Şimdi Ara

Küçükken Yaptığınız Aksilikler :) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
3
Favori
4.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1- Hacı Dedem ile Anneannem Antalya'da ki Evimize Akşam Yemeğine Gelmişlerdi.
    O Zamanlar Küçüğüm Tabi (3,5 - 4 Yaşlarında) TUvalete Tek Başıma Gitmeye Korkuyorum.
    Ve Sofradeyken Küçük Tuvaletim Geldi.
    Anneme Söylüyorum Götürmüyor,Babama Söylüyorum Götürmüyor Anneannem de Misafir Diye Bişey İsteyemiyorum.
    Bende Çıktım Sandalyeninin Üstüne ve Bildiğiniz Şırr Sesiyle Uyum İçinde Masadaki Boş Bardağa Tuvaletimi Yapıyorum.
    Bütün Gözler Benim Üstümdeydi O Sırada.
    Sonrası Malum Hadi Dedemin Anneme ve Babama Attığı Fırça

2- Kafama Bank Düştü.(Ciddiyim!)
  • -3 yıl önce köydeki bir evi abim ve kuzenimle yakmıştım
    -küçükken televizyonu sehpadan düşürüp paramparça etmiştim
    -babamın eve getirdiği her oyuncağı(eksiksiz)içini açıp parçaladım
  • quote:

Orjinalden alıntı: CCaaNN

anaokulu maceralarını bekliyorum anlatın ltfn

sen deyince aklıma geldi anaokulunda şimdiki kadar bile çapkın değildim o biçim.bi kız göz kırpsın bişi etsin hemen yanında biterdim.birkeresinde Allah affetsin(ozman nerden bilcen daha çocuksun) kızın birini köşeye sıkıştırıp dudağından öpmüştüm.sinir olduğum canım arkadaşlarımın oyuncaklarını kırar öğretmen geldiğinde hemen başkasının üstüne atardım.keşke o yıllar geri gelse her şeyimi verirdim valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thompson -- 9 Şubat 2008; 19:52:51 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Re-1

Ranzanın 2.katından kafa üstü yere düştüm

Yarildim

ekleme: Anaokulunda Evrim diye bi kiz vardi. Yemek saatinde yemekleri cabuk bitirip oyun odasinda opusurduk

Tamamen gercektir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heathen -- 8 Şubat 2008; 19:58:56 >
  • burnuma leplebi fln sokarmşm sonra duvarları fln kazırmışım
  • quote:

Orjinalden alıntı: thompson

quote:

Orjinalden alıntı: CCaaNN

anaokulu maceralarını bekliyorum anlatın ltfn

sen deyince aklıma geldi anaokulunda şimdiki kadar bile çapkın değildim o biçim.bi kız göz kırpsın bişi etsin hemen yanında biterdim.birkeresinde Allah affetsin(ozman nerden bilcen daha çocuksun) kızın birini köşeye sıkıştırıp dudağından öpmüştüm.sinir olduğum canım arkadaşlarımın oyuncaklarını kırar öğretmen geldiğinde hemen başkasının üstüne atardım.keşke o yıllar geri gelse her şeyimi verirdim valla

anaokul yıllarını iyi hatırlıyosunz benim o yıllardan kalan arkadaşlarım da anlatıyor sen şöyle yapardn fln die ben pek hatırlamıyorum

• komşu kızı wcdeyken içeri girip kıza bakmışım

2. kattan atlamışın ama çimene düştüğümden bi kaç incinmeyle kurtulmuşum

Akvaryumdaki balıkları çok ıslanmış kuruması için havluya sarmışım

Camdan aşşağıya işemişim daha çok varda + 18 e giriyo
  • burnuma erik sokmustum nefes alamıyodum seviniyodum ilk başarrdım diye ama annem kurtardı :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Qcu

1- Hacı Dedem ile Anneannem Antalya'da ki Evimize Akşam Yemeğine Gelmişlerdi.
    O Zamanlar Küçüğüm Tabi (3,5 - 4 Yaşlarında) TUvalete Tek Başıma Gitmeye Korkuyorum.
    Ve Sofradeyken Küçük Tuvaletim Geldi.
    Anneme Söylüyorum Götürmüyor,Babama Söylüyorum Götürmüyor Anneannem de Misafir Diye Bişey İsteyemiyorum.
    Bende Çıktım Sandalyeninin Üstüne ve Bildiğiniz Şırr Sesiyle Uyum İçinde Masadaki Boş Bardağa Tuvaletimi Yapıyorum.
    Bütün Gözler Benim Üstümdeydi O Sırada.
    Sonrası Malum Hadi Dedemin Anneme ve Babama Attığı Fırça

2- Kafama Bank Düştü.(Ciddiyim!)

• Belediyelerin Parklardaki Oturulan Banklar Varya Onlardan.
  • yukarı
  • quote:

Orjinalden alıntı: nikolas39

Bende ilkokul 2.sınıfda.Bi silgim vardı cok güzel kokuyordu.Ufak parça kopardım burnuma götürdüm koklarken derin bi nefes aldım pat dedi burnumun içine girdi.
    Burnumdan nefes aldıkça iyice yukarı çıkıyor.
    Hocayada söylemeye utanıyom yaptım bi salaklık.
    Allahtan son dersdi.Eve gittim annem burnuma zeytiyağ boşaltı.
    Kısa bi süre sonra kendi düştü..

Koptuğum an bu andır

• Annem cam kavanozu kırmış bende 1 yaşındaymışım ve annem cam kırıklarını topladıktan sonra orda 2 tane daha kalmış bende onları yemişim öyle 5 saat falan ağzımda kalmış akşam yemeğinde babam bişey çiğnediğimi fark edince görmüş

Ha birde bu aksilik sayılmaz ama bir defterim varmış ve herkesi evlendiriyormuşum.güya nikah memuruymuşum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cartman

Bİrinci sınıfta kızın tekini öpmek için para teklif etmiştim:D:D bide her saklambaçta fırının içine saklanıyodum

quote:

birde ufakken büyük tuvaletimi yaparken elimi popoma atmışım elime bulaşan şeyi tam yalıyacakken annem geldi hemen temizledi elimi

Bunlar süperdi ya

• Çok küçüktüm hayal meyal hatırlıyorum kafamı sandalyenin oturma yeriyle yaslanma yerine geçirmişim daha da çıkmamıştı mecbur sandalye söküldü ve öyle çıktı. Vukuatım çoktur bu sadece en usturuplusu.
  • Eskiden Tekirdağ/Hayrabolu'da oturuyorduk.Orda bi bayır vardı her yer çekirge elimize şişe kapıp çekirgeleri toplardık karşı mahalleye satardık (çitoz,sakız,tasoya falan).Yine bi gün yakalamışız çekirge ben bakkala girdim bi çitoz aldım bi elimde çekirge bi elimde çitoz yanlışlıkla çekirgeyi yemiştim...
    Bi keresindede karşıdaki küçük bi yeşillik alanda lastik yakmışlar bende onu yangın diye şeettim.''Yangınn yanıooo'' diye bağırınca tüm sokak 2-3 dk. içinde dışarda...
    Ahh ahh eski günler çok güzeldi ya gece 12'lere kadar oyunlar oynardık.Şimdi hep bilgisayar dışarı çıksam bile saat 7'de eve çünkü buralarda kötü olaylar oluomuş vs. öfff efkarlandım bak.

• quote:

Orjinalden alıntı: nikolas39

Bende ilkokul 2.sınıfda.Bi silgim vardı cok güzel kokuyordu.Ufak parça kopardım burnuma götürdüm koklarken derin bi nefes aldım pat dedi burnumun içine girdi.
    Burnumdan nefes aldıkça iyice yukarı çıkıyor.
    Hocayada söylemeye utanıyom yaptım bi salaklık.
    Allahtan son dersdi.Eve gittim annem burnuma zeytiyağ boşaltı.
    Kısa bi süre sonra kendi düştü..

bana da benzeri oldu. dayım oyuncak arabanın tekerini burnuna sokar gibi yapmış ben de inanmışım aynısı yapmışım sonra peder pul cımbızıyla çıkarmış

• ben daha yeni yürümeye baslamışım
    biz o ara antalyada kalıyoruz
    işte dedem de beni hep sahile götürürmüş(nedense artık)
    her neyse bi gün yine götürüyo
    sonra o ara işte bi arkadaşına rastlıyo konuşmaya başlıyo
    bi bakıyo ben yokum
    ararken işte beni ne görsün
    ben üstsüz bi turistin üstüne yapışmışım emiyorum
    neyse turistlerde anlayışla karşılamış marketten süt alıp bana vermişler
    NOT:anneannemde hep sorardı sen bunu neden hep sahile götürüyodun diye

bi de kardeşimin bir anısı var
    kardesim ve halam işte yemek alıcaklarmış büfeden
    önde de bi tane genc turist varmış boylu poslu
    tabi benim kardesim daha 3 yasında falan
    turiste arkadan cimcik atmış
    turist arkaya dönmüş tabi kardeşim yerde görünmüyo
    halama bakıp ne sapıklar var dercesine bi bakış atmış ve gülmüş sonrada gitmiş
    halam mosmor kesilmiş tabi

• eheh dur bitane daha geldi aklıma onu da anlatayım

eskiden elektrikler kesildiği için (bayaa eski) bakkallarda gaz satılırdı (yaşım çıkacak ortaya) ben gidip o gazdan içermişim habire sonrada "Faffet (saffet bakkalın adı) bu fu (su oluyor) niye kas (aslında gaz) kibii" dermişim. tabi ondan sonra günlerce gaz kokusu çıkmazmış tenimden. hatta saffet anneme yalvarırmış nolursun abla valla darılmıcam git başka bakkaldan al ne alacaksan diye.

bitane daha gelsi aklıma

bitane köpeğimiz vardı adı vera cinsini tam hatırlamıyorum ama çoban kırmasıydı sanırım simsiyahtı birde
    birgün annem veranın boğazdan gelen acayip boğulma sesleriyle bahçeye çıktığında ben elimi zavallı hayvanın boğazına kadar sokmuşum hayvanda kurtulmaya çalışıyor tabi neymiş efendim o kemik benimmiş neden o yemiş (ben ve dayımın oğlu yüzünden gariban hep aç kalırdı)

bak şimdi bitane daha var ama onu ben hatırlamıyorum anlatırlar sürekli

birgün annem benimle otobüse binmiş oturuyoruz yanımızda ayakta duran bir adam var adam arada bir elime vuruyormuş sever gibi ama anamın göz bebeğiyim ya bir vurmuş iki vurmuş sonunda annem dayanamamış ne vuruyorsun kardeşim küçücük çocuğa demiş adamda e ama hanım sende çocuğuna sahip çık fermuarımı açıp duruyor demiş fıkra gibi

• Çok küçüktüm simitle yüzerdim
    ben sürekli havuza böyle çivileme atlıyorum
    babam da elinde gazete beni izliyo
    neyse sora bi baktım bitane abi sürekli balıklama atlıyor
    bende babama dedim ki bak seyret bende atlarım dedim
    bi atladım ...
    simit yukarda kaldı ben boğuluyorum
    bitek şeyi hatırlıyorum ben daldıktan sora boğulurken gözümü açmıştım
    Babam havuza atlayıp beni kurtarmıştı
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.