Şimdi Ara

Küçük ayakkabı alarak ayak küçültmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Spor ayakkabıda 45-46 giyiyorum ayakkabı satıcısının söylemesime göre bir zamanlar oda benim gibi büyük ayakkabı giyiyormuş dedigine göre ayakkabı alırken bir numara küçük alıyormuş zamanla ayak ayakkabının şeklini aldığı için ayakları küçülmeye başlamiş 46 numaradan 43 numaraya kadar düşürmüş bunu yaparken zorlandığıni bazen iki gün yürüyemediğini söyledi ama şimdi bir sıkıntısı yokmuş. Sizce böyle birsey olabilirmi yapan deneyen duyan varmı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Küçük Ayakkabı Giyerek Ayak Küçültmek Mümkün Mü?

1 numara küçük ayakkabı giymek ya da dar ayakkabı giymek ayakları küçültme konusunda yaygın bir yanılgıdır. Tıbbi olarak kanıtlanmış bir şekilde, ayakkabı boyutunu küçültmek için ayaklara baskı uygulamak etkili değildir.

Ayakların büyüklüğü, genetik ve kemik yapısı gibi faktörlerle belirlenir. Ayakkabıların boyutunu değiştirmek, ayakların kemik yapısını veya boyutunu değiştiremez. Aslında, küçük ayakkabı giymek ayağı küçültür mü sorusunun cevabı hayırdır.

Aksine, küçük ayakkabı giyerek ayak küçülür mü düşüncesi ayak sağlığı sorunlarına yol açabilir. Dar veya küçük ayakkabılar ayaklara baskı uygulayarak ağrı, nasır ve deformitelere neden olabilir. Bu nedenle, ayak sağlığını korumak için ayaklara uygun boyutlarda ayakkabılar giymek önemlidir.

Küçük ayakkabı giymek veya küçük numara ayakkabı giymek ayağı küçültür mü sorularına tıbbi olarak desteklenen bir cevap yoktur. Ayak boyutunu küçültmek isteyenler, alternatif yöntemleri araştırmak yerine öncelikle bir sağlık uzmanına danışmalıdır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Gelisim cagindaysan 10-13 yasindaysan olabilir sincap ama koca adam olduktan sonra sence olmasi muhtemelmi . Dusun biri ayagindan biri kollarindan gunlerce cekse boyun uzarmi?

Saticinin elinde numara olmadigindan sana 44 numara ayakkabi itelemeye calismis. Olay bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T.İ.M -- 21 Ekim 2013; 9:37:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark_Frr3STylE

Gelisim cagindaysan 10-13 yasindaysan olabilir sincap ama koca adam olduktan sonra sence olmasi muhtemelmi . Dusun biri ayagindan biri kollarindan gunlerce cekse boyun uzarmi?

Saticinin elinde numara olmadigindan sana 44 numara ayakkabi itelemeye calismis. Olay bu

Bu konuşmaları alış veriş yaptıktan sonra konustuk. Lise sondayken ayağı 46 numaraymış şimdi 43 numara. Ellerinde küçük ayakkabı olsa ve bana satmaya çalışsa anlardım

• Bence hiç bulaşma, kemiklerini zedelersin sonra daha büyük sorunlar olabilir.
  • benim de ayaklarım çok büyüyordu biraz küçük ayakkabı alayım ayak büyücek yer bulamayınca büyümesi durur diye küçük ayakkabı aldık bir hafta giydikten sonra ayak baş parmaklarımın tırnakları düştü
  • Palet gibi ayak var sizde lan 46 giyilirmi

benim 1,91 ayak numara 42 spor ayakkabıda 43 giyiyorum genelde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.