Arkadaşlar merhabalar, Kulaklık almayı düşünüyorum, Aradığım özellikler ise kulağı sarması, kablosunun uzun olması ve tabikide kaliteli bir ürün olması sizlerden ricam olur. Oyun, film, müzik yani her amaçlı kullanmayı düşünüyorum.
Açıkçası teknik olarak pek bir bilgim yok kulaklıklar hakkında, ama eski kullandığım philips marka kullaklığımda çektiğim sıkıntılarıda size dile getireyim.
Öncelikle kulağı sarması derken bu tabiri nasıl kullandığınızı bilmiyorum ama kulağı içine alacak şekilde tasarlanmış olanları kastetmiştim, bu konu hakkında görüşleri olan varsa paylaşımından dolayı şimdiden teşşekkür ederim.
Kablosu uzun olması derken eski philips marka kulaklığım normal bilg. masası ve koltuğunda sorun çıkarmıyordu lakin bir yere uzanman gerektiğinde sıkıntı yaratabiliyordu, bu konu hakkında da paylaşım için teşşekkürler,
Mikrofonuda tahminince artık yeni çıkan kaliteli kulaklıkların çoğunda bulunuyor bunu sormama gerek yok herhalde !
Son olarakta hem ses kalitesinden hemde ürün kalitesinden ödün vermemesini istiyorum, bir kere alıcam adam gibi bişey almayı düşünüyorum,
Fiyat olarakta 150-250 tl arası lakin 250 tl çok uç bir rakam ama ona bu parayı vermeye değecek bir kulaklık varsa verebilirim.
Tüm bilgi, fikir ve yorumlarınız için teşşekkürler.
biraz baktım senin için benim tavsiyem sennheiserden şaşma modelde vereyim bakman için SENNHEISER PC161 KULAKLIK+MİKROFON 162TL Genel Tanıtım PC 161 taçlı çift taraflı kulaklık. Açık hoparlör sistemi ile oyunlarda benzersiz ses performansı sağlar.
Özellikler Açık hoparlör sistemi ile gerçek ses deneyimi sağlar Geniş kulak kapsülleri ile konforlu ve sabit kullanım Oyun için ideal Konuşma anlaşılırlığı sağlayan güçlü mikrofon Benzersiz 3D, 360 derece surround(çevresel) ses Gürültü filtreleme Ayarlanabilir mikrofon konumu Internet telefonu ve VOIP uygulamaları ile uyumlu Tek tarafta çok kalın kablo Ses tanıma Kablo üstü ses kontrol ve mikrofon kapatma düğmeleri CD/DVD/MP3 çalarlarla kullanılabilir Skype uyumlu
Ürün ile birlikte 1 PC 161 PC ses kartı bağlantısı için 2 x 3.5mm stereo jak
Teknik veriler Bağlantı tipi 3.5mm stereo jak
Kulaklık Nominal empedans 32 Ohm Kablo boyu 3 m Frekans aralığı 15.....23000 Hz Ses gücü (SPL) 114 dB(SPL)
Mikrofon Frakans aralığı 80.....15000 Hz Ses yakalama şablonu Tek yönlü
SENNHEISER HD-201 GAMING KULAKLIK (mikrofonu yok ama ) 72TL
pek çok model seçenegi var ama mikrofonları yok genelde karar senin
Öncelikle ilgilendiğiniz için çok teşşekkür ederim. Biraz inceleme yaptım ideal kulaklığı tespit etmişsiniz, Daha iyi performans/fiyat bulamazsam seçtiğiniz ürün büyük olasılıkla tercihim olacaktır. Farklı ürün yada modeller paylaşacak arkadaşlar varsa memnuniyet duyarım, Tekrardan teşşekkürler.
Yazdığım kulaklığa bir göz atabilirsin. SENNHEISER HD-202 almayı düşünüyorum. F/P olarak daha iyi tavsiye bekliyorum.