kadına resmen çin işkencesi uyguladılar. bu durumda insanın anca bünyesi kuvvetli olması lazım. ki tamam gücünü toplar ama böyle değil. ya duvardan destek alarak yürümeye çalışır. yada halsiz bir biçimde yürümeli. kadın resmen eski halinden bile daha canlandı.
quote:
Orjinalden alıntı: psionic
quote:
Orjinalden alıntı: ismail217
birde nina halsiz bir vaziyetten nasıl öyle canlanıp koşmaya başladı. kadının takati kalmamış aniden canlanıyor.
biz buna yusufun gücü diyoruz.. yusuff yusuff
Dizi her bölüm geçtikçe çirkinleşiyo kısın kaçması plan dahilinde olan bi şey olabilir...İçlerinde çelik yelek weya erhanın silahtaki mermiler kuru sıkı türünde bi şeyler ama bu bölümden bu cocuk olmaz...
81. Bölüm çok şişirmeydi.Hele nevzat lar felan iş kurmak için yaptıkları evlere şenlik.adam bir galeriye 5 milyon $ trink verdi.Yılların esnafları mafya bozuntularına kazığı soktu .Çok baştan savmışlar yazık umarım haftaya yine heyecan kazanır...
nina'nın abdülhey ile erhanı öldürmesi süpriz oldu.ama polatın baronluk için yapılan hazırlıklar gerçekten çok masraflı adamlar her şeyi ayrı ayrı ülkelerden getitiriyorlar.polatı bu kadar büyütmeleri çok saçma oldu bence...
bence nina açlıktan vede günlerdir kapalı olduğundan dolayı halisülasyonlar görmeye başladı. bence bu da onların bir parçası.çünkü ninayı bir ayağa kalkamayacak şekilde gösterdiler sonra hiç bir şey yokmuş gibi ayağa kalktığını. polat bence baronluk koltuğa iyice alıştıktan sonra harekete geçer.
ve ufak bir ayrıntı daha kılıç polata bir dosya veriyor (içinde türkiyedeki buütün ünlü sanatcı siyasetci aile vb. ne varsa hepsinin hayatı le ilgili notlar var yazıyor ) ama dosya 2-3 sayfa (polat bu dosya kaç milyar dolar eder diye sormustu) insan biraz ciddiye alır daha kalın birşey ayarlıyamazmıydı osman sınavdan sonra böyle basit hatalar çoğaldı
bir de dikkat ettiyseniz erhan ve abdülheyin kurşun yedikten sonra hiçbir tarafı kanamadı
Erhan haketti o kurşunları.Zaafına yenik düştü.Erhan geberirse gebersin de Abdülhey ölmese iyi olur
quote:
Orjinalden alıntı: Fear_is_the_key
81. Bölüm çok şişirmeydi.Hele nevzat lar felan iş kurmak için yaptıkları evlere şenlik.adam bir galeriye 5 milyon $ trink verdi.Yılların esnafları mafya bozuntularına kazığı soktu .Çok baştan savmışlar yazık umarım haftaya yine heyecan kazanır...
Ya zaten heriflerde para gani,herhalde düşünmeden milyon dolarları sayacaklar.Hem Polat da onlara bütçe vermiş,gayet normal bence.Ama tabi haklısın o sahnelerdeki diyaloglar çok sıkıcı hatta aptalcaydı
ben seyretmedim ama bence de numaradan vurulmuş olabilirler
Polat ın Ruslara gidebilmek için bir tuzağı da olabilir bu vurulma hikayesi
bence vurulma sahneleri numaraydı ki gerçeksede kan çıkmaması çok saçma olmuş. bu yönetmen beşpara etmez. nerde osman sınav ya.
quote:
Orjinalden alıntı: gestapoagt
Polat ın Ruslara gidebilmek için bir tuzağı da olabilir bu vurulma hikayesi
olabilir çünkü polat demişti bu kız bizi ruslara götürecek ama erhanda ölse iyi olurdu bu arada zaten bir elif birde erhan dizideki fazlalıklar
Eğer Elif olmazsa bayan izleyicilerin çoğu diziyi bırakır.
bence bıraksınlar....yurdum insanı diziyi aile dizisi niyeti bile izliyor.gerçek amacı ile izleyenler olsun.
Çoluk çocuk izlemesin zaten. (Çoluk çocuktan kastım vurdu kırdıdan başka bi halt bilmeyen ve diyalogları hiç dinlemeyen veletler).
Bence konusu çok güzel, hareketsiz olsa da olmasa da güzel şeyler konuşuluyor.
quote:
Orjinalden alıntı: gestapoagt
Erhan haketti o kurşunları.Zaafına yenik düştü.Erhan geberirse gebersin de Abdülhey ölmese iyi olur
abii bencede warya bu erkekler yokmuyuz bizz tam zamsalak bu erhan ii oldu öldüğüü
Ben dedim büyük ihtimal bi iş var bu güllünün vurulmasında....
POLATIN FILMIN BASINDA NE DEDIGINI HATIRLAYIN KIZ BIR SEKILDE BIZI RUSLARA ULASTIRACAK.ODA BILIYOR KIZIN KONUSMAYACAGI VE BUNUN TEK YOLU BU PLANI KURMAKTI.KIZ BIRILERINI VURMA SUSU VERILIP KACACAK VE TAKIP EDILECEKTI.BU BASINDAN BERI POLATIN PLANI BENCE.82 BOLUMDE NINA RUSLARLA BULUSACAK VE POLAT NINA YI VE RUSLARI OLDURECEK.CUNKU NE POLAT APTAL NEDE ERHAN HELE KI ABDULHEY (KGP NIN IKINCI ADAMI SALAK BIR SEKILDE LACAK KADAR) APTAL DEGIL.
bu aptal diziyi izleyen baya çok kişi warmış dewam edin!!!!!!!!