Şimdi Ara

Kurumsal Firmalara Ücretsiz logo tasarımı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar uzun bir süredir freelance olarak web ve grafik işleriyle uğraşıyorum, bana referans olması adına ücretsiz logo yapmayı düşünüyorum.

Yapacağım logoların firma logosu olma şartım var. (facebook-twitter profil fotosu yaparım bana bi logo yap vs demeyin yani)

İlgilenen arkadaşlar varsa dm den ulaşabilirler daha önceki projelerimi mesaj yoluyla paylaşabilirim.

İşlerimin yoğunluğu sebebiyle gecikmeler olabiliyor hoş görürseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgaonell -- 22 Kasım 2014; 23:47:34 >

• Bence ucretsiz yapmamalisin emin ol yaptigin isin degerini bilmeyenler var sana oneeim wordpress temalar yapman kodlayip satman yinede karar sizin
    Kolay gelsin ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgaonell

Merhaba arkadaşlar uzun bir süredir freelance olarak web ve grafik işleriyle uğraşıyorum, bana referans olması adına ücretsiz logo ve website yapmaya düşünüyorum.

Yapacağım logoların firma logosu olma şartım var. (facebook-twitter profil fotosu yaparım bana bi logo yap vs demeyin yani)

Birde websiteleri için domain hosting ücretlerini sizin karşılamanız gerekmekte buda şu an ki fiyatlara göre 50-60 tl gibi bir fiyat oluyor. Sitede başka her hangi şartım yok dediğim için domain hosting alın siteniz benden hediye amacım referanslarımı artırmak.

İlgilenen arkadaşlar varsa dm den ulaşabilirler daha önceki projelerimi mesaj yoluyla paylaşabilirim.

pm gönderildi
  • Isin degerini bilmedikleri konusunda cok haklisin, torent siteleri cayir cayir themeforest vs yenalari dağıtıyor o istede emegim bosa gider bi sureliginde gelen arkadaslarin istegini geri cevirmeye calisicam dedigim gibi referans toparlamak için
  • quote:

Isin degerini bilmedikleri konusunda cok haklisin, torent siteleri cayir cayir themeforest vs yenalari dağıtıyor o istede emegim bosa gider bi sureliginde gelen arkadaslarin istegini geri cevirmeye calisicam dedigim gibi referans toparlamak için
    Kardeş iyi güzel düşünmüşsün ama ücretsiz yapmak bu işi basitleştiriyor. Madem grafik işi ile uğraşıyorsun. Photoshopta site oluştur onları sat.
  • harungundogdu H kullanıcısına yanıt
    Vaktim olduğu zamanlarda kısa bir süreliğine yapıyorum sürekli ücretsiz yapmak gibi bir düşüncem yok
  • quote:

Vaktim olduğu zamanlarda kısa bir süreliğine yapıyorum sürekli ücretsiz yapmak gibi bir düşüncem yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgaonell -- 5 Kasım 2014; 14:49:25 >

• quote:

kardeşim çok teşekkür ederim ellerine, emeğine sağlık.

• Rica ederim güle güle kullanın :)
  • quote:

Rica ederim güle güle kullanın :)
    Pm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnspnky

Pm.

Alıntıları Göster
    Konuda mesaj atan arkadaşların bir çoğuna geri dönüş yapmaya çalışıyorum, ücretli yaptığım tasarımları öncelik verdiğim için bazılarını bekletiyorum kusura bakmasınlar fırsat buldukca istedikleri tarzda tasarımları yapıp göndereceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgaonell -- 10 Kasım 2014; 12:41:40 >

• quote:

Konuda mesaj atan arkadaşların bir çoğuna geri dönüş yapmaya çalışıyorum, ücretli yaptığım tasarımları öncelik verdiğim için bazılarını bekletiyorum kusura bakmasınlar fırsat buldukca istedikleri tarzda tasarımları yapıp göndereceğim.

sağolun hocam iyi çalışmalar

• quote:

Orijinalden alıntı: battaniyetuzu

quote:

sağolun hocam iyi çalışmalar

Teşekkür ederim sizede iyi çalışmalar, logonun diğer formatlarını mail yolladım size

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihebru

merhaba hocam
    banada yaparsnız sevinirim
    dinamik web tr
    internet bilim firmamız
    logo yaparsanız sevinirim

Şuan gerek konudan gelen tasarımlar gerekse ücretli yaptığım işler çok yoğunlukta ancak bunları bitirdikten sonra yardımcı olabilirim
  • Selam
    Acaba konu dışı olabilir ama cizimin iyi olduğuna göre bana su gönderdiğim resimdeki gibi bir çizim lazım . üye resimleri için olacak.
    En az 250- 300 tane yapragi olacak
    Bu agac yapraklarının olduğu yere üye resimleri yerleştirecek.

Böyle bir şey yaptirmasansim varımı

Teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Malibu21 -- 14 Kasım 2014; 10:32:01 >

• Malibu21 M kullanıcısına yanıt
    Tabiki,Yogunlugum bitince mesaj atarim
  • quote:

Eyvallah kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Malibu21

quote:

Eyvallah kardeş

Alıntıları Göster
    bana da bir logo yaparsanız sevinirim.
    site adresim: sagliktanhaber.net

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samder_374 -- 15 Kasım 2014; 21:49:47 >
  • Merhaba Arkadaşlar,
    Ben bir site yaptım ama site kendi kendine tekrar ediyor nedenini bulamadım script kodlarındada bir sorun yok bir bilginiz varsa yardım ediin şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: webci00

Merhaba Arkadaşlar,
    Ben bir site yaptım ama site kendi kendine tekrar ediyor nedenini bulamadım script kodlarındada bir sorun yok bir bilginiz varsa yardım ediin şimdiden teşekkürler
    İyi çalışmalar

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.