Öncelikle herkese merhaba demek istiyorum ve hemen konuya geçiyorum bugün sizlere kendi kişisel blog sayfamı tanıtmak istiyorum. Kişisel blog sitemde kendim yazdığım makaleleri paylaşıyorum ve bildiklerimi aktarmaya ve sizlere bazı konularda bilgi aktarmaya çalışıyorum. Kategoriler arasında siber güvenlik, işletim sistemleri, android, bilgisayar, sosyal medya ve webmaster alanında yazılar yazmaya çalışıyorum. Bu kategorileri biraz açmak gerekirse siber güvenlik, siber güvenlik alanında kullanılan araçların kullanımı, siber güvenlik haberleri ve bilgi paylaşımı gibi makaleler paylaşmaya çalışıyorum. İşletim sistemlerinde paylaştığım konular arasında siber güvenlik konularının ortak bir noktası var araçların kullanımı, yani linux, windows gibi işletim sistemleri nasıl indirilir, nasıl kurulur, yeni çıkan yazılımlar ve dahası hakkında bilgi vermeye çalışıyorum tabi ki fazlalıkla işletim sistemindeki araçların kullanımı hakkında bilgiler vermeye özen gösteriyorum denilebilir. Android kategorisi çerçevesinde ise android oyunlar, android uygulamalar, android haberleri ve android hakkında bilinmesi gereken şeyleri sizlere aktarmaya çalışıyorum. Bilgisayar kategorisi altında ise bilgisayar oyunlar, bilgisayar programları ve yazılımlar hakkında bilgiler daha nicesi .. Sosyal medya kategorisinde ise instagram, facebook, twitter, youtube, pinterest ve diğer sosyal mecralarda nasıl etkileşim sağlayabileceğinizi, nasıl daha fazla kitleye ulaşabileceğinizi ve sosyal medya uzmanlığı adı altında bütün bilmeniz gerekenleri anlamlı ve düzgün bir biçimde aktartmaya çalışıyorum. Ve son kategori olan webmaster kategorisi bu en sevdiğim alanlardan biri desem yalan olmaz. SEO, hosting, domain hakkında bilgiler veriyorum. Aslında bir kategori daha var scriptler ve temalar ama bu kategori de webmaster alanına girebilir. SEO olarak iç seo ve dış seo hakkında bilgiler vermeye çalışıyorum. Kurumsal seo, mobil seo gibi alanlar hakkında fazla bilgim olmadığı için ama tabi öğrenmeye çalışıyorum. Her zaman öğrenmeye çalışıyorum ve öğrendiklerimi en kolay bir biçimde sizlere sunmak istiyorum [/url] Blogu bilgi paylaşım neticesi altında kurulmuş olup 2019 yılında hizmete girmeye başlamıştır. Soru veya görüşleriniz için iletisim@kutluhancorut.com.tr mail adresine mail atabilir istek makalelerinizi bildirebilirsiniz. Herkese iyi günler dilerim. [url="https://kutluhancorut.com.tr/"]