Şimdi Ara

Küçükken Yaptığınız Aksilikler :) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
3
Favori
4.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Küçükken (Lise 2 de ) civa içmiştim,hastanede midemi yıkadılar.

Orta sondayken bonibon kutularına renkli hapları doldurup çocuklara yedirirdim.

Geçen de kuzenle çorapları yüzünden kavga ederken sinirlenip çorabını ağzına soktum.Ölüyodu.Çoraplarının ne kadar koktuğunu anlmış olması lazım.

Kedim vardı duman,minderin altına girmiş uyumuş küçücüktü belli olmuyodu Ben de mindere hayvan gibi oturdum,sesi bile çıkamadı

Bi de paso kurbağa toplardım.Nedensiz...

• quote:

Orjinalden alıntı: EdaisY

Hort zort bu ne

Küçükken (Lise 2 de ) civa içmiştim,hastanede midemi yıkadılar.

Orta sondayken bonibon kutularına renkli hapları doldurup çocuklara yedirirdim.

Geçen de kuzenle çorapları yüzünden kavga ederken sinirlenip çorabını ağzına soktum.Ölüyodu.Çoraplarının ne kadar koktuğunu anlmış olması lazım.

Kedim vardı duman,minderin altına girmiş uyumuş küçücüktü belli olmuyodu Ben de mindere hayvan gibi oturdum,sesi bile çıkamadı

Bi de paso kurbağa toplardım.Nedensiz...

Aramızda hala küçükler var heralde

• quote:

Orjinalden alıntı: 07BLueDeViL07

küçükken karıncayı parmağıma ezip yermişim

bizim evide karıncalar basmıştı hepsini yemiştim

anaokulundaykenbi kız vardı benim yaşımda övürkünler 1 yaş küçüktü bizden onlar uyuordu biz oyuncak odasında oynuyorduk sonra bu beni yatırdı üstüme çıktı şölede böle de (sölemesi ayıp kaçar) neyse bu böle yarım saat sürdü sonra görevli geldi işte

- AAaa kızı napıo pis çocuk nerden öğrendin dedi ben utancımdan bi şey söyleyemedim

• Akvaryumun içine televizyon kumandası atmışlığım var. Bir keresindede çakmak ile daha yeni tamir olmuş çamaşır makinesini yakmıştım yangın dağılmadı fakat makinenin dış kasası harap olmuştu

Bir huyumda evdeki eşyaları dışarı atmaktı. Babamın traş makinesini atmıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noir Désir -- 25 Mayıs 2009; 19:11:52 >
  • küçükken bende çok yaramazmısım....

üst kat komsumuzun ufak kızı var benden kucuk , ozamanlar sobalı daireler
    komsumuzun sobası gaz sobalı, bidondan gazı doldurup cocuga içiriyorum,
    bi yandan da ha ha iç diyorum , sonra annesi geldi kızı yogurt falan yedirdilerde kurtartılar,
    dedim gazla şaka falan olmaz galiba.

köydeyiz ben hatırlamıyorum anlatıyorlar, millet halayda bense elime koca baltayı almısım bi tane kızı ahırda sıkırdırmısım
    öldürmek üzereyken yakalıyorlar.

5 yasındayım almanyadan amcan gelmiş mercedes arabası var ben direksiyon basındayım , arkada amca kızı ile amca cocugu var
    direksiyonun solunda bir jikle gibi kol var onu çekince arabanın gittiigini biliyorum , ben kolu çeker
    arac geri geri yokuş aşagıya doğru başladı gitmeye bense içerde gülüyorum yokusun sonu
    şaranpol amca kızı kapıyı açmış ayagıyla arabayı durmaya çalısıyorrr
    bense kahkalar atarak gülüyorum yoldan araçlarda geçiyor...
    yokuş bitdi arabalara çarpmadan saranpolun basında arac kendiliğinden durdu.

7-8 yas civarındayım tatildeyim bir villa gibi yer var havuzuda var , mahallenin bebeleri duvardan atlayıp girip havuzda kaçak yüzülüyor,
    benide arkadas götürdü yüzme hiç bilmiyomm,
    çıktım tasın üzerine dedim bi balıkla dalısım var arkadas dedi o nasıl atlayış seni dedi yüzme biliyom sanıyom,
    ben bi atladım balıklama zannediyom ki kendimi yüzecem , ılır ılır boguluyorum çırpınıyorum,
    arkadas iyi yüzücüydü geldi beni kurtarmaya çalısıyor ben bir panik onuda batırıyorum beni köseye zor cıkartıdı.

benim pedalsız ayakla iteklemeli oturaksız üzerine cıkıp ayakta duruyon bisiklete benzer kay kay tarzı 2 tekerlekli bisikletim var yokusun yukarısına kadar elimle cıkarıyom yokuş aşagı atlayıp iniyom,
    bi günde arkadan frene basmayımda ön tekere ayagımı sokup yavaslatayım dedim,
    tam o esnada ayagım ön tekere sıkısdı bu sefer bisikletle yer değiştirdik bi baktım bisiklet benim üzerimde taklalar atıyorum ,
    allahım dedim ölüyommm toz toparak içinde 4 takladan sonra sayamadım artık benim bisiklet bi tarfta ben bi tarfata elim agayım yüzüm her yerim kesik yara bere içinde kalmısdı, bi de o halde eve gidince annedende dayak yedik.

• annemin altınlarını kolayelerini vs almışım odasından. Bizim arka bahçeye gömmüşüm

Heralde define fln gömdüğümü düşünmüşüm çizgi filmlerden etkilenip. Bi kısmını bulmuşuz ama değişik yerlere gömdüğümden bazıları kaybolmuş.
  • babamın akvaryumlarına elime o an ne geçerse atardım. (Örn :Hesap makinesi)

bi kere ananemin ahiretliği yaşlı bi teyze, küçüğüm tabi ne biliyim. para verdi bana o zmnın 100.00 TL demir para. ben parayı aldım elime bu sahte diyip almadım. üstüne bide ağladım ndn bilmiorum

tasoları kuzenle konusturarak oynardık samki oyuncakmış gibi

4-5 yaslarında oturdugumuz yerde karsı komsu bi abla vardı. Küçüğüm tabi öle dalga konusuyum manitam dio bana babama filn dio oğluna para versene sinemaya götürsün beni filn bende kızardım bana manitam diyince(mallık.gif) şimdi olsa

• çocukken bisikletle merdivenlerden inmişim.sonra nasıl olduysa dilim yılanınki gibi olmuş.allahtan dikmişler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Metalli Head

Küçükken benim oyuncaklarım falan kırılınca hep 404'le yapıştırırdı valide :D

balkonlarda dışarı doğru uzanan demirler vardır çamaşır ip ifalan germek için. neyse ben tırmanmışım bunun üstüne binmişim dah dıgıdık dah dıgıcık bağırarak atçılık oynamaya başlamışım valide balkona çıktığı anda felç 3,5 atıyo korkudan. erdinç naapıyosun demiş. dahdıgıdık oynuyom demişim :D düşersin devinme indiriyim falan demiş. düşsem noolur demişim. her yerin parçalanır demiş. sen de 404'le beni yapıştırırsın demişim :D

Bu çok fenaymış :)
  • Bizim bir karşı komşu vardı.Onun eşi Kent şeker fabrikasında çalışıyordu.Ben de Pc meraklısıydım.(Yaş:7-8)Orda Pc var diye gidiyordum her gittiğimde bir şeker veriyorlardı...
    İşin kötüsü her şeker yediğimde kusuyordum...
  • Bizim eski evde koridora girince yatak odasının çocuk odasının ve banyonun kapıları ardı ardına aynı yönde Birgün bize yatılı misafir geldi. Annem de misafirleri çocuk odasına yerleştirdi beni de kendi odalarına aldı. Gece uyurken tuvalete gitmek için kalktım hemen yan odaya girip bi güzel ihtiyacımı giderip sonra yatağa geri döndüm. Ertesi sabah misafirler uyandıklarında odanın ortasında ufak bir göl Annemin bana gece tuvalete gittin mi diye sormasıyla olay aydınlandı. Her gece sadece odadan çıkıp 1 sonraki kapıdan geçip ihtiyaç giderdiğimden o gece de aynısını yapmışım ama sonuç pek hoş karşılanmadı

• o zmn 4 veya 5 yaşlarındayım üzerimde sadece bir atlet balkondan alt komşumuzun kızıyla arkadaşının üstüne işemiştim
  • Evde Halının Üstünde Pamuğu Ateşe Vermiştim Az Kaldı Ev Yanıyordu
  • amcam dıyordu seni ufakken kımse tutamaz diye kuyuya dusmusum
    babaannemın koydekı ıneklei varmıs kapıyı acar ınegın ustune ışermısım
    bmxle kaldırım tasında gıdermısım
     Küçükken Yaptığınız Aksilikler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeZa® -- 25 Mayıs 2009; 21:22:16 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Piqmey

aha işte beklediğim konu

emeklemeye başladığım zmn kapıların altı camdı kafamı cama sokmuşum
    akide şeker yerken boğuluyodum annem elini sokup çıkardı
    ranzadan atladım nefessiz fln kaldım
    kalirüfer()e kafamı çarpmışım
    amuda kalkaren kafamın üstüne çakılmışım
    sehpanın kenarına anlımı çarpmışım

baya sorunlu çocukmuşum yau

Ben iki yıl önce ranzadan düşmüştüm galiba hayal meyal hatırlıyom. Rüya da olabilir. Ama çok ranzadan atlamışlığım var.
    1. sınıfta önüme geleni dövüyodum. Kolum kırıkken başımı yarmıştım 1. sınıfta. 1. sınıfta bir kızı dudağından öpmek için tüm tenefüs koştururdum. Aynen benim gibi yapan çocuk da vardı. Onu da hep döverdim. Bir kere bir arkadaş beni gıdıklıyo diye bir dönerek yumruk attım tam dalgaya gelmiş 1 ders ağladı. Geçen günlerde M-Joy yerken damağımı yardım. Küçükken makasla dudağımı kesmişim. Küçükken beni anca koltukların sehpaların veya mutfak tezgahının üstünde bulurmuşsunuz. Bir kere şokellalı ekmek yerken uyumuşum fotoğrafım da var. Bir kere askeriyede servis bekliyoduk neyse servis geldi bir abi hadi bin dedi servis hala durmadı iyi de gidiyo ben koştum ayağımı ezdi öyle bindim. Karşıdan karşıya geçerken bana Anadol çarpmıştı. 5 metre kadar uçmuştum. Bisikletle artizlik yapıcam derken denize giriyodum. o_O

• Ben 3-4 yaşındayken kömürlü evde otururduk Annem bulaşıkları yıkarken ben de kömür fln yermişim sora tabi hemen yoğurt yedirmişler.

Bide annem beni lavabonun yanına çıkarırdı bi odaya gidip gelirdi bende lavabonun içini su doldurup içine leğen koyup bende girermişim deniz diye takılırmışım
  • Ben bir keresinde bebekken parkeye mıçmışım
  • bi selpağı ful kolonya ya bulamıştım.sonra aldım elime çakmağı acaba noolur falan diye düşünüyorum.heralde yanmaz hiç söner hemen diye düşündüm(su gibi düşündüm o an) çakmağı çakmamla elimde alev
    alması bir oldu.direk fırlattım salonun çıkışına doğru.masaya düştü.ordan yere attım.yerde 2kez üstüne bastım söndürmek için.çorapta tutuştusonra halının altına itip üstüne basmıştım öyle söndü.tam o sırada
    kapı çaldı.kapıyı açtığım gibi kadın çığlık attı.arkada masa örtüsü yanıyomuş meğerhemen koştum sürahiyi kaptım döktüm masanın üstüne de öyle söndürmüştüm.annemde içerde yatıyodu.çok kızmıştı hepimizi
    öldürcektin diye

• Hala dün gibi hatırlıyorum daha 4-5 yaşlarındaydım. ozamanlar neyin ne oldugunu yeni yeni ögreniyorum. Dedem uyurken Makası alıp tam gözüke sokcakken. Babannem odadan içeri girdi sonra bağırış kıyamet dedi ne yapıyosn sen. Bende ozamanlar bi tane küfür öğrenmiştim merdivenlerden inerken o küfürü defalarca söylemiştim Cidden salakmışım ozmnlar
  • tvde çok sevdiğim bi çizgifilmi izlerken işeyesim geldi. tuvalete gitsem film kaçacak. e gitmesem olmaz. en sonunda hiç istifimi bozmadan saldım gitti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.