Şimdi Ara

Küçükken Yaptığınız Aksilikler :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
3
Favori
4.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk okul 2. sınıfta bir oyunumuz vardı bizim merdivenlerden aşağı bakıyodum demirlerin arasından soktum kafamı bi daha çıkmadı sürekli kıçıma vururlardı 2-3 tane hademe geldi demirleri felan eğirttiler sonra çıktım sonra eve gönderdiler beni cuma günüydü iyiki yoksa utancımdan gidemezdim salaklar zaten p.tesi gününe unutmuşlardı
  • İlkokulda kızların yanına oturmazmışım.
    Yemek yerken acayip huysuzluk yaparmışım.
  • ilkokul 2 de kızlarla tecavüzcü coşkunculuk denen salak ama bi okadarda güzel bi oyun oynuoduk (coşkun benim bu arada)

ha bikerede saç boyası varmış onun tozunu yemişim ananem yoğurt yedirmese şuanda ölüydüm bide bizim orda baya büyük bi yokuş vardı 6-7 yailarındayken baya bisikletle hızlanırdım sora tam karşıdaki beton duvara çarpcakken atlıomuşum bizikletten tabi bisiklet pert babam haftada bir jant lastik felan alırdı bana

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bell-mere -- 10 Nisan 2021; 16:50:28 >
  • kücükken karanlıkta tuvalate gitmeye korkmuştum balkondan aşşagı gece komşuların üstüne işemiştim aşagıdan gelen sesleri hala hatırlıyom
  • bisürü bebe aspirini yemiştim ama tadı çok gzldi sonra kusturma çalışmaları fln.

küçükken bide abim bnm içitğim bardaktan su içmek kaşıktan yemezdi bnde sinir olurdum annem masayı hazırlayıp çatal kaşıkları koyduğunda kimse görmeden abimin çatalını kaşığını yalardım sonra o da ondn yerdi
  • sünnet düğünümde, otelin havuzundaki balonu alırken havuza düşmüştüm şeyim zaten sünnetli,hareket edemiyorum,üstümde ağır giysi vardı, havuzun dibinden bakıyodum yukarı Allah'tan babamın bir arkadaşı atlayıp kurtardı

bisikletle yokuş aşağı son hız giderken çukura girmiştim, bisikletin boynuzu karnıma girmişti

yazlıkta 5.kattan aşağıya tavşanımı atmışım

anaokulu maceralarımı anlatmıyayım bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blade77 -- 8 Şubat 2008; 14:08:25 >

• quote:

Orjinalden alıntı: cirkin06

kücükken karanlıkta tuvalate gitmeye korkmuştum balkondan aşşagı gece komşuların üstüne işemiştim aşagıdan gelen sesleri hala hatırlıyom

haha bu manyaktu
  • Kuş kafesinin içine çatal sokmuşum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: esdum

bisürü bebe aspirini yemiştim ama tadı çok gzldi sonra kusturma çalışmaları fln.

küçükken bide abim bnm içitğim bardaktan su içmek kaşıktan yemezdi bnde sinir olurdum annem masayı hazırlayıp çatal kaşıkları koyduğunda kimse görmeden abimin çatalını kaşığını yalardım sonra o da ondn yerdi

abine bunu yapmış olamazsın yaa

• Bak aklıma geldi şimdi =)
    Abimin çok sevdiği iki tane oyuncak vardı tilki ceylan.
    İşte ben onları hep kesicem sokağa atıcam diye onu tehdit ederdim saçma saçma işler yaparmışım =).
  • birkerde bisikletle son hız giderken frene basmadım babamın arabasına çarptım ve düştüm arabada ufak bir çizik benimde kasığımdan belime kadar koca bir morluk vardı:) tutulan yeri kasıgımın az üstüne saplanmıştı allahtan yumuşak bişeyler varda batmadı (ne akla hizmet bilmiyorum ama bisikletle çok uçmuşluğum var öyle bilerek)

bisiklet sağlam
  • Küçükken benim oyuncaklarım falan kırılınca hep 404'le yapıştırırdı valide :D

balkonlarda dışarı doğru uzanan demirler vardır çamaşır ip ifalan germek için. neyse ben tırmanmışım bunun üstüne binmişim dah dıgıdık dah dıgıcık bağırarak atçılık oynamaya başlamışım valide balkona çıktığı anda felç 3,5 atıyo korkudan. erdinç naapıyosun demiş. dahdıgıdık oynuyom demişim :D düşersin devinme indiriyim falan demiş. düşsem noolur demişim. her yerin parçalanır demiş. sen de 404'le beni yapıştırırsın demişim :D
  • istanbul da otururken babamın bilgisayarda işi vardı. Raftan birşey almak için kalktı. Hemen sandalyeyi çektim altından tam oturacakken korktum geri yerine koyayım dedim daha kötü oldu. Herifin sırtı boydan soyuldu. Babamın küfürleri hala kulağımda. Sonra birde salona geçip kıkır kıkır gülmüştüm
  • Dayımın kızlarını hem sever hemde çok döverdim.Bir keresinde öyle bir dövdüm ki kafasını musluğa yapıştırdım.
    kimbilir kaç kere kavga ettik onlarla.Ama bu sinirim hırsım nedensin değil =).Benim ayağıma kaynar su dökmüştü büyük olan.
    Allahtan birşey olmadı ama zamanında çekmiştim baya. Tabi ben birşey hatırlamıyorum çok küçükmüşüm.Fakat çok döverdim valla şimdi düşünüyorumda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ARMIN

quote:

bisürü bebe aspirini yemiştim ama tadı çok gzldi sonra kusturma çalışmaları fln.

abine bunu yapmış olamazsın yaa

yaptım pişman değilim

bikeresşndede abim sandalyede oturuyodu o kalktı sandalyeyi çektim bi oturdu çanak ....... ucuz atlattı en azından

• oyuncaklarımı parçalayıp sonra toparlayamayacağımı anlayıca ya yakardım yada çaktırmadan atardım bir yere.çok oyuncağım gitti ölee
  • Birde 1 nisanda babama patlayan sigara almıştım.Ne akla hizmetse gittim Malboro kutusunun içine koydum.Ucunuda az dışarı çıkardım ki içeceği zaman onu alsın diye.Babam içti ilk çekişinde bi patladı.Babam şaşkın şaşkın bakıyo ortalığa.Benim pis pis güldüğümü görünce anladı.Kaçış o kaçış ama evde nereye kadar kaçacan.Sonrası malum zatenAdamın Allahtan gözüne birşey olmadı

• anaokulu maceralarını bekliyorum anlatın ltfn
  • quote:

supermıs

bende komsunun kedısının kuyrugundan tutup sallamısım asagı atmısım

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.