Şimdi Ara

🌴 KUVEYTTÜRK (15B ₺ FAİZSİZ TAKSİT) (FAST ÜCRETSİZ) FIRSATLAR AKTİF (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
715
Cevap
89
Favori
106.429
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Geçen bu soruyu kendilerine sordum aldığım cevap:
    "Adı üstünde Sağlam Kart, Sağlamcıyız biz."

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • AndOne kullanıcısına yanıt

evet sonradan farkettim ben de, teşekkür ederim bilgilendirmeniz için.

• NS_85 kullanıcısına yanıt
    Katılım değil başka firma sıkıntı yaşamam inşALLAH yüksek ödeme yapmak istiyorum çünkü 10.000 TL taksit olmazsa yanarım ☺️

• chaos32 kullanıcısına yanıt
    100tl gibi bir tutar ödedikten sonra mh yi arayıp, bu işlem taksit kampanyasına uygun mu diye sorabilirsiniz. Öyle bir imkanınız varsa tabi

• Arkadaşlar bu taksitlendirme olayını araştırmadan ben işlemden önce taksit sayısını 12 yapmıştım. Tabi 12 olunca faizli taksitlendirmiş. Nasıl geri alırız ? Geri alabilme imkanımız var mı ya da ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cehili C kullanıcısına yanıt
    Mh arayarak taksidi iptal ettirebiliyorsunuz ama bu şekilde kampanyaya yine de dahil olmuyor.

===Yatırım tavsiyesi değldir===

aynı parayı yine kuveytin kpc fonuna yatırıp beklerseniz 12 taksite vereceğiniz paradan daha fazla getirisi olabilir. (Normalde olmayabilir de ama enflasyon minimum 6-7 ay garanti gibii)

==Yatırım tavsiyesi değldir===

• quote:

Orijinalden alıntı: wolkien

Mh arayarak taksidi iptal ettirebiliyorsunuz ama bu şekilde kampanyaya yine de dahil olmuyor.

===Yatırım tavsiyesi değldir===

aynı parayı yine kuveytin kpc fonuna yatırıp beklerseniz 12 taksite vereceğiniz paradan daha fazla getirisi olabilir. (Normalde olmayabilir de ama enflasyon minimum 6-7 ay garanti gibii)

==Yatırım tavsiyesi değldir===
    Peki iptal ettikten sonra faizsiz taksitlendirebiliyormuyuz ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • cehili C kullanıcısına yanıt
    Hayır, öyle olmıyormuş. Mh öyle söyledi

12 taksit işaretli unutmuşum. Alışverişi yaptıktan sonra vade farklı taksit smsi gelince mh aradım." taksidi iptal edebiliriz ama kampanyadan yararlanıp faizsiz taksit yapamazsınız " dedi.

• wolkien kullanıcısına yanıt

KPC hisse senedi fonu, riski yüksek bir fon. Yarın nasıl bir gündemle uyanacağımızın belli olmadığı ülkemizde çok riskli. Bunun yerine orta riskli borçlanma araçları, kira sertifikaları gibi fonlar değerlendirilebilir.

• espial kullanıcısına yanıt
    Evet öyle hocam, riski yüksek. Yatırım tavsiyesi değildir. Seçime kadar para basımı yüksek oranda devam eder gibi görünüyor. Paranın değeri azalır ve şirketlerin demirbaşları bile değerlenir diye düşünüyorum. En az 6-7 ay bu devam eder diye düşünüyorum. Aylık %10 getiriler devam ederse %2.79 en yüksek ihtiyaç finansmanını bile sollar muhtemelen. Ama tabii ki geleceği yalnız Allah bilir :) Kira sertifikaları bu kadar getiriyor mu takip etmedim.

Yok getirmiyorlar ama borsaya göre daha az riskli gerçi bizimkiler devamlı tahvil faizleri ile oynadıkları için kira sertifikaları da tahmin edilemez durumda ani bir tahvil yükselişinde büyük zarar yazarlar karalemeye gidiyor sistemimiz.

• Ptt 2000 yatırma, çekme Günlük limit değil mi arkadaşlar?

• Arkadaşlar, altın puanları silinen oldu mu? Sanki önceden daha fazla puanım vardı?

• Venomstr kullanıcısına yanıt

altin hesabiniza gitmis olabilir mi?

Yok hocam gitmemiş. Ama azalmış.

• Venomstr kullanıcısına yanıt
    Vakti geçmiş ama ödenmemiş borç falan olabilir mi? Benden 1 kuruş alacağını vaktinde tahsil etmemişlerdi de gidip gbp hesabındaki 1 senti almışlardı

Borç olmadı hiç hocam. Zaten hesabım yeni sayılır. Puan azdı, ama yine de azalmış. Açıklamalarda altın puanlar hiçbir zaman silinmez diye bir şey yazdığını hatırlıyorum. Haksız yapılan şeylerden rahatsız oluyorum, o yüzden dikkatimi çekti. Umarım bir daha olmaz.

• kasimda akaryakit gelmis, 500e 20; toplamda 100

saglamkart.kuveytturk.com.tr
    Akaryakıt Harcamalarınıza Altın Fırsat! | Kampanyalar | Sağlam Kart Kuveyt Türk
    https://saglamkart.kuveytturk.com.tr/kampanyalar/saglam-karttan-akaryakit-harcamalariniza-altin-firsat-2082
  • arkadaşlar bu karttan çıkardım. Bunun mantığı enpara gibi mi yoksa bir kısıt var mı? Yani gittim mesela hepsiburadadan 5 bin liralık alışveriş yaptım. Bununla direkt taksit yapıyor mu enpara gibi? Yoksa belli yerlerde mi yapıyor?

• FastegL F kullanıcısına yanıt

yasalara gore taksit yasagi yoksa sonradan taksit yapabiliyorsun. bir de islami olarak uygun olmayan islemlerde hic kullanamazsin

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.