Şimdi Ara

Kulaklik empedans degerleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selam konuyu acacak yer bulamadim ondan dolayi buraya actim neyse sorum sudur arkadaslar ben bir telefonda en fazla kac ohm lu bir kulakliktan verim alirim cok yuksek degerli kulaklik kullanirsan bi ise yaramaz gibi yorumlar okumustum her telefonda farkli mi degerler nasil ogrenebilirim mesela beyerdynamic baya yuksek ohm lu uretiyir bi kulakici kulakliginda 40 ohm diye okumustum ama ondan sonraki en iyi markalar sennheiser gibi 16 ohm gibi en iyi kulakicleri neden o kadar dusuk tutuyorlar telefonlarda ise yaramaz diye mi?
    Cevaplar icin simdiden saolun...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: erdemlee

Herkese selam konuyu acacak yer bulamadim ondan dolayi buraya actim neyse sorum sudur arkadaslar ben bir telefonda en fazla kac ohm lu bir kulakliktan verim alirim cok yuksek degerli kulaklik kullanirsan bi ise yaramaz gibi yorumlar okumustum her telefonda farkli mi degerler nasil ogrenebilirim mesela beyerdynamic baya yuksek ohm lu uretiyir bi kulakici kulakliginda 40 ohm diye okumustum ama ondan sonraki en iyi markalar sennheiser gibi 16 ohm gibi en iyi kulakicleri neden o kadar dusuk tutuyorlar telefonlarda ise yaramaz diye mi?
    Cevaplar icin simdiden saolun...

kulaklık genel bolumune açabilirsin. daha çok cevap alırsın .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.