Şimdi Ara

Kuantum Diyen Bir Cumhurbaşkanı Olacak (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
0
Favori
12.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
290 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: murat1407

Allah bizleri yazı yazmayı bilmeyen birini savunacak duruma düşürmesin
    Ben onları savunmuyorum ben sadece o makamlarda olmadığınız için atıp tutmakla bu işlerin yürümediğini söylüyorum çünkü bu sizin acizliğiniz basitliğiniz beceriksizliğiniz düşük zekanız kusura bakmayın tam da bu kelimeleri hak ediyorsunuz..
  • x2yk X kullanıcısına yanıt
    Akıl tutulması mı yaşıyorsunuz? Yazı yazmaktan bahsediyoruz :D Yazı. Hani yaklaşık 7 bin yıldır var olan şey.

Bu adam üniversite mezunu. Dünyevi işlerden yazı yazmayı unuttu demek tarihteki onlarca siyasetçinin, askerin, diplomatların yazdığı kitapları yok saymak demektir. Komik oluyorsunuz. Uzatmayın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kuantum muantum yalan onlar inanmayın

tayyip beyfendi ne diyorsa doğrudur
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaGaNoFE

Akıl tutulması mı yaşıyorsunuz? Yazı yazmaktan bahsediyoruz :D Yazı. Hani yaklaşık 7 bin yıldır var olan şey.

Bu adam üniversite mezunu. Dünyevi işlerden yazı yazmayı unuttu demek tarihteki onlarca siyasetçinin, askerin, diplomatların yazdığı kitapları yok saymak demektir. Komik oluyorsunuz. Uzatmayın.
    Sen bu kafa ile yaşamaya devam et ömrün olsunda 60 yaşına gelince basit bir öğretmen ya da basit bir yazar değilsen benim ne demek istediğim o yıllar da anlarsın.. Kullanılmayan şey unutulur bunu zamanla öğreneceksiniz..
  • x2yk X kullanıcısına yanıt
    Son sözünüze katılıyorum mesela düşünme yeteneği :) Ben bilim okuruyum, kendim de sağlık alanında çalışıyorum. Ömrüm olursa son günüme kadar okuyacağım. Merak etmeyin. Siz gibi olmam.

• Ne yapacaksın kuantumu ya. Röportaja kürtaj diyen seçmen lazim bize.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaGaNoFE

Son sözünüze katılıyorum mesela düşünme yeteneği :) Ben bilim okuruyum, kendim de sağlık alanında çalışıyorum. Ömrüm olursa son günüme kadar okuyacağım. Merak etmeyin. Siz gibi olmam.
    Ömrün olursa ben değil kendin göreceksin onu sen, yazı işleri evrak işleri kağıt doldurma haber yazma köşe yazarı veya yazar olma akademisyen hocalık öğretmenlik ve buna benzer türevlerini yapmazsan o zamanlar gelsin seni göreceğim değil benim görmem bir şey değişmez de ben zaten etrafımda gördüm bir Dünya insanı böyle o yüzden sen kendin kendini göreceksin..
  • Muharrem İnce, fizik öğretmenidir. Bu sebeple ilk icraatının eğitim sistemini daha kaliteli hala getirmek olacağını düşünüyorum.

Umarım seçilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0988D7594

Putin de Türkçe bilmiyor ama başkan.

Trump da Türkçe bilmiyor ama başkan.

Canada'nın da Türkçe bilmiyor...
    Sen bu zekayla buralarda harcanıyorsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: Bay Robot

Sen bu zekayla buralarda harcanıyorsun...

Alıntıları Göster
    Sorma hocam ya bu ülkede hiç imkan yok.

• İnce'nin bunu söylemesi güzel bişey, diğer liderlere de örnek olması lazım, özellikle de Erdoğan'a. Burda güzel konuşmuş olabilir, yalnız üslup yine aynı üslüp, ilk konuşmasını dinledim. Bu seçimde de hakaretlerin daniskası yapılacak. 1 adım ileri gidemiyoruz.. Hepsi aynı !
  • kuantum muuu!?!?! off ne harika bi adam ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NuTeRX

İlk cümle harici okumadım. Kusura bakma ama cahilsin. Yazı yazma yaşı diye bir kavram yok.

Alıntıları Göster
    adam gerçekten uğramış haklı çıkarmak için helal olsun okudukça bir yandan gülüyor diğer yandan böyle adamlar da oy kullanacak diye üzülüyorum.
  • La Muharrem ince MIT doktoralıda haberimiz mi yok? Yalovalı birisi dersaneyi işletemeyen birisine ülkemi teslim edeceğiz demişti. Ayrıca yazı yazmayı bilmeyen basbakan dediğin adam ITU mezunu Muharremi kurdan diye yer. Ayrıca Once anayasada iptal ettirdikleri bursları sonra bayramda verecekleri harclıkları acıklasınlar. Kedi gibi at bol keseden yersen.

Kanada ile karşılaştırıp DP ye atıp tutan arkadaslar once ucak fabrikasını kapatanı iyi ogrenin. Divriğiden cıkıp bu ulkeye hizmet etmis bir adamın chp zamanında nasıl yok edildiğini curudugunu hayat hikayesini dinleyin. Kayseri Ankara yolu daha bitmemiş mıcır asfalt bir ulkenin ucak yapmasından bahsediyorsun. Az kaldı bitiyor. Bu ulke bos vaatler zaman kaybedecek kadar bos durmamalı bence. Proje ona burs buna ikramiye olmamalı. Muharrem ince kurultaydaki konusmasını yapsa daha cok oy alır. Bence halk olarak hicbir tecrubesi olmayan bir adama ulke teslim edilmemeli. CHP içinde hicmi tecrubeli ne bileyim yıllardır belediye baskanlıgı yapmıs kendini ispatlamaı bir tane vatan evladı kalmamısmı? KK nın tamda tarif ettiği cumhur baskanı adayı cıktı. Bakalım gorecegiz.

• Chpye hayatımda hiç bir zaman oy vermedim ama inceyi çok sevdim az öz ve her mitingte güncel sorunlara değinerek konuşuyor bu seçim parti seçimi değil herkes çok iyi düşünsün
  • We Will Dominate kullanıcısına yanıt
    Muhalefet asansöre binmesini bilmezse olacağı bu.

• Umarım şu adamın kıymeti bilinir. Artık bir şeylerin farkında olmak lazım.

• Duyan da nobel odullu fizikci profesor sanir

Bu ancak vektorel kuvvet yada basit makinalar falan anlatir

• Eğitime sanata bilime zerre değer vermeyen sığ kafalarla yönetile yönetile ne hale geldik. Bir şeylerinde değişeceğine inanmakta zorlanıyoruz en kötüsü de bu. Hakkımızda hayırlısı.
  • Muharrem İnce'yi severim ve desteklerim,ikinci tura Akşener veya İnce kim kalırsa onu destekleyeceğim ama Justin Trudeau ne alaka. Justin Trudeau feminist biri, ve ülkede erkeklere şiddeti legal hale getirdi.Kanada'da çok büyük erkek hakları sıkıntısı var.Ve anti feminist hareket, erkek hakları aktivistleri, Karen Straughan, Lauren Southern gibi isimler hep mücadele ediyor, büyük bir anti feminist mücadele var Kanada'da.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.