< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
🌴 KUVEYTTÜRK (15B ₺ FAİZSİZ TAKSİT) (FAST ÜCRETSİZ) FIRSATLAR AKTİF (19. sayfa)
-
-
kamu çalışanıyım findex puanım 760 2 bankada aktif gecikmem var kredi kartı verir mi bana?
-
Kuveytte yapmıyor. Bana hiç yapmadı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ETICARET 500'e 50, maks 150
https://forum.donanimhaber.com/kuveyt-turk-kredi-karti-e-ticaret-500-50x3-150tl-hediye--154371932
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolkien -- 11 Kasım 2022; 15:44:24 > -
cüzdan hakkında ve gün hakkında birşey dememiş
Aynı gün 3 farklı internet cüzdana 500 yatırsam direkt sayar mı acaba?
Örnek tredyol cepteşok flo gibi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
KT kampanyaları geç yollayabiliyor, ay başlarında aşağıdaki siteden kontrol edebilirsiniz...
saglamkart.kuveytturk.com.trKampanyalar | Sağlam Kart Kuveyt Türkhttps://saglamkart.kuveytturk.com.tr/kampanyalar -
Bence sorun olmaz ama tabi belli de olmaz. Daha önce dediğim gibi, bundan 6-7 sene önce sorun olursa en çok yardımcı olan banka kuveyt türktü. Kampanyalarla uğraşmayalı uzun zaman olmuş...
TYC sayıyor, ben yaptım oldu.
-
Hocam Aynı gün tyc için 500x3 mü yaptınız acaba?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hayır, farklı günler.
-
aynen
riske atmadım farklı günlerde 500 500 500 trc ve cepteşok uygulamasına attım 150 geldi
-
Merhabalar, Trendyoldan akıllı priz aldım sonradan taksitlendirme işlemi ne zaman aktif oluyor uygulama üzerinde? İçime kuşku düştü acaba taksit yapamayacak miyim?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Genelde provizyondan düşünce oluyor
-
guzel firsat ama saglamkart sayfasinda goremedim, kisiye ozel olma ihtimali var mi ya da sadece meslegi ogretmenlere mi ozel?
-
Galiba dediğiniz gibi hocam.
Sağlam karta başvursak hemen gelir mi acaba? Seninbankan kartı var da bir işe yaramıyor
Taksitle ilgili üç işlem sınırı var her ekstre dönemi için. Bankanın açığı var mı? Yani 3 ten fazla işlemi taksit yapabilen oldu mu bugüne kadar? Zira benim hakkım dolduğu halde bir tane işlemde taksitlendir butonu çalışıyor ama başka bir işlem daha yaptığım için o butona basıp hakkı kaybetmek istemedim.
Kendi sorumu bugün cevaplayayim. Olmuyor.
Evet ben de denedim, aynı dönemde 3 taneyi taksitleyince, dördüncüyü kabul etmiyor. gerçi "bu harcama kategorisinde" diyor. farklı bir harcama kategorisinde böler mi bilemedim. 2 tane boyner.com.tr alışverişi, bir de pasaport harcı bölmüştüm.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X