Şimdi Ara

kullanilmayan karta ucret odermiyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar oncelikle merhaba . Universite ogrencisiyim .normalde okula banka karti cikarttirmak icin gelen calisanlari istemiyorum diyip geri cevirirdim 2hafta once TEB den geldiler bende arkadas ortamindayim. kart cikarttirmaya calisiyolardi istemiyoruz dedik onlarda bizim kotamiz var onu doldurmaya calisiyoruz isterseniz karti kullanmazsiniz dediler benim aklima yatmadi ama arkadaslar sirayla onaylamaya basladi bende arkadas kurbani oldum bilgilerimi verdim . gecen gun bankadan aradilar karti yurda biraktik dediler . ama ben karti almadim bugunde mesaj geldi kartiniz kullanima acilmistir sifre icin su numarayi arayin diye . benim sorum karti kullanmiycam ama ilerde bi ucret odemek zorunda kalirmiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi munferitbirey -- 27 Şubat 2015; 17:16:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aslında bende merak ediyorum bunu. Yazın çalıştığım şirketin anlaşmalı olduğu bankadan hesap açtırmıştım.
    Hesapla birlikte benim bir talebim olmadan axess gol kredi kartı gönderdiler.iyi dedim dursun,daha sonra kredi kartının çalınmasını engellemek zart zurt diye kredi kartımı aktif hala getirmişler.Benim ne böyle bir talebim oldu ne de isteğim kart'ı hiç kullanmadım. Gold kartların yıllık ücreti 80 tl civarında ben öder miyim ?
  • Kartı kır at, hiç birşey olmaz. Ayrıca kotayı doldurmam lazım diyerek değil, kartın avantajlarından vs. bahsederek size satış yapmaları gerekiyor ve bunun için para alıyorlar. Şikayet edin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk sene kart ücreti olmaz sonraki her sene olur. telefon açıp yarım saat aidat ücretini iptal ettirmek için uğraşırsın ve bu her sene tekrarlar. bankaları bazısı bu ücreti düşer bazısı düşmez. hatta aynı banka bir sene düşer öbür sene ödemek zorundasınız falan diye sallar.

kart istemiyorsanız iptal ettirin. etmemek için her şeyi yapacaklar, yılmayın, gevşemeyin. bağırın ve iptal edeceksin buna mecbursun ulan diyin, çok ağır küfür ederim diyin ederler
  • Cevaplariniz icin tesekkurler dun internet uzerinden sikayette bulundum isleme alinmistir bilgilendiriliceksiniz denildi . bi kac gune cevap olmazsa telefonla arayip iptal ettiricem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.