Şimdi Ara

Kvk servis ödemesini yaptığım telefonun ücreti arttı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ben geçen hafta ekranı kırıldığı için z3 compact telefonumu kvk ya yollamıştım.Dün telefon incelenip 401 lira ücret çıkmış.bende ücret onaylayıp ödemesini yaptım ve şuanki durumun sorgulattığımda aşağıdaki ifadeler var:

Cihaz Durumu: Sayın Müşterimiz ; Cihazınızın onarım işlemleri devam etmektedir. Cihazınızın işlemleri tamamlanıp teslim edilmeye hazır hale geldiğinde, tarafınıza SMS veya e-posta ile bilgilendirme yapılacaktır. Cihazınızı, servisimize bayi aracılığıyla ilettiyseniz, bu bilgilendirme bayinize yapılacaktır. Saygılarımızla, KVK Teknik Servis Hizmetleri ve Tic. A.Ş.
    Garanti Durumu:
    Garanti Harici
    Departman Statüsü: İşlem Görüyor - Onarılıyor
    Fatura Bilgisi: 739 TL

bunlar benden 340 lira daha mı isteyecek? eğer isteyeceklerse yaptırmıcam. fakat 400 lirayıda ödemiştim. ödediğim parayı geri alabilir miyim ?

• 700 lira ekran değişimi mi olur bunlar iyice kafayı yemiş. Yetkili bayiyim diye bu kadar da olmaz. Bence paranı geri al internetten ekran sipariş ver kendin değiş eminim çok daha ucuza gelir.
  • Evet, 340 lira daha talep edecekler, ekrandan farklı bir arıza daha bulunmuş olabilir, o sebeple fiyat artmıştır, gidip görüşmenizde yarar var.
  • Telefon zaten 700tl,kvk kalleş tir hocam parayı geri iade alın çinden alın ekranı kendiniz takın yok ben takamam derseniz telefoncuya verin 30-40tl takarlar yok o da olmaz dersen bana yolla ben bedavaya takayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.