Şimdi Ara

Küçükken Yaptığınız Aksilikler :) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
3
Favori
4.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kahve aromalı şeker yüzünden boğuluyordum az kalsın

Dayımın tospa arabası vardı hep onun arkasına takılıp ayaklarımızı yere sürterdik deli gibi, bigün dengemi bi kaybettim dizlerim olduğu gibi yerlerde temizlik işlemi yaptı, çocuk aklı işte bende bırakmıyorum arabayı hala devam tutmaya benim dizlerde sürtünmeye devam, sonra bıraktım ve doğru hastaneye iyi sonra atlattık bişe olmadı çok şükür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çöl Gezer -- 8 Şubat 2008; 14:55:14 >
  • 3 tekerlekli motorların üstüne salon koltuklarından atlarmışım bende Kızlarla olan maceralarımda varmışda neyse
  • Hani pokemonun yasaklanmasının sebebi vardı ya kendini pikachu sanıp balkondan atlayan bi velet işte o benim...

Şaka
  • bebekken ninemin suratına işemişim öyle diyorlar
  • 4-5 yaşlarında istanbulda çok dik yokuşlardan birinin en tepesinden koşarak aşşağıya iniyordum yokuşun kesiştiği sokktanda araba geçerken bn o hızla duramayıp yola çıkmıştım arabada bana kütt....:D ama bişey olmamıştı sürücü çok kızmıştı sadece ve bundn sanki zevk alıomuş gibi ders almaksızın birçok kez yaptım ve aynı olay da birçok kez başıma geldi
  • boğazıma şeker kaçmıştı, babam yanımda olmasa gidiyodum
    araba çarptı, kolumu aynı anda iki yerinden kırdım, denizde boğuluyodum bi amca kurtardı
    küçükken 100 metre mesafeden sapanla bi köpeğin bacağını kırmıştım, nasıl yaptım onu hala bilmiyorum

teknik olarak; 2 anakart, 4 ram, 1 ekran kartı,bilimum oyuncak ve 2 işlemci yaktım-kırdım

• erkek olsun kız olsun küçükken kimin kucağındaysam elimi onun koynuna sokarmışım.
  • aha işte beklediğim konu

emeklemeye başladığım zmn kapıların altı camdı kafamı cama sokmuşum
    akide şeker yerken boğuluyodum annem elini sokup çıkardı
    ranzadan atladım nefessiz fln kaldım
    kalirüfer()e kafamı çarpmışım
    amuda kalkaren kafamın üstüne çakılmışım
    sehpanın kenarına anlımı çarpmışım

baya sorunlu çocukmuşum yau

• pek küçükte sayılmayız ama arkadaşlarla etrafı hınca hınç çıtır turist dolu bi havuza mayoların iplerini bağlamadan atlayarak yaptığımız salaklıktan sonraki olayları anlatmama gerek yok sanırım tahmin etmişsinizdir
  • 5-6 yaşlarındayken daha annemler uyurken sandelyeyi alıp kapının zincirini açıp evden cıkmışım.babam bulmuş bahçede
  • quote:

Orjinalden alıntı: NGabbyNGaGe

bir keresinde evin ordasında sandalye yakmıştım
    çocukluk işte...

yoksa sen bizim üst komşumusun o yakmıştı evi yakçaktı nerdeyse

• ben çok uslu bi çocukmuşum sesim çıkmazmış...
    küçükken değil ama geçen sene 7. sınıfta elime kibrit verdiler dediler yakamazsın sırayı(boş dersdi)
    aldım kibriti boşalttım kolanyayı sıraya kocaman bi alev çıktı çanta mı neydi arkadaşın bişesiyle vurunca sönmüştü
  • "hınca pınca tınnççç!!" naralarıyla arkamda bulunan dolu vileda kovasına döt üstü oturmuşum...

heeeheeeeyyyytttt beeeee!!

benden daha cani bir arkadaşla buluşup topladığımız otları yakardık (çocuk yüzme bilmediğim zamanda beni havuza itmişti, havuzdakilerden biri kurtarmasa ben de ölmüşt olurdum heralde) otları yakıp izlerdik ne caniysek.. ama bi gün ben evdeyken bahçesinde otları yakıp izlediğimiz boş evden dumanlar yükselince bir numaralı şüphelilerdik ama benim evde olduğum ispatlanınca çocuğa kalmıştı iş :D:D çocuğun adı ev yakan olarak geçmişti...arabaları fln da çizioduk arada sırada.. heyt be tam dayaklıkmışız... şimdi ise sütten çıkmış ak kaşık misaliyim...

• annemlerin yatak odasındaki çekmecelerini yaktım
    birde ufakken büyük tuvaletimi yaparken elimi popoma atmışım elime bulaşan şeyi tam yalıyacakken annem geldi hemen temizledi elimi
  • bizim mahallede dere vardı arkadaşla derenin başına gittik o zamanlar 4 yaşındayım ayagımda bot vardı
    bana sende bot var ayagını bi batır derenin hızı nasıl dedi bende salaklık yapıp ayagımı uattım dere akıntısı beni aldı götürdü kendimi evde buldum ordaki abiler kurtarmış
  • BEn ufakken mumla evimizi yakıyodum
  • 1- Evin camını kırmıştım o zaman 2. kattaydık. Cam vücudumun belime kadar geçeceği şekilde kırılmıştı. Yani belimi soktuğumda camın kırık olduğu anlaşılmıyodu. Tabi ben belime kadar sarkıp milletin şaşkın bakışlarına gülüyordum.

2-Bir tane balkon 1 tane tarla yakmışlığım var. Balkonu yaktım alevler baya yükseldi çok iyi hatırlıyorum hala üflemeye çalışıyordum. Tarlada güya çubuğa kumaş sarıp sihirbazcılık oynayacaz. Kumaş düştü buğday tarlası komple pert.

3-Küçükken inşaatlara bayılırdım. İnşaatın yanlarında demirler olur çıkık bir şekilde. O demirlerden tutuna tutuna 6.kata kadar çıktım.

4-Arkadaşla ninjacılık oynardık. Benim yaptığımı yapmaya çalışırken sırtüstü 2-3 metre(tam hatırlamıyorum)den düştü kafayı yardı.

5-Küçükken kaplumbağanın kabuğu serttir diye öğretildi bize. Bizde denemek istedik. Yola kaplumbağa koyduk otobüs geldi geçti. Tabi durum belli.

6-küçükken dikiş makinasında parmağımı dikmişim. Permatikle avcumun içini traş ettim.(kestim ne alakaysa)

7-Okulun koridora herkes dersteyken torpil atmıştım ne ses çıkmıştı ama. O gün 2 saat ders işlenmedi.

Aklıma geldikçe yazarım şimdilik bu kadar.

Not: Sallamasyon değildir. Farklı mekanlarda geçmiş olaylardır.(köy,şehir,eski ev)

• Bİrinci sınıfta kızın tekini öpmek için para teklif etmiştim:D:D bide her saklambaçta fırının içine saklanıyodum
  • Ranzanın 2.katından kafa üstü yere düştüm
  • bi kere bizim samanlığı yakmıştım,1. sınıfta çocuklara küfür etmeyi öğretiyordum,2,3 sınıfta falan kızlar sapıklık falan bilmiyor evcilik oynuyoz diye kızları öpüyordum falan(yanaktan deil)kreşe verdiydiler işiyordum her yere 2. gün attılar
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.