Şimdi Ara

Kvk tamir güvencesi Lütfen okuyun!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: takatuka15

quote:

Orijinalden alıntı: blackhawk_x

benim sorunumu hiçbir ücret talep etmeden giderdiler

sizinki garanti dahili olmuş yada yeni aldınız ve sizde bu kampanyadan yararlandınız kvkya gittim bu bandrol olmayan telefonları almadıklarını söylediler

cihaz 7 aylık olacak neredeyse ve telefonum düşmüştü dokunmatiği algılamıyordu bile öylece verdim bir hafta sonra geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

sizinki garanti dahili olmuş yada yeni aldınız ve sizde bu kampanyadan yararlandınız kvkya gittim bu bandrol olmayan telefonları almadıklarını söylediler

cihaz 7 aylık olacak neredeyse ve telefonum düşmüştü dokunmatiği algılamıyordu bile öylece verdim bir hafta sonra geldi

hocam hem reklam hemde sitesinde ''kampanya etiketi taşıyan KVK'lı ürünler'' vede gittiğimde denilen laf buydu sizinkini garanti dahili almışlar imei sıfırlanmasını bile alıyorlar heralde huawein referansını arttırmak için

• quote:

quote:

quote:

belki sadece panelin konektörü çıkmıştır ve yapmışlardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakaniko -- 16 Nisan 2012; 19:21:58 >

• sanmiyorum hocam çünkü dokunmatiğin kırılmadığına şükretsem iyiydi parça değişimi yapılmış turkcell'e gelen kağıtta yazıyordu
  • Arkadaşlar Benim Kutuda Yok KVK Amblemi Ama Sonuçta Huawe'iyi Sadece KVK Satıyor Sonuçta Benimde IDEOS X5'te Darbeler Var Yaparlarmı Acaba Buda Benim Kutunun Bir Resmi Birde Forumda Ekranı Kırık Bir Cihaz Satıyorlardı Bunu Ucuzdan Alsam KVK Yaparmı :D

Kvk tamir güvencesi Lütfen okuyun!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FIF -- 16 Nisan 2012; 19:58:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Al Yazmalım

Arkadaşlar Benim Kutuda Yok KVK Amblemi Ama Sonuçta Huawe'iyi Sadece KVK Satıyor Sonuçta Benimde IDEOS X5'te Darbeler Var Yaparlarmı Acaba Buda Benim Kutunun Bir Resmi Birde Forumda Ekranı Kırık Bir Cihaz Satıyorlardı Bunu Ucuzdan Alsam KVK Yaparmı :D

kvk sitesinde imei ile sorgulat kvk çıkışlıdır ama genede bak :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolkan60

quote:

Orijinalden alıntı: Al Yazmalım

Arkadaşlar Benim Kutuda Yok KVK Amblemi Ama Sonuçta Huawe'iyi Sadece KVK Satıyor Sonuçta Benimde IDEOS X5'te Darbeler Var Yaparlarmı Acaba Buda Benim Kutunun Bir Resmi Birde Forumda Ekranı Kırık Bir Cihaz Satıyorlardı Bunu Ucuzdan Alsam KVK Yaparmı :D

kvk sitesinde imei ile sorgulat kvk çıkışlıdır ama genede bak :)

Hocam KVK Garantili Doğru Garantiye Verdim Bir Kere Cihazı Ama Kutuda KVK Amblemi Olması Gerekiyor Diyorlar Ama Bilemedim Şimdi :D

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.