Şimdi Ara

Kutulu, Faturalı, Tertemiz LG G4 700TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık LG Model #G4
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Telefonu Vatan Computer'dan LG G3 olarak almıştım, daha sonra garantiye verdiğimde 2016 Ekim üretimi olan LG G4 olarak geri verdiler. Faturada LG G3 yazıyor ancak servis kağıdında yeni IMEI dahil her şey kayıtlıdır. Telefon resimlerde görüldüğü gibidir, bir sıkıntısı yoktur. Note 8 aldığımdan dolayı satıyorum, kamerasından ve performansından aşırı derecede memnundum. Çerçevesinde nokta kadar bir çizik var onun dışında tertemiz. Aldığımdan beri temperli cam ve Spigen kılıf ile kullandım. Kılıfın garantisi 1 yıl daha devam ediyor. Temperli cam üstünde olarak yolluyorum, isteyen arkadaş çıkartabilir. Kutusu, şarj aleti var ancak kulaklığı yok.

Fiyat olarak 700 Lira düşünüyorum, İzmir içi elden alışveriş yapabiliriz. Diğer illere ise önce havale sonra kargo şeklinde. Komisyonunu ödemeniz koşuluyla gittigidiyor, n11, sanalpazar, sahibinden gibi sitelerden ilan açabilirim. Özel mesajla ulaşırsanız telefon numaramı verebilirim Whatsapp üzerinden detayları konuşabiliriz. Fotoğrafları detaylı çektiğimi düşünüyorum. Sorularınız için mesaj atabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881-193∞ -- 9 Kasım 2017; 13:47:53 >

• Cihaz duruyormu? İzmirdeyim almak istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kargo bekleniyor, teşekkür ederim, arkadaşla bu ikinci alışverişimiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.