Şimdi Ara

KURTLAR VADİSİ 81.BÖLÜM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sonu çok aptalcaydı ama öncesi süperdi...Hele ekonomik krizle ilgili sahneler

• yani dizinin arkasında devletin olduğu çok açık.kim cesaret edebilirki bunları gözler çnüne sermeye.bu sır perdesinin kalkması çok iyi.bu bölüme gelince : dizide beğendiğim yerler sadece polatın nizamettin ve kılıçla olan sahneleriydi gerisi çok boştu.çerez niyetine koymuşlar.artık biraz heyecan istiyoruz , çok durağan oldu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fear_is_the_key

yani dizinin arkasında devletin olduğu çok açık.kim cesaret edebilirki bunları gözler çnüne sermeye.bu sır perdesinin kalkması çok iyi.bu bölüme gelince : dizide beğendiğim yerler sadece polatın nizamettin ve kılıçla olan sahneleriydi gerisi çok boştu.çerez niyetine koymuşlar.artık biraz heyecan istiyoruz , çok durağan oldu...
    bo.tan bir bölümdü. erhanada iyi oldu. ama abdül garip arada yedi kurşunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akcay

bo.tan bir bölümdü. erhanada iyi oldu. ama abdül garip arada yedi kurşunu.

Alıntıları Göster
    la erhana sokam ipna herif . deLi oldum yau
  • quote:

Orijinalden alıntı: NiQuitinCQ

Alıntıları Göster
    yaw ben sonunu kacırdım reklam cıktı daldım pc ye sonunda erhanı vurduda daha sonra ne oldu apdulkadiri vurdumu rus?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NiQuitinCQ

Alıntıları Göster
    bir nizamettinin polata brifing verme sahnesi hoşuma gitti. gerisi çok sıkıcıydı. senaristler hemen diziye çeki düzen vermeli yoksa dizi baymaya başladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismail217

bir nizamettinin polata brifing verme sahnesi hoşuma gitti. gerisi çok sıkıcıydı. senaristler hemen diziye çeki düzen vermeli yoksa dizi baymaya başladı.

Alıntıları Göster
    evet abdulheyde iki kurşun yiyip yere serildi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KURTLAR VADİSİ
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

evet abdulheyde iki kurşun yiyip yere serildi.

Alıntıları Göster
    €rhan şansını çok zorLamıştı...
    BunLarı beş dakika bırakıp gitmeye geLmiyor PoLat hiç mi dışarı cıkmasın(?)

KıLıc ve NizamettinLe görüşmeLeri sadece kayda değerdi...
    Gerisini dakka doLsun diye koymuşLar ıvırzıvır ya...
    Kaç haftadır bu nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest

€rhan şansını çok zorLamıştı...
    BunLarı beş dakika bırakıp gitmeye geLmiyor PoLat hiç mi dışarı cıkmasın(?)

KıLıc ve NizamettinLe görüşmeLeri sadece kayda değerdi...
    Gerisini dakka doLsun diye koymuşLar ıvırzıvır ya...
    Kaç haftadır bu nedir?

Alıntıları Göster
    81. bölüm olarak kılıçla nizmettini koysalar yeterdi aslında. Diğer sahneler boşlukları doldurmak içindi sadece. Neymiş iş kuracaklar adamları filan. İyice şişirdiler diziyi. Erhan a üzülmedim valla abdülheye yazık oldu kaynadı arada. İleriki bölümlerde yaniden silah sesleri duymaya başlayacağız heralde..

• quote:

Orijinalden alıntı: atemel

81. bölüm olarak kılıçla nizmettini koysalar yeterdi aslında. Diğer sahneler boşlukları doldurmak içindi sadece. Neymiş iş kuracaklar adamları filan. İyice şişirdiler diziyi. Erhan a üzülmedim valla abdülheye yazık oldu kaynadı arada. İleriki bölümlerde yaniden silah sesleri duymaya başlayacağız heralde..

Alıntıları Göster
    bence abdülheyle güllünün yediği kurşunlar tamamen düzmece nina onları vurduğunu zannedip polatı ruslara götürecek benden söylemesi

• quote:

Orijinalden alıntı: Erdoska

bence abdülheyle güllünün yediği kurşunlar tamamen düzmece nina onları vurduğunu zannedip polatı ruslara götürecek benden söylemesi

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Erdoska

evet erdoska doğru diyorsun bende öyle zannediyorum çünkü güllüyü memati çağırdı nerdesin oğlum dedi işimiz var dedi seninle ne konuştuğnu nlatmadılar orada bu planı konuştular benim görüşümü sonra bir baktık güllü ninna nın yanınıda giriştekine diyorki silahım var bak diyor bana birşey yapamaz diyor ama daha önceki bölümü hatırlarsanız ninnanın yakalandığı bölümü polat ozaman diyorki silahla kimse yanına girmeyecek diye yani benim görüşüm yukardaki arkadaşında belirttiği gibi ninnaya yaptıkları bir oyundu hatta yazmadan geçmeyim hani ömar baba polatı ziyarete gelmiştiya mematı dediki polatın işi uzun sürer diyince ömer baba ben gidiyim ozaman dedi merdivenleri çıkarken tam o anda abdulley geldi ömer baba gidince mematiye dediki abi rusların güvenlik sistemlerini yapan kişiyi bulduk diyince ozaman bu planı yaptılar bence.Şimdi can alıcı nokta peki aynen yazdığım gibi bunlar gerçekten böyle düzmece olaylar ise abdulley ile güllü numaradan ölmüşlerse( büyük ihtimalle öyle çünkü adam bir şarjör mermi yer ölmez bunlar iki mermiylemi ölecek ) ninna ya kafalarına sıksaydı mermileri o zaman ne olacak. Zaten güllü gibi adam ninnanın ajan olduğnu başından anladım diyen biri nasıl olurda silahla içeri girer dimi ( Not bu yazdığım yazı tamamiyle benim düşyüncelerimdir )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarman61 -- 6 Mayıs 2005, 9:13:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sarman61

quote:

Orjinalden alıntı: Erdoska

evet erdoska doğru diyorsun bende öyle zannediyorum çünkü güllüyü memati çağırdı nerdesin oğlum dedi işimiz var dedi seninle ne konuştuğnu nlatmadılar orada bu planı konuştular benim görüşümü sonra bir baktık güllü ninna nın yanınıda giriştekine diyorki silahım var bak diyor bana birşey yapamaz diyor ama daha önceki bölümü hatırlarsanız ninnanın yakalandığı bölümü polat ozaman diyorki silahla kimse yanına girmeyecek diye yani benim görüşüm yukardaki arkadaşında belirttiği gibi ninnaya yaptıkları bir oyundu hatta yazmadan geçmeyim hani ömar baba polatı ziyarete gelmiştiya mematı dediki polatın işi uzun sürer diyince ömer baba ben gidiyim ozaman dedi merdivenleri çıkarken tam o anda abdulley geldi ömer baba gidince mematiye dediki abi rusların güvenlik sistemlerini yapan kişiyi bulduk diyince ozaman bu planı yaptılar bence.Şimdi can alıcı nokta peki aynen yazdığım gibi bunlar gerçekten böyle düzmece olaylar ise abdulley ile güllü numaradan ölmüşlerse( büyük ihtimalle öyle çünkü adam bir şarjör mermi yer ölmez bunlar iki mermiylemi ölecek ) ninna ya kafalarına sıksaydı mermileri o zaman ne olacak. Zaten güllü gibi adam ninnanın ajan olduğnu başından anladım diyen biri nasıl olurda silahla içeri girer dimi ( Not bu yazdığım yazı tamamiyle benim düşyüncelerimdir )

Alıntıları Göster
    Yaa bence güllü ölmedi ve abdüleyde bence rus kızın gördügü bir hayal olsa gerek çünkü güllü neysede abdüllhey ölmesi olamaz imkansız ....

eger rüya deilse bile İKİSİNDEN biri mutlaka kurtulacaktır !!!

• quote:

Orijinalden alıntı: HaDeS

Yaa bence güllü ölmedi ve abdüleyde bence rus kızın gördügü bir hayal olsa gerek çünkü güllü neysede abdüllhey ölmesi olamaz imkansız ....

eger rüya deilse bile İKİSİNDEN biri mutlaka kurtulacaktır !!!

Alıntıları Göster
    bencede bir düzmece var..bunlar kasti yapılmış kız kacıcak bizimkilerde onları takip edicekler de benim anlamadıgm rus kız diğer bolumde 80. bolumde rusca diliyle "cıkarın beni" diye bağırıyordu yoksa hafızası yerinemi geldi karman corman oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: wildworld

bencede bir düzmece var..bunlar kasti yapılmış kız kacıcak bizimkilerde onları takip edicekler de benim anlamadıgm rus kız diğer bolumde 80. bolumde rusca diliyle "cıkarın beni" diye bağırıyordu yoksa hafızası yerinemi geldi karman corman oldu

Alıntıları Göster
    çok sıkıcı bi bölümdü.. güllüye kötü oldu bu arada..

peki nina ordan sağ salim dışarı çıkabilirmi??
  • quote:

Alıntıları Göster
    birde nina halsiz bir vaziyetten nasıl öyle canlanıp koşmaya başladı. kadının takati kalmamış aniden canlanıyor.
  • quote:

birde nina halsiz bir vaziyetten nasıl öyle canlanıp koşmaya başladı. kadının takati kalmamış aniden canlanıyor.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ismail217

harbiden yaa kızın ayakta durmaya dermanı yokkken birden şahin kesildi iki kişiyi devirdi..

dizi iyice zıvanadan çıkıyo mu ne??

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

bak üstünde durulması gereken bir konu
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

biz buna yusufun gücü diyoruz..
    yusuff yusuff
  • quote:

Orijinalden alıntı: psionic

quote:

biz buna yusufun gücü diyoruz..
    yusuff yusuff

Alıntıları Göster
    Bu güllünün vurulma bölümü aceba polatın kızı konuşturma yollarından birine çıkacak bi plan mı diye soruyorum kendi kendime.
    Yok eğer öyle değilde Güllü gerçekten vurulduysa ölmesini isterim zaten sesi falan da değişince hiç bi estediği kalmamıştı esprilerine bilem gülemez haldeydik.
    Bu gullunun yüzünden olan Abdulheye olan alacak herhalde...niyse seyreyleyelim....

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: wildworld

quote:

ya bence sende olsan sende canlanırdın dusunsene yasamak icin son sansın gelmis tum gucunu toplayıp yapmazmıydın bunu??

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.