Şimdi Ara

Kuşadası Hakkında Yardımcı Olursanız Sevinirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
6.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaslar agustosun 12 sinde kusadasına 3 erkek sap olarak yola cıkıyoruz :) coast light hotelde kalıcaz 5 günlük bir tatil.Bu zamanı iyi geçirmek için önerilerinizi alabilirmiyim ? :) gece hayatında barlar çok adam seçiyorlarmıs sanırım bu konudada yardımcı olursanız sevinirim gece hayatını nasıl en iyi sekilde doldurabilirz barlara nasıl girebiliriz ve otele gece bayan arkadas getirmek yasak mı daha önce hiç tek basımıza tatile gitmemiştik :)

• Güncel...
  • Otele bayan arkadaş getirmek yasak tabi ki , doldurduğunuz register card da ismi yoksa otele girişi yasaktır. Kalabalık otellerde pek dikkat edilemez bu , yakalanma durumunda izah etmeniz gereken şeyler olur ama kimsede sizi yakalamak için çaba göstermez, aslında bu anlamda pek sıkıntısı da olmayacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Be Happy

Otele bayan arkadaş getirmek yasak tabi ki , doldurduğunuz register card da ismi yoksa otele girişi yasaktır. Kalabalık otellerde pek dikkat edilemez bu , yakalanma durumunda izah etmeniz gereken şeyler olur ama kimsede sizi yakalamak için çaba göstermez, aslında bu anlamda pek sıkıntısı da olmayacaktır.

Riskli genede bakalım :( gece hayatı için neler diyosunuz peki
  • Arkadaş ne zaman gideceğiniz nerde kalacağınız belli.git eğlen işte
    kaleiçindeki barlara gidin.sıkıntı olup olmaması size bağlı...
  • Kuşadası'ndan cacik olmaz Alanya civarina gidin .dibimde gitmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Canlı olmasına canlıda , her şey kişisel başarıya bakıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: minolta35

Arkadaş ne zaman gideceğiniz nerde kalacağınız belli.git eğlen işte

Hocam barlar sokagı güzel de içeriye herkezi almıyolarmıs diyolar o konuda bi bilginiz var mı ? illa kız kaldırmak değil hedefimiz eglenmek müzik dans anlatabiliyomuyum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Be Happy

Canlı olmasına canlıda , her şey kişisel başarıya bakıyor.

Anladım hocam peki gezilebilicek yerler vakit geçirmek için önerebiliceğiniz seyler nelerdir ?
  • tek kelime GELME ! kuşadasına gidersenız benım gıbı hayal kırıklıgına maruz kalabılrsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslancaca

tek kelime GELME ! kuşadasına gidersenız benım gıbı hayal kırıklıgına maruz kalabılrsın

gelmeme gibi bi ihtimal yok hocam rezervasyon falan tamam o kadar mı kotu ya adaland falan güzel aslında ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocaeli1074141

quote:

tek kelime GELME ! kuşadasına gidersenız benım gıbı hayal kırıklıgına maruz kalabılrsın

gelmeme gibi bi ihtimal yok hocam rezervasyon falan tamam o kadar mı kotu ya adaland falan güzel aslında ?

ilk kez cıkıyoruz tatıle demişsin daha güzel bi şekilde kalabılrdı ılk tatılın :)
  • quote:

quote:

quote:

ilk kez cıkıyoruz tatıle demişsin daha güzel bi şekilde kalabılrdı ılk tatılın :)

Bütçe o kadardı hocam :)
  • Gündüzleri beach clublara gidebilirsiniz.
    Miracle Beach Club,Jade Beach Club,SunRise Beach Club
    Yada Adalandı tercih edersiniz bu saydığım beach clublarda geceleri bara dönüsüyor burlarada girebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: onderweb

Gündüzleri beach clublara gidebilirsiniz.
    Miracle Beach Club,Jade Beach Club,SunRise Beach Club
    Yada Adalandı tercih edersiniz bu saydığım beach clublarda geceleri bara dönüsüyor burlarada girebilirsiniz

Anladım 5 gün kalıcaz dediğiniz gibi bi gün beach cluberde takılırız bi gün adaland peki geceleri bara girişlerde sorun oluyor mu ?
  • quote:

quote:

Hocam barlar sokagı güzel de içeriye herkezi almıyolarmıs diyolar o konuda bi bilginiz var mı ? illa kız kaldırmak değil hedefimiz eglenmek müzik dans anlatabiliyomuyum :)

Turistik yerlerde illa bara gidicen diye bi olay yok.belki bir restoran daha çok eğlendirecek sizi.maksat kafa dağıtmaksa tek noktaya odaklanmayın, dolaşın kafanıza göre, yer buldunuz mu ama kadınlar denizi ama şehir merkezi farketmez oturun, için. eğlenin.

• quote:

quote:

quote:

Turistik yerlerde illa bara gidicen diye bi olay yok.belki bir restoran daha çok eğlendirecek sizi.maksat kafa dağıtmaksa tek noktaya odaklanmayın, dolaşın kafanıza göre, yer buldunuz mu ama kadınlar denizi ama şehir merkezi farketmez oturun, için. eğlenin.

Haklısınız hocam :) yardımlarınız için teşekkürler kafa dagıtmak sahilde dolasmak ... tadını çıkarmaya calısıcagız :D

• Kuşadasının plajları nasıl bilgi verebilecek olan var mı?
    deniz suyu sıcak mı soğuk mu? dalgalı mı
    en iyi plajı hangisidir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: telit35

Kuşadasının plajları nasıl bilgi verebilecek olan var mı?
    en iyi plajı hangisidir?

Hocam ben gittim sana en güncel bilgilerden veriyim hemen :) denizi çok güzel ama bizim kaldıgımız otelin plajı kotüydü çok yosun falan vardı yani temiz yer bulmak biraz sıkıntı halk plajı taraflarına bak biraz istersen.
    Deniz suyu bana biraz soguk geldi ama asırı degil bi süre sonra alısılabiliyor zaten.
    Plajlar konusunda bu kadar bilgim var.
    tavsiye edicek olursam aquapark olarak adaland ve aqua fantasy var adaland diyebilir herkez ama fantasy ya git %100 memnun kalıcaksın emin ol :)
    kesinlikle tekne turu yap oranın denizinin kıymetini birtek o sekilde anlarsın ne kadar güzel oldugunu.
    gece hayatı olarak barlar sokagı iyidir fazla gec gitme cok gec kalınca damsız almıyolar 12 olmadan git ve içeri girerken bazı yerlerde para isterler verme pahalı geldi falan de normalde almamaları lazım orda calısan elemanlar koparmaya calısıyo ya ucuza kapatıp gir yadar cok para isterlerse verme tercih senin ben memnun kaldım güzel bi tatildi yabancı dilin varsa hatta sahane sakın unutma kesinlikle pazarlık yap faydasını görüceksin :D

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: telit35

Kuşadasının plajları nasıl bilgi verebilecek olan var mı?
    en iyi plajı hangisidir?

Hocam ben gittim sana en güncel bilgilerden veriyim hemen :) denizi çok güzel ama bizim kaldıgımız otelin plajı kotüydü çok yosun falan vardı yani temiz yer bulmak biraz sıkıntı halk plajı taraflarına bak biraz istersen.
    Deniz suyu bana biraz soguk geldi ama asırı degil bi süre sonra alısılabiliyor zaten.
    Plajlar konusunda bu kadar bilgim var.
    tavsiye edicek olursam aquapark olarak adaland ve aqua fantasy var adaland diyebilir herkez ama fantasy ya git %100 memnun kalıcaksın emin ol :)
    kesinlikle tekne turu yap oranın denizinin kıymetini birtek o sekilde anlarsın ne kadar güzel oldugunu.
    gece hayatı olarak barlar sokagı iyidir fazla gec gitme cok gec kalınca damsız almıyolar 12 olmadan git ve içeri girerken bazı yerlerde para isterler verme pahalı geldi falan de normalde almamaları lazım orda calısan elemanlar koparmaya calısıyo ya ucuza kapatıp gir yadar cok para isterlerse verme tercih senin ben memnun kaldım güzel bi tatildi yabancı dilin varsa hatta sahane sakın unutma kesinlikle pazarlık yap faydasını görüceksin :D

Güzelçamlı beldesi nasıl biliyor musunuz?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.