Şimdi Ara

Kumru diğer yavrusuna bakmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bizim binanın girişine sigorta kutusunun üstüne kumru yuva yapmış.iki tane yumurta vardı.zamanla yumurtalardan yavrular çıktı.belli bir süre anneleri ikisini korudu falan.yalnız bir iki gündür bakıyorum sadece birisi yuvada duruyor.diğeri aşağıda veya başka yerde.elimizle aldık koyduk yuvasına.geçerken yine baktım kuş orda değil.sanki diğerini dışlıyor gibi.yani kuş açlıktan ölür diye korkuyorum.hep aşağıda.diğeri annesinin yanında duruyor. ne yapmak lazım bilgisi olan var mı acaba

• Anne yuvada durur baba yemek getirir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şırıngayla besle 2-3 aya salarsın.

• tamamda anne bir yavrusuyla yuvada duruyor,diğer yavru yerde.iki yavrununda yuvada annenin yanında durması lazım değilmi
  • daha çok beslenip büyüyen yawru ufak kardeşini yuvadan atar böylelikle tek başına iktidar olur

• quote:

Orijinalden alıntı: orokanaru otouto yo

daha çok beslenip büyüyen yawru ufak kardeşini yuvadan atar böylelikle tek başına iktidar olur

e diğeri nasıl büyüyecek,annesi hiç ona bakmıyor gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kılınçarslan

quote:

Orijinalden alıntı: orokanaru otouto yo

daha çok beslenip büyüyen yawru ufak kardeşini yuvadan atar böylelikle tek başına iktidar olur

e diğeri nasıl büyüyecek,annesi hiç ona bakmıyor gibi

bakmıyo zaten yuvadan düşen yawru ölüyo

• daha çok beslenip büyüyen yawru ufak kardeşini yuvadan atar böylelikle tek başına iktidar olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.