Şimdi Ara

Kulaklık girişini test etmek istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Sony Xperia XA cihazım hiçbir kulaklığı çalıştırmıyor. Bunun donanımsal veya yazılımsal olup olmadığını nasıl kontrol edebilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• benim xperia x cihazımdada aynı sorun vardı servis halletti
  • CA18DET kullanıcısına yanıt
    Servise verdim ancak kasadaki hasardan dolayı 421 lira talep ettiler ve o yüzden bakmadılar.

Ben de bunu Xperia Companion ile tamir etmeyi deneyeceğim bi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KendallRoy -- 15 Nisan 2017; 23:7:3 >
  • Eğer Kvk ya verdiyseniz birde teleservisi deneyin veya tam tersini deneyin. Companion ile düzelebilir birde Z5 premium konusunda jak girişi için yazılımsal bir yöntem var son sayfalara doğru onu deneyin eğer düzelmez ise donanımsal bir sorun olup soketin değişmesi gerekir.
  • ouzqan kullanıcısına yanıt
    Teleservice ye de verdim kvk dan önce. Onlar da aynı şekilde telefondaki hasardan dolayı 271 lira istediler. Kvk dan ucuz ama istemedim. Smart Connect ile biraz oldu ama Soundabout uygulaması ile çözdüm durumu.

Xperia Companion ile yazılım onarımı işe yarar mı?

• Eğer çözüldüyse dokunma hocam companion ile düzelebilir de daha kötü de olabilir. Bence gittiği yere kdar böyle kullan baktım uygulama ile düzelmiyor o zaman yazılım onarımı yapıp denersin.

• ouzqan kullanıcısına yanıt
    Tamam. Teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.