Şimdi Ara

🌴 KUVEYTTÜRK (15B ₺ FAİZSİZ TAKSİT) (FAST ÜCRETSİZ) FIRSATLAR AKTİF (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
715
Cevap
81
Favori
106.954
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Venomstr

”A” ile başlayan ve “C” ile başlayan kod vardı hocam. Bankanın dibi ama. Bu şimdi şubeye bağlı değil mi?

Benim de tek bildiğim "N" harflilerin şubeye bağlı ATM "Z" harflilerin ise şube dışı ATM olduğu söylendi bunun dışında inanın bilgim yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 10k limit düşük gelmeye başladı.

uygulamada yada internet sitesinde limit artış talebi göremedim

artış için illaki şubeye mi gitmek gerekiyor bilgisi olan?

• JQKER kullanıcısına yanıt
    Müşteri hizmetlerini arayarak arttırabilirsiniz hocam şubeye gitmeden

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • a,b,c ... şubeye bağlı
    sadece z şubesiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

a,b,c ... şubeye bağlı
    sadece z şubesiz.
    Olabilir hocam pek bilgim yok mh böyle bilgi vermişti bende ATM leri şubeye bağlı diye biliyordum ama şube dijital şube olduğu için ATM lerin hepsi şube dışına bağlıymış içindeki bile

• bu ihtiyaç kartta ki 5000 lirayı atmden alma şansımız ya da banka başkaya aktarma şansımız yok mu? kredi diye veriyor ama karta bağımlı tutuyor sizi

• carpenic kullanıcısına yanıt

hayir. asli olarak mantigi o zaten; kredi diye degil finansman olarak veriliyor. normalde proforma dedikleri on faturayi ibraz ediyorsunuz ona gore veriliyor, yani diyelim evinizi yaptiracaksiniz, faturasi ne kadara cikar diye bilgi alip ona gore proforma fatura kesilir. banka onaylarsa o fatura kadar para size verilir ki paranin gercekten helal karsiligi oldugu anlasilsin. kuveyt turkun ihtiyac kart sisteminde ise pos cihazinin koduna guveniliyor. su an katilim bankaciligi prensipleri bu sekilde yurutuluyor, yani asli olarak para verilmez; onun yerine mal ya da hizmeti banka alir, size taksitle satar.

tartismak icin degil, ilgilenenlere bilgi olarak yazdim, karsit gorus beyan etmeye gerek yok :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolkien -- 14 Aralık 2022; 5:15:25 >
  • restoran 150'ye 20 toplam 100 altin puan

🌴 KUVEYTTÜRK (15B ₺ FAİZSİZ TAKSİT) (FAST ÜCRETSİZ) FIRSATLAR AKTİF
    🌴 KUVEYTTÜRK (15B ₺ FAİZSİZ TAKSİT) (FAST ÜCRETSİZ) FIRSATLAR AKTİFsaglamkart.kuveytturk.com.tr
    Restoran Harcamalarınızda Altın Fırsat! | Kampanyalar | Sağlam Kart Kuveyt Türk
    https://saglamkart.kuveytturk.com.tr/kampanyalar/saglam-karttan-restoran-harcamalariniza-altin-firsat-2098
  • wolkien kullanıcısına yanıt

yok yav niye tartışayım bilmiyordum öğrenmiş oldum :))

• bu mevzu cok fazla tartisma ve beraberinde hakareti cekiyor da :))

size karsi degil de genel olarak yazmak istemistim aslinda :)

• Daha önce 5000TL /10 ay çekmiştim.Ödemesi başlamadı daha.

Tekrar başvuru yaptığımda yine 12 aya kadar taksit yapıyor.Yine ödemesi 5000 oluyor

🌴 KUVEYTTÜRK (15B ₺ FAİZSİZ TAKSİT) (FAST ÜCRETSİZ) FIRSATLAR AKTİF

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• KISKANIYORLAR K kullanıcısına yanıt
    Nakit mi veriyorlar yoksa alışveriş mi

• yucel067 Y kullanıcısına yanıt

Katılım bankası nakit vermez,kredi kartı gibi kart veriyor harcamayı onunla yapıyorsun.

• KISKANIYORLAR K kullanıcısına yanıt

4000/10 ay a başvurdum onaylandı, Kuveyttende aradılar.İki ay sonra ödeme başlayacak

• Turkcell pasajdan alışveriş yapsak sonradan taksit olur mu?

• Amazon hediye kartı normal taksit olur mu yoksa sonradan taksit mi oluyor. Amazon kartla telefon alabiliyor muyuz bilen var mı

• enpara ve qnb finansbank'ı kapatma vakti gelmiş. ayrıca kurumsal hesabınızı kuveyttürk'e taşırsanız ücretsiz sanal pos hizmetinden yararlanabilirsiniz. sen neymişsin ve kuveyttürk.

• Karta başvurdum vermediler. Bir iki kart kapatsam verirler mi acaba. 15k taksitlendirme olayı güzelmiş.

• NEVERDIES kullanıcısına yanıt

Şubeden başvurun. Vermezlerse kapattığınız kartla kalırsınız boşuna uğraşmayın.

Ben de alamadım. Bu karta başvurduktan birkaç ay sonra Garanti'den kart aldım. Diğer kartlarımın limltleri iki katına çıktı vs.

Arada birkaç kez daha başvurdum ama gene reddedilmişti.

• shutterbug kullanıcısına yanıt

Şubeden yaptıkta gelir beyanı istediler. Axesse desemki limit artırın anında artırırlar. Hatta işbankası şimdi bile hazır limit tanımlıyor. Bu banka vermiyor bir türlü

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.