikletleri dişli lastik ile gelir. Mtb lerin şehir bisikletlerinden çok yormasının en büyük nedenlerindendir lastik ve daha bir çok nedeni vardır. Mesele sadece lastik değil yani. Hangi mtb bisikletini alırsanız alın ilk işiniz lastikleri değiştirmek olsun. "500tl ye şehir bisikleti tavsiye" diye bir konu vardı orda lastiklerle ilgili ayrıntılı açıklama yaptım. Kask almayı unutmayın hayırlı olsun şimdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EyesOnYou-TR -- 12 Ağustos 2013; 16:14:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EyesOnYou-TR

Crs 600 güzel bisiklettir evet. Kron maşaları kötüdür ama zaten kilitli olucak şehir için. Altus ile acera arasında hiç bi fark hissetmedim ben. Neden crs 600 derseniz maşası, neden kron derseniz kadro kalitesi. Şehirde kullanmak için zaten lastik değişceğinden bisikletle dağ turu yapmayacağınızı varsaydım kadro kalitesi yüzünden xc 500 önerdim. Bu arada bende aynı şekilde iki bisiklet arasında kalmıştım xc 500 aldım

Edit: Az dişli değil. Lastikler dişli, yarı dişli, dişsiz olur mtb bisikletleri dişli lastik ile gelir. Mtb lerin şehir bisikletlerinden çok yormasının en büyük nedenlerindendir lastik ve daha bir çok nedeni vardır. Mesele sadece lastik değil yani. Hangi mtb bisikletini alırsanız alın ilk işiniz lastikleri değiştirmek olsun. "500tl ye şehir bisikleti tavsiye" diye bir konu vardı orda lastiklerle ilgili ayrıntılı açıklama yaptım. Kask almayı unutmayın hayırlı olsun şimdiden

Acera > Altus bu kanıtlanmıştır ikinci konuya gelirsek...

MTB daha yorucudur bellli ama tek fark lastik değil kadro geometrisi dişli oranları vs vs .

Son olarak Carraro AB standartlarında üretim yapıyor ve kadrosu o kadar kötü değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Kağıt üzerinde öyle fakat tur arkadaşımın acera lı bisikletini 2-3 hafta kullandım pek hissedilir fark görmedim ben. Fark tabi vardır da bisiklet toplarken verilen farkı kurtarmadığından tercih edilmez vs

Tek o demedim daha çok şey var ama ucuza en büyük fark bu yaratır dedim. Deneyen bilir

Kron kadro mükemmel, carraro kötü demedim kronun kadrosu daha iyi dedim. Ki öyle :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar öncelikle mesajlarınız için cok sagolun bugun carraro crs 600 modeline bakmaya gittim adamın elinde yokmus fabrikadan getittireyim dedi yok dedim sonra bi kaç bisiklet gösterdi begenmedim crs 620 hd modeli söyledi 960 tl ye pazarlık yaptım peşin fiyatına 800 liraya aldım ama parayı sonuna kadar harcadıgım için kask alamadım adam sadece kilit ve dandik bi pompa verdi ve aynı gün kızılcamamda köy yolunda denedim arka tekerin havası bıraz azdı birazda ilk sürdügümden galiba biraz zorlandım yokusta falan ama biraz alıştıktan sonra rahat sürmeye başladım kullandıkça yorum yazacagım konu açacagım almak isteyen olursa yardım ederim merak ettikleri konuda
  • ben de 2 ay kadar önce aldım 2013 kron xc 500.uzun yolda da kullandım, arazi de yaptım. vites geçişleri mükemmel ama sele ciddi anlamda rahatsız .maşa ile bayaa sorun yaşayan varmış. ben henüz yaşamadım ama belki ileriye doğru olur bilemiyorum onun dışında gayet konforlu.bu arada ben 730 tl ye aldım bencce 700 tlye gayet uygun :D
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.